Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iwona Kuźnic

Złe samopoczucie

Polecane posty

Witam wszystkich. Piszę na tym forum, bo trochę się martwię i boję... Od kilku miesięcy fatalnie się czuję. Niby nic konkretnego mi nie dolega, ale ja czuję, że za tym coś się chyba kryje... Sama się już zastanawiam, czy każdy człowiek tak ma i przesadzam czy coś jest jednak nie tak? Mianowicie... Od kilku miesięcy ciągle jestem zmęczona, osłabiona, ciągle chce mi się spać... Nawet po 8 godzinnym śnie budzę się cała obolała i niewypoczęta... Nie mogę się dobudzić. I ten codzienny poranny ból gardła... Jakbym miała tam popiół tak sucho i tak boli... Co prawda jestem nałogowym palaczem, ale chyba wiele osób pali i tak nie mają... Po jakiejś godzinie przechodzi. Częsty ból w klatce piersiowej i ciągle podwyższona temperatura ciała do 37,3 - 37,5. A tak poza tym to wszystko mnie denerwuje, unikam kontaktu z ludźmi, ciągle brakuje mi ciszy i spokoju. Najchętniej to zamknęłabym się w swoim pokoju w ciemności, przykryła się po uszu kołdrą i ciągle spała. Ciągle mi zimno... W domu mówią, że jest gorąco, a ja wklejam się w kaloryfer... Ponadto już nie wspomnę o tym, że nie mam w ogóle ochoty na takie rzeczy jak imprezy, zabawa, seks czy coś innego... Po prostu nie mam wigoru i chęci do życia!!! Pomóżcie, doradźcie coś... Czy coś z moim zdrowiem może się dziać?

Gość gość
Zbadaj tarczyce, chociaż tsh na początek, i ta temperatura też jest ni3pokojąca. Idz do lekarza!

Gość insidebroken
Przeciez juz sie dzieje cos z Twoim zdrowiem.

A... I dodam jeszcze... Odrzuciło mnie od alkoholu. Kiedyś lubiłam sobie nieraz wypić w weekend parę piwek, a teraz w ogóle nie mam na to ochoty... Mam 27 lat, ciśnienie mam w normie, ale ciągle bolą mnie stopy i nogi... Pomóżcie coś proszę...

No na tą tarczycę to będę musiała się zbadać... Chociaż... Chyba jakiś rok temu już miałam badania na tarczycę i nic tam nie wyszło...

Gość gość
Masz stan zapalny w organiźmie. Idz do lekarza!

Gość insidebroken
Jestes chora, ale co konkretnie, to lekarz prawdopodobnie stwierdzi. Byc moze nowotwor tarczycy?

Gość gość
Zrób morfologię ob i crp natychmiast

Czyli twierdzicie, że to nadaje się już na pójście do lekarza??? W sumie praktycznie przecież niby nic mi nie jest...!!! Nic nie boli konkretnego... Co? Pójdę do lekarza i powiem... Panie Doktorze... Po prostu coś mi dolega????

Gość gość
Nie masz raka bez przesady, ale idz do lekarza koniecznie

Gość 333gość3
A k7edy ostatni raz miałaś jakieś badania?? Nie czujesz się zdrowo więc idz to wprawdzić, po to płacisz składki na leczenie tak?? A to Twoje zdrowie... co zrobisz jak coś przegapisz???

Gość gość
To kiedy pójdziesz? Jak padniesz?

No to pójdę... Myślałam, że to nic takiego... Dziękuję Wam bardzo za wypowiedzi. Wiem już przynajmniej, że to nie jakaś błachostka i teraz to już coraz bardziej się boję diagnozy... Ale będę zmuszona pójść się zbadać. Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję.

Gość gość
Wiesz miałam wszystkie te dolegliwości co ty ,tylko jeszcze oprócz bólu rąk i nóg dochodziło czasami taki stan drętwienia .Diagnoza lekarza ;nerwica .