Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostałam wysmiana na basenie przez znajomych :(

Polecane posty

Gość gość

Nie dawno byłam na basenie, pierwszy raz od 8 lat. Cieszyłam się ze pójdę tam ze swoimi znajomymi, jednak jak juz tam byliśmy to zostałam wysmiana przez męską część z powodu mojego małego biustu. Było mi tak źle ze od razu wyszłam, ubrałam się i poszłam stąd, a znajomi nie wiedzieli co się stało, że wyszłam. Do tej pory nie zwracałam uwagi na moje piersi, uważałam ze są ładne i to jest + i że nie powinnam się ich wstydzić, no ale po tym to już ich nienawidzę i z pewnością nie będę mieć faceta, bo i on pewnie mnie wyśmieje :( (mam 19 lat i nigdy nie miałam chlopaka)

Gość gość
Są ludzie taktow i i są wieśniacy niestety.

Gość gość
Nie martw się !!!🌼 Twoje cycuszki są super😘 I nie zadawaj się z idiotami,co mają małe rozumki!

Gość gość
po co zadajesz się z debilami

Gość gość
HAHA DECHA ;d

Gość gość
ty nago na tym basenie byłas, że nagle twoj biust dojrzeli? wyjatkowo prymitywnych znajomych masz, skoro takie uwagi poczynili. Trzeba bylo im powiedzieć ze im mniejszy wacek tym durniejsze komentarze

Gość gość
Na co dzień są to bardzo mili ludzie z którymi da się pogadać, nigdy nie było tak ze ktoś komuś coś nie miłego powiedział, no chyba ze widzieliśmy ze ta osoba źle postępuje, wiec dla jej własnego dobra mówiliśmy jej to i owo ale tylko dlatego ze mieliśmy na uwadze jej zdrowie. Nie rozumiem czemu ze mnie żartowali i się ze mnie śmiali, to było bardzo przykre, zwłaszcza ze ja jestem szarą myszką która nie lubi być w centrum uwagi

Gość gość
Miałam strój kąpielowy, no ale bez wkładek tylko taki zwyczajny, bo nie widziałam powodu żeby nosić wypchane staniki

Gość gość
Jeden kompleks juz zaliczony. Do mikro piersi dorzucamy problemy ze swoja seksualnoscia oraz libido spowodwane tym samym czynnikiem - niskim poziomem hormonow androgenowych. Niech zgadne. Jesteś aseksualną, szczuplą blonynką w kolorze mysim? Seksownym, pociagajacym brunetkom z kształtnymi piersiami oraz powabnymi biodrami to Ty niestety do pięt nie dorastasz.

Gość gość
ile macie lat? po 15?

Gość gość7775522
Powoli.. Ale, że jak Cię wyśmiali: "jakie małe piersi hahaha" czy jakiś głupi żart a Ty już speszyłaś się jak podlotek i uciekłaś?

Gość gość
Jestem szczupłą, niską i drobną szatynka. Nigdy nie miałam brania, ale mi to nie przeszkadzało, wiem ze nie należę do osób ładnych no ale skoro mam przyjaciół, rodzinę i znajomych to nie zwracałam uwagi na swój wygląd. No ale po tych słowach zrobiło mi się przykro i teraz wstydzę im się pokazać.

Gość gość
gość z 09.44 Twoja głupota przeraża swoją wielkością! A myślisz, że każdy facet leci na kształtne brunetki? To się myślisz, bo ja jestem facetem, i nigdy brunetki mnie nie pociągały. A szczuplutkie blondynki, nawet z miseczką A owszem.

Gość gość
Autorko, ale jak to dokładnie wyglądało?

Gość gość
to sorry ,ale Ci Twoi "znajomi" to jacys kretyni

Gość gość
Nie przejmuj się, widocznie masz jakiś skretyniałych znajomych, mały biust to nie powód do wstydu, jeżeli tobie się podoba, to nie powinnaś się przejmować opinią innych, ludzie zawsze gadają :)

Gość gość
Na początku to były takie żarciki typu "tak płaskiej powierzchni juz dawno nie widziałem", albo że "u mnie ściany mają większy wypuklenia", no ale jak mówili że może bym zmieniła płeć, albo że wyglądam strasznie bez ubrań, czy też że napewno będę sama chyba że znajdę geja to już wtedy nie wytrzymałam i wyszłam a w domu zaczęły mi lecieć łzy

Gość gość
Mamy po 19/20 i 21 lat

Gość gość
gość dziś gość z 09.44 Twoja głupota przeraża swoją wielkością! A myślisz, że każdy facet leci na kształtne brunetki? To się myślisz, bo ja jestem facetem, i nigdy brunetki mnie nie pociągały. A szczuplutkie blondynki, nawet z miseczką A owszem. X O moja glupote sie głąbie nie martw. Szczupłe, aseksualne dziewczynki podobają się szczupłym, zniewieściałym rurkowcom z ciągłymi zwolnieniami z WF-u, bez zarostu i mikro penisem w spodniach. Zejdź mi oczu imitacjo mężczyzny.

Gość gość
A wybzykali cie też?

Gość gość
Nie, nie wybzykali

Gość gość
gość dziś Nie, nie wybzykali x Czemu? pewnie miałaś za małe cycki i nie chcieli?

Gość gość
gość dziś Nie, nie wybzykal X To nie Twoja liga Skarbie. Widać chłopcy są wysportowani, potrafią doskonale pływać, mają dużo testosteronu. Tacy gustują w brunetkach o powabnych kształtach. Musisz celować w znieiweściałych rurkowców, którzy całymi dniami kręćą level z jakimś RPG, a ciągła pozycja siedząca przy kompie zaburza u nich krążenie krwi w jądrach i penisie, co skończy się w przyszłości zaburzeniami płodności i potencji. Zrozum. Zdrowi mężczyźni wybierają zdrowe kobiety i na odwrót.

Gość gość
co przykro ci że cie nie wybzykali?

Gość gość
Autorko, Twoi znajomi to jakieś niedorozwoje mózgowe! Nie zwracaj uwagi na debili, oni zawsze byli, są i będą. Głupie gadanie zawsze olewaj ciepłym moczem, takich znajomych ròwnież. Ja przechodziłam to samo... teraz mam męża, któremu zawsze podobał się mój biust, a po dziecku mam większy:-) Zapewniam cię, że nie wszystkim mężczyznom podobają się cyce "jak wiadra":-D

Gość gość
Nie nie jest mi przykro ze mnie nie wybzykali i przestań robić sobie z tego żarty. Nigdy nie miałam faceta i nigdy się żadnemu nie podobała ale też nigdy nie czulam takiej potrzeby żeby z kimś być i żeby podobać się komuś podoba. Fakt nie byłam nie jestem i nie będę pewnie kobieca i jak do tej mi to zwisalo. Po tych komentarzach jest mi przykro i wstydzę się teraz siebie, ale myślę że za jakiś czas może znów będę miała gdzieś co inni myślą o moim wyglądzie i będę szczęśliwa. A znajomym nie wiem co powiedzieć, bo teraz wydawaniaja i pytają się co się stało i chca się ze mną spotkać, a ja nie chce jak na razie ich widzieć

Gość gość
Wydzwaniaja

Gość gość
Twoi znajomi to tacy sami debile jak ten troll ktory tu pisze. Nie przejmuj się nimi, a znajomych czas zmienić.

Gość gość
Co do pływania to żaden nie umie. No a ja choć nie mam piersi to posiadam jeszcze talię biodra i tyłek.

Gość gość
Szkoda mi znajomych bo przeważnie mi pomagali a ja im i milo się z nimi rozmawiało, no ale uważam że powinni się zastanowić ze to co mi powiedzieli sprawiło mi przykrość