Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam brzydka twarz, faceci nawet nie chca mnie poznac

Polecane posty

Gość gość
13.42. Tak, tak. Jak juz dostanie kopa od przystojniejszego albo ladniejszej to ci powie ze kocha za charakter bo co ma powiedziec? Ze przystojniak jej nie chcial czy ze ladniejsza znalazla lepszego. Wiadomo ze wtedy pokocha za charakter a Ty lykniesz jak pelikan bo dokladnie to zechcesz uslyszec i w to uwierzyc.

Gość gość
13.42 brakuje ci tego w zwiazku ale jednak w tym zwiazku dalej tkwisz bo ona jest ladna. Jakie to glupie, prawda? Wiec nie wciskaj kitu autorce.

Gość gość
Nikt "kitu" autorce nie wciska, ale najwyraźniej niektóre osoby są bardzo zgorzkniałe. I takim nawet uroda nie pomoże.

Gość gość
Autorko pociesz sie ze faceci co sie zenia z ladnymi maja potem przyprawiane rogi.

Gość do syttsyn
a ona sie moze skapo ubiera i ma duzy biust?

Nie ubiera się skąpo, ma swój trochę hippisowski styl, biust ma duży, owszem, ale teraz nie wmawiaj sobie że to zasługa biustu, bo mogę przywołać tez szereg znajomych z duzym biustem i ladniejszymi twarzami, które miały małe powodzenie ;-)

Gość do syttsyn
to moze jest chetna do eksperymentowania w lozku, bardzo zadbana i wydepilowana, a poza zezem twarz ma ladna

Gość gość
a może po prostu szukasz dziury w całym bo boisz się przyznać, że nie trzeba być powalająco ładnym żeby być w szczęśliwym związku?

Gość do syttsyn
zwiazki, ktore zaczynaja sie od lozka do zwiazki specyficzne, na nieco innych zasadach

Z różnych względów uchylę się od odpowiedzi :-) Dla kontrastu przytoczę słowa jednej z piękniejszych kobiet jakie widziałam w życiu (1,78, idealnie szczupła, pełna wdzięku, piękne delikatne rysy, typ Śnieżki): "ludziom się wydaje że jak dziewczyna jest piękna, to ma wianek adoratorów, a to wcale tak nie jest, bo faceci się boją w ogóle podejść" - mniej więcej tak to powiedziała. Wszystko jest względne. Trzeba grać kartami które się ma. ;-)

Gość ja jestem facetem z zasadami
i u mnie skreslona jest kobieta, ktora ma za soba znajomosci na jedna i wielu partnerow. to jest bardzo nieatrakcyjne. no chyba, ze facet sam jest strasznym babiarzem, to mu to nie przeszkadza