Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co będzie jak ruscy wejdą do Polski? Co się stanie? Co zrobicie?

Polecane posty

Gość gość

Co zrobi UE? Moim zdaniem będzie to wyglądało podobnie jak w krajach arabskich .. ludzie, którzy chcą żyć w spokoju z dala od wojny wyemigrują na zachód, uciekną, będą koczować, spać w autach, starać się o azyl i socjal. UE będzie próbowało ich deportować, ale gdzie skoro Polski już nie będzie? Co się wtedy stanie? Polacy znów będą złodziejami europy?

Gość gość
Przeciez Polacy juz sa zlodziejami Europy, a Polki jej qrwami.

Gość gość
A może przeprowadzka do ruskich?

Gość gość
Kolejny ruski troll.

Gość gość
gdzie ich bedzie deportowac??? jak ruskie wejda do polski to bedzie stan wojenny albo wojna w ogole, nikogo w innych krajach nie wyrzuca. a ja mam zamiar jeszcze w tymroku stad wyjechac. grozba ruskich to i tak maly pikus z tym co sie w tym kraju wyprawia. zreszta jednego okupanta obcego kraju mamy co za roznica czy wszedlby tu drugi??

Gość gość
Ja mam nadzieje, ze tak jak w przeszlosci, Polacy ramie w ramie solidarnie staneliby do obrony kraju. Oczywiscie ci uczciwi, bo mendy rzadowe pewnie juz dawno maja obcykane, dokad zwieja. Oby jednak nie trzeba bylo.

Gość gość
:-)

Gość gość
Przy okazji zobaczcie, co sie dzieje. Tak nam tluki staraja sie wmowic, ze w razie jakby co, to umiejetnosc poslugiwania sie bronia i tak sie nie przyda, bo teraz to taka nowoczesnosc, ze hoho! A jak przyszlo co do czego, to czym walcza na Ukrainie?... NIE DAWAJMY Z SIEBIE ROBIC KRETYNOW, bo chocby golymi rekami, ale jakos bronic sie trzeba umiec!

Gość gość
Europa raczej by nie chciala, zeby walki rozlaly sie po kontynenecie jeszcze bardziej, wiec nasi sasiedzi od poludnia i zachodu moze byliby bardziej reakcyjni niz wobec zajmowanej Ukrainy. Chociaz akurat Merkelowej nie wierze za grosz po tym, jak przyholubila Tuska.

Gość gość
Ja spadam do Unii i będę im cierniem w doopie za to że nas nie chcą bronić

Gość gość
Co to znaczy, ze Polacy mieliby byc zlodziejami Europy??? Pogielo Cie, gosciu? Jak juz, to na nas zeruja zlodzieje europejscy, korzystajac z okazji i wykupujac Polske po kawalku (zaklady pracy itd.) oraz wykorzystujac nas jako tania sila robocza. I NIE PISZ, ZE POLSKI JUZ NIE BEDZIE, troluchu przebrzydly! Bedzie, bo nie oddamy jej tak latwo. Lemingi przy kasie moze i dadza noge, ale raczej z deszczu pod rynne, bo jak nie Putin, to dzihadysci predzej czy pozniej stana im na drodze. Ale reszta z nas, choc teraz sie na to glownie krzywimy, bo ktoz by chcial brac udzial w wojnie..., no wiec reszta z nas - wierze w to bardzo - nie bedzie bierna, ale wierna. Wierna Ojczyznie, naszej opluwanej przez pseudopolakow historii, w koncu samej sobie.

Gość gość
Rosja,kraj zdegenerowany,szuka winnych swych niepowodzeń poza granicami.Niewykorzystane szanse. Elity od wieków bywają na salonych. Cała reszta ,żyje w iluzji. Lachy, Polaczki ich to odwieczni wrogowie.

Gość gość
tak samo nas Zachód będzie bronił jak w 1939 roku - historia lubi się powtarzać a za 10 - 20 lat będzie w Europie tylko jedna granica - na Odrze - między Rosją a Islamskim Kalifatem!

Gość gość
będziem bić moskala

Gość gość
znam język rosyjski, powitam ruskich kwiatami jak wyzwolicieli. Jeszcze nie jest za późno, żeby przyłączyć się do Rosji i wspólnie z Rosją uderzyć na Niemcy i Francję. Zanim ci tchórze zebraliby sily do obrony, bylibyśmy w Paryżu.

Gość gość
Co będzie? A nie wiesz jaka jest współczesna mentalność naszych europejskich ludków? (w tym ludków z Polski, Rosji, Francji i reszty Europy). Jak w tej powiastce, fikcyjnej opowieści , posłuchaj... Pewnego razu , ukryta seksta finansowych władców tego świata, postanowiła pokazać wszystkim ludkom tego świata, swą władzę i moc, swe możliwości i kto tu rządzi, Więc ROZPIEPRZYLI KSIĘŻYC, widowisko było absolutne, na niebie zamiast księżyca została kupa kamieni, ciemność zapadła i wszyscy to zauważyli, i co? Władcy w swych koronach zasiedli na wypasionych tronach w sali tronowej najznaczniejszego budynku świata i czekają na reakcję ludków, na ich hołdy i poddaństwo, czekają i czekają ...długo czekają Aż wreszcie ktoś idzie , szura butami i włazi do sali jakiś wygolony osiłek, rozgląda się , ocenia salę i zwraca się do władców, " wy też na bal maskowy ? , bo szukamy sali na dyskotekę, ta by się nadała, stroje dowolne, korony mogą być, muzykę mamy dobrą, zabawimy się, he He , he my się też zabawimy

Gość gość
Ruscy nie są głupi, nie wejdą do polski bo po co mają do siebie dopuszczać polską mutację, jeszcze im się naród ruski zmutuje, wiecie , Polacy potrafią, zwłaszcza że język słowiański i łatwo będzie mutować rosjan a szczególnie rosjanki, one bliskie są a dzieci będą zmutowane i słowiańko polskie. Może nawet Moskwa spolszczy się , ciekawa perspektywa.

Gość gość
Temat poważny, a odpowiedzi głównie od czapy. Ogarnijcie się. Putin sprawia wrażenie niepoczytalnego, kto wie, co mu do łba strzeli. Więc zamiast bajdurzyć, zastanówcie się głęboko nad swoją ewentualną reakcją. Bo to nie gra komputerowa, ale real, wszystkie chwyty dozwolone i takim, jak ten b. KGBista nikt szybko bana nie da, niestety.

Gość gość
Wojna ma rozpocząć się natarciem Chin na Rosję, walki będą straszliwe, a świat zaskoczony. Chiny posuną się do użycia broni jądrowej. Będą potworne zniszczenia i zaburzenia w przyrodzie. Chociaż na początku wojny Chiny będą miały przewagę to jednak ta wojna będzie dla nich samobójczym krokiem. Stopniowo dołączą inne państwa: USA, Niemcy, Anglia. Akcja rozegra się głównie w Azji i w Europie. Chińczycy będą dążyć do zniszczenia białej rasy, ale nie oszczędzą też ludzkości zamieszkałej na terenie Azji. Podczas tej wojny będą miały miejsce inne kataklizmy ze strony pogody. Według tej przepowiedni Polska nie będzie zniszczona przez broń jądrową, najmocniej ucierpią zachodnie granice i pas wybrzeża. Świętej Łucji do końca życia ukazywała się Maryja. Święta wielokrotnie ostrzegała ludzi przed zagładą. Potężna burza spadnie na Ziemię w najmniej spodziewanym momencie. Niestety ludzie nie chcą tego słuchać, ignorują wszystkie proroctwa, wezwania do czujności. Wszystkie Objawienia Maryjne mają podobny charakter: upadek wiary, zapowiedź oczyszczenia Ziemi, ukaranie ludzi poprzez kataklizmy, choroby, wojny, zniszczenie Ziemi przez kometę.

Gość gość
Ja chce walczyc, nawet jesli trzeba bedzie przelac krew :I. Tylko szlag mnie trafia ma mysl, ze moja walka mialaby sie odbywac pod rzadami tych naszych aktualnych plugawcow - wszak olbrzymia wiekszosc nie budzi krzty zaufania, ze im na naszej Polsce i na nas zalezy. Dlatego najpierw dobrze by bylo, gdyby ci u wladzy sie zmienili z woli wyborcow. Ale jaki wplyw ma u nas wyborca, to pokazaly ostatnie przekrety wyborcze... Wiec co mamy zrobic? Mozne bardziej zaufac narodowcom (ja nie jestem jednych z nich, zeby nie bylo)?... Sa i wsrod nich oszolomy, ale patriotyzm zdaje sie tam brac gore. A pamietacie, co mowil s.p. Petelicki? Ze to w takich ludziach, przez media glownego nurtu i takichze politykow pogardliwie nazywani roznorako, m.in. kibolami , ze to oni wlasnie sa nasza nadzieja, ze raczej tylko oni nie beda uciekac z podkulonym ogonem, tylko stana do obrony Ojczyzny. Bo komu jak nie im?... Kto jeszcze na wlasna reke uczy sie np. poslugiwac bronia na wszelki wypadek? Organizuje spotkania patriotyczne, nie zwazajac na to, jak sie im wtedy robi kolo piora, np. w Dzien Niepodleglosci? No kto jeszcze na taka skale?... Wybor mamy niewielki, komus trzeba zaufac, bo w pojedynke to nic nie zdzialamy.

Gość gość
"Co będzie jak ruscy wejdą do Polski? Co się stanie?" Będą robić to co zawsze: gwałcić, kraść, palić, burzyć i mordować. Pijani żołdacy nie przepuszczą żadnej dziewczynie. To u nich tradycja

Gość gość
- co tam się toczy, czy to Śmieci - nieeee, to Sowieci....

Gość starszy szeregowy WP
Ja byłem w wojsku, jak będzie mobilizacja, to pierwszy się zgłoszę, żeby bić tą ruską dzicz. Pogonimy ich, tak jak mój pradziadek w 1920 roku.

Gość gość
Nic nie zrobicie polaczki będziecie podskakiwać ruskim oni wejdą do polski a faceci podkują ogonki i będą patrzeć jak gwałcą ich kobiety. A za 20 lat beda dumni ze swojego bohaterstwa. Historia lubi się powtarzać.

Gość gość
do 15:03 Mów za siebie cwelu. Może ty podkulisz swój ogonek tchórzu. Polacy w takich momentach potrafią się zjednoczyć i obronić swoje dziewczyny, żony, dzieci i matki.

Gość gość
Ruskie chuje co drugą wojnę z nami przegrywają, więc po swoim komuniźmie teraz dostaną od nas w dupska

Gość gość
w c***u mam to co bedzie z polska

Gość gość
Oj beda g****ic.

Gość gość
No i widać jak na dłoni, kto Polak prawdziwy, a kto niegodny miana Polaka. Pod pseudonimami to tacyście wyszczekani, a ciekawe, czy publicznie też bez wstydu wyznalibyście, jacy z was tchórze i bezideowcy. Hańba wam.

Gość gość
starszy szeregowy WP dziś Panie starszy, szacun!