Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie uwierzycie jakiego małego PENISA widziałam. Porażka

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem z tych dziewczyn co patrzą na rozmiar penisa, miałam poprzednio chłopaka z niedużym, bo 14 cm . Ale to co wczoraj przeżyłam to prawdziwa załamka. Spotykam się z pewnym facetem od miesiąca, była niesamowita chemia między nami. Wogóle przystojny facet, do tego fajny z charakteru. No i w końcu trafiliśmy do łóżka. W pewnym momencie ściągnęłam mu spodenki i przeżyłam szok. Penis mu stanął, ale jego rozmiar wynosił tyle ile długość wskazującego palca mojej dłoni i pol !! Wyobrażacie sobie? :O . Specjalnie przyłożyłam palec żeby porównać. Nie wiedziałam co robić, w pierwszej chwili chciało mi się śmiać, no ale opanowałam się, udałam że wszystko ok. Wszedł we mnie i kompletnie nic nie poczułam. Potem udałam, że jestem przemęczona i tyle, poszliśmy spać. I teraz sobie myślę, co dalej? Naprawdę super facet, ale ...To chyba się leczyć powinno operacyjnie? Sama nie wiem. No ale najgorsze jest dla mnie to jak ja mam mu powiedzieć, że znajomość między nami może być teraz tylko koleżeńska?

Gość gość
Tusk wydymał cię szczurzym peniskiem?

Gość gość
tez tak mialam, super facet a w intymnej chwili okazalo sie ze... ma siusiaka jak dziecko :( nie dosc ze krotki to jeszcze cienki byl jak parowka :( zerwalam kontakt, szkoda mi bylo faceta no ale co zrobic, z takim penisem nie ma mowy o seksie :(

Gość gość
jak bym ci swojego pokazał to byś sie posikała z zachwytu

Gość gość
moze lizac potrafi?

Gość gość
:O

Gość gość
W sumie są wibratory... jak facet ogolnie super, ale tam nie teges, to zawsze możesz poprawke w kibelku zrobic ;-)

Gość gość
Mal cycki to nic porownaniu z malym penisem :( ,maly penis to dopiero porazka

Gość gość
Jeśli jak wskazujący palec to jeszcze nie jest źle. Kiedyś uprawiałam seks z facetem, który miał jeszcze mniejszego i sie zszokował, ze mogę go wziąć całego do ust . Nadal tego nie rozumiem. Nie zdawał sobie sprawy czy jak?

Gość gość
To na zdjeciu to penis? Wtf?

Gość gość
bo kobieta musi dobrze czuuc penisa ,a nie jakigos korniszonka :O

Gość gość
a ja lubie male penisy ,takie jak u chlopczyka 10 cio letniego ;)

Gość gość
Ja tez raz w zyciu przezylam szok jak poszlam z seksownym facetem do lozka a on mial fiutka jeszcze mniejszego, bo palec wskazujacy i pol to jeszcze nie tak zle, bo ten mial penisa jak kciuk dziecka i do tego wogole nie stal porzadnie, udawalam ze jest cudowny

Gość gość
Wydaje mi się, że tak małe penisy są jakieś niedorozwinięte :O Tzw. niedorozwój prącia.

Gość gość
i jjak kobieta ma to cos czuc w sobie ? :(

Gość gość
1,5 długośc***alca wskazującego to chyba też nie tak źle jeszcze do tego jakie długie te palce były

Gość gość
może nie zasługujesz na dobrego, długiego i grubego, pomyśl tylko ile dziewczyn ma , a ty nic, pewnie nie wymagasz standardów

Gość gość
swoim to bym ciebie rozerwał/

Gość gość
sa takie co lubia male penisy

Gość gość
najlepsze penisy to od 17 do 19 cm mmm

Gość gość
po prostu jesteś kobietą, kyórej żaden z normalnym przyrodzeniem nie chce, zdaj sobie sprawę, odpad łyka odpada

Gość gość
gość dziś najlepsze penisy to od 17 do 19 cm mmm X ja mam 17,5 ;)

Gość gość
nic sobą nie ciągniesz facetów z grubymi, koza jesteś

Gość gość
KOBIETO Nigdy NIGDY nie lituj się nad facetem. Facet nie ma uczuć, oni tylko udają, że są wrażliwi. Nie przepraszaj, nie tłumacz się. Nie miej wyrzutów i nie staraj się być delikatną, bo oberwiesz w najlepszym razie wulgarnym słowotokiem, aż ci kapcie spadną. Z facetem nie ma się co patyczkowac, żadnym, chorym szpetnym czy głupim, a im bardziej "problematyczny" np bardzo brzydki z kompleksami, tym bardziej chamsko i agresywnie potrafi reagować na odrzucenie , więc spław go konkretnie i dobitnie. Ja tak kiedyś się cackałam i faceci manipulowali mną aż miło, a ja durna jeszcze się za to obwiniałam, ale się skończyło i przejrzałam na oczy.

Gość gość
jak liczysz, od wciągniętego brzucha do wyciągniętnego napleta ?

Gość gość
Popieram.

Gość gość
Mi też się wydaje, że półtora palca wskazującego to wcale nie tak źle, przy normalnej grubości. No chyba, że masz strasznie krótkie palce. Jak mogłaś go nie poczuć? To współczuję. Ja mam naprawdę niewielki wibrator, ale czuję go, nieraz używam bez wibracji. Kiedyś trafiłam na faceta, którego penis był właśnie długośc***alca i do tego cienki.

Gość gość
Ja też mam wibrator, niewielki, klasyczne srebro ;-) ale rzadko go 'wkladam'. Wole wibracje na motylku :-) odlot :-) facet tak nie potrafi jezykiem wibrować..