Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba wpadłam z deszczu pod rynnę.

Polecane posty

Gość gość
Jak on wtedy zaczął mnie w taki delikatny sposób dotykać po udzie i jak do tego powiedział mi tamte słowa to zszokowało mnie.. Udałam, że nie wiem o co mu chodzi ale jest jeszcze szansa, że nie chodziło mu wcale o to? Ja widzę go prawie codziennie. Mamy też kontakt bo przesyła mi różne materiały itd.. Teraz będziemy przygotowywać projekt na pewien zjazd, który ma się odbyć za kilka miesięcy i będziemy na pewno robić różne plakaty, prezentacje itd. Więc kontakt jest nieunikniony. :(

Gość gość
gość dziś Jak on wtedy zaczął mnie w taki delikatny sposób dotykać po udzie i jak do tego powiedział mi tamte słowa to zszokowało mnie.. Udałam, że nie wiem o co mu chodzi ale jest jeszcze szansa, że nie chodziło mu wcale o to? Ja widzę go prawie codziennie. Mamy też kontakt bo przesyła mi różne materiały itd.. Teraz będziemy przygotowywać projekt na pewien zjazd, który ma się odbyć za kilka miesięcy i będziemy na pewno robić różne plakaty, prezentacje itd. Więc kontakt jest nieunikniony. smutas.gif x Lepiej by nie miał wielkiego bo dziewice będzie bolało;D

Gość gość
Tak jak już wspominałam znalazłam się w kryzysowej sytuacji, a on zaproponował mi pomoc jak się o tym dowiedział. Chwytałam się każdej deski ratunku i teraz mam.

Gość gość
Spróbój wynegocjować mniejszy wymiar katry tzn zaproponuj ze mu będziesz obciągała, dobrze ciągniesz?

Gość gość
Każdy normalny by się domyślił. Facet pewnie myślał, że jesli ona się na to tak chętnie zgadza, przyjmuje pewnie drogie prezenty to rozumie o co chodzi i jakie jest jej miejsce z tym układzie. A ona chciała być cwana czy jak? brać ile wlezie za darmo a jak przyjdzie do zapłacenie za to to się zmyć?

Gość gość
Mówiłam już, że nid podejmowałam żadnych form seksualnych.

Gość gość
Nie dostaję od niego żadnych prezentów i to nie jest tak, że on za mnie płaci. Fakt, że na początku pomógł mi z mieszkaniem i pracą ale odkąd zaczęłam zarabiać to sama opłacam to mieszkanie itd.

Gość gość
Identyczny post był wczoraj i kilka miesięcy temu! Głupie prowo!

Gość gość
ty durna, myślałąś , że za darmo ci pomaga? nie udawaj głupszej niż jesteś.

Gość gość
a wyjazdy, szkolenia i spotkania itp to były darmowe?

Gość gość
To była bardziej kwestia wkręcenia mnie w to wszystko, a on ma znajomości, wie gdzie się odezwać.. W dużej części takich zajęć sam m.in. bierze udział i je prowadzi.

Gość gość
Dziewczyno, głowa do góry, młoda jesteś, więc masz prawo do wiary w ludzi, a nie wszyscy są źli. Naiwność jest grzechem młodości... proponuję, póki sytuacja nie zaszła za daleko porozmawiać z szefem w cztery oczy! Powiedz mu, że bardzo miło z jego strony, że tak wiele Ci pomógł, jesteś szczęśliwa, że masz fajne mieszkanie i dobrą pracę i chciałabyś mieć ją jak najdłużej, ale nigdy za cenę swej godności! Powiedz, że jesteś uczciwą, porządną dziewczyną i będziesz dbała o dobro firmy i godnie ją reprezentowała i prosisz, by nie oczekiwał innej wdzięczności. Jeśli źle zrozumiałaś jego intencje, to przepraszasz i chcesz nadal wierzyć, że jest dobrym człowiekiem. Jeśli jest inaczej, to niech Cię zwolni. Wtedy zobaczysz co powie i co zrobi. Nigdy nie płać sobą za pomoc!

Gość gość
Szanuj się, a inni Cię uszanują

Gość gość
Jak mu się oddasz, możesz mi wierzyć, że w jego oczach dużo stracisz! Lepiej odejść z honorem, niż mieć poczucie, że ma się coś za.. doopę:-)

Gość gość
W naszej firmie różnego typu szkolenia i związane z nimi wyjazdy są na koszt firmy!