Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba wpadłam z deszczu pod rynnę.

Polecane posty

Gość gość

Więc tak.. Jest taki Pan, który ma dużo znajomości, dużo osiągnięć na koncie, jest poważany i szanowany przez innych ludzi w tym środowisku. Ma też bardzo dużo pieniędzy. Gdy dowiedział się o moich kłopotach i trudnej sytuacji zaproponował mi pomoc, a ja myślałam, że on mnie lubi, że robi to z dobrego serca.. Pomógł mi znaleźć mieszkanie, zaproponował mi pracę w swoim środowisku. Wysyła mnie na różne naprawdę fajne szkolenia, zjazdy, spotkania z ciekawymi ludźmi, fakultety.. To wszystko jest mi bardzo przydatne do tego czym się zajmuję w pracy i na studiach. Mogę studiować. Super sprawa zakręcić się przy kimś takim i wydawało mi się, że naprawdę mi się chociaż raz poszczęściło. W każdym razie on odwiedza mnie czasami i sprawdza co u mnie. I ostatnio powiedział do mnie głaskając mnie po udzie, że tyle dla mnie dobrego zrobił i że mogłabym się mu jakoś odwdzięczyć. On chyba zasugerował mi seks! Ja udałam, że się nie domyślam o co chodzi, a on nic więcej w tym temacie nie zrobił ale mam obawy. :(

Gość gość
a gdzie bylas wczesniej? skoro wpadlas z deszczu pod rynne, to w jakiej sytuacji bylas wczesniej? tez bylas utrzymanka sponsora?

Gość gość
Znalazłam się w kryzysowej sytuacji i myślałam, że on naprawdę chce mi pomóc. :(

Gość fukam se i fukam
to niech sie nimi naje 🖐️

Gość gość
następna prostytutka spermy się za dużo nałykała

Gość gość
To musi być prowo Głupota raczej nie - wtedy latałabyś jak gołębica

Gość gość
Nie jestem prostytutką.

Gość gość
gość dziś Nie jestem prostytutką. x Ok inaczej, ile bierzesz za godzinkę bzykania ciebie?

Gość gość
Ja z nikim nie sypiam! Nigdy jeszcze seksu nie uprawiałam. :o Skąd takie wnioski.

Gość gość
dziewica?, ile masz lat?

Gość gość
A na co ty dziewczyno liczyłaś? Rozumu nie masz?

Gość gość
Tak. 21 lat mam.

Gość gość
Jak ci tak przeszkadza to dziewictwo to mogę nie bzyknąć też mam 21 lat i humorek ci sie poprawi

Gość gość
Nie sądziłam, że on może mieć takie zamiary bo to starszy, szanowany i poważany człowiek. Myślałam, że ma dobre zamiary. To wszystko trwa już 5 miesięcy i dopiero teraz zasugerował coś takiego. Sądziłam, że pomógł mi bezinteresownie. :(

Gość gość
a czy ja mówię, że mi to przeszkadza? :o

Gość gość
haha stara dziewica nie che być wybzykana : D

Gość gość
Nagraj to na tel takie.propozycje i będziesz mieć.go w garści wszystko wtedy zrobi by się to nie wydało i to ty będziesz rozdawala karty

Gość gość
gość dziś a czy ja mówię, że mi to przeszkadza? pechowiec.gif X rozerwał bym cię swym wielkim prętem haah

Gość gość
Ja mam teraz związane ręce. Boję się. On może mnie zwolnić, a wtedy stracę mieszkanie i będą nici ze studiów.. :(

Gość gość
gość dziś Ja mam teraz związane ręce. Boję się. On może mnie zwolnić, a wtedy stracę mieszkanie i będą nici ze studiów.. smutas.gif x Musisz mu dać szparki i po kłopocie:)

Gość gość
Nie chcę takiego pierwszego razu.. :(

Gość gość
Dawaj zdjęcie tzipki, dzisiaj byłby to rarytas dla wielbicieli dziewic. ;)

Gość gość
stasznie naiwna jestes jak myslalas ze on nic nie zechce

Gość gość
Liczyłam na jakieś normalne rady. :o

Gość gość
aż nie moge uwierzyć ze są jeszcze dziewice w tym wieku;DD, z jakiego miasta jesteś?

Gość gość
Naprawdę on wydawał mi się bardzo miłym, sympatycznym i ciepłym człowiekiem. Myślałam, że mnie polubił o tak. :( Nie wiem co teraz zrobić. Może nie będzie więcej próbował?

Gość gość
Z Poznania.

Gość gość
gość dziś Naprawdę on wydawał mi się bardzo miłym, sympatycznym i ciepłym człowiekiem. Myślałam, że mnie polubił o tak. smutas.gif Nie wiem co teraz zrobić. Może nie będzie więcej próbował? x Na bank cie wybzyka;)

Gość gość
gość dziś Z Poznania. x Ja z Konina, jak nie chcesz pierwszego razu z nim to ja cię rozdziewiczę jak chcesz :D. Bo musisz sie przyzwyczajać ze od teraz będziesz często bzykana przez szefa swego.

Gość gość
dziewczyno nie mow mi , że wierzyłaś , że on to robi bezinteresownie bo ci nie uwierzę. Wychowałaś się na jakiejś wsi zabitej dechami, że życia nie znasz???? czyjąś sugestię byś nagrała to telefonem, nie bierz poważnie, bo dopiero wtedy mogą się zacząć kłopoty. Po prostu powiedz mu że myślałas ze on to robi bezinteresownie, zrezygnuj z tego wszystkiego i wroc do swojego normalnego zycia.