Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zagmatwana sytuacja z zajętym facetem w pracy

Polecane posty

Gość gość
Co? Zazdroscie, bo same siedzicie z Ferdkami Kiepskimi. W ten sam sposob zachowuje sie ta czesc moich wspolpracownic - nie mylic z kolezankami - ktore maja flejowatych mezow, partnerow, a zdaja sove sprawe z mojego seksapilu i zalet mojego meza. Lece przytulic sie do kaloryfera mojego meza. Wy przeczytajcie kolejny rozdzial 50 twarzy greya partnerki imitacji mezczyzn.

Gość gość
Co za kretynka :D niby kocica pełna seksapilu, niby mąż ideał faceta a ta siedzi na kafeterii i pluje. Obudź się dziecinko, obudź :D

Gość gość
gość dziś Co za kretynka niby kocica pełna seksapilu, niby mąż ideał faceta a ta siedzi na kafeterii i pluje. Obudź się dziecinko, obudź X Gowno prawda. Bardzo czesto pomagam na kafe. Polecam bardzo dobra gin i dziewczyny zachodza, ale dzisiaj te dwie p***y do tego stopnia wyprowadzily mnie z rownowagi (slyszeli to znajomi po twarzach, a udzielam sie spolecznie}, ze szlag mnie trafil. Takie p***y mameje powinni byc kastrowani, a kobiety ich broniace conajmniej policzkowane, bo bronia meska zakale.