Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy związek z seksoholikiem ma szanse?

Polecane posty

Gość gość
leczenie jest trudne i nie zawsze daje efekty jak leczenie kazdego uzaleznienia. to nie milosc jestes zaslepiona za pare miesiecy sama bedziesz mowila jaka bylas glupia zostaw go bo szkoda zycia na takiego czlowieka bo predzej czy pozniej bedzie cie zdradzac albo zrobi ci jakas krzywde jak mu odmowisz

Gość gość
no to go kochaj , męcz się i daj się walić aż do bólu. Widocznie musisz się poniżyć aż do dna żeby zacząć myśleć głową a nie ci....

Gość gość
ale on jest na terapii, jest po kilku spotkaniach nie jestem pustakiem, nie rozumiem dlaczego tak mnie nazywasz kompletnie mnie nie znając

Gość gość
uderzył cie kiedyś? odpowiedz szczerze

Gość gość
jestes.jestes po prostu glupia po ci to ? tak bardzo chcesz byc zdradzana i ponizana przez kogos takiego ? chyba naprawde musi ci sie cos stac zebys zaczela myslec glowa moze jak cie zg***** w d**e to rozumu nabierzesz

Gość gość
nie, nigdy

Gość gość
po co mial ja bic skoro ona mu daje na kazde zawolanie uderzy jak sie sprzeciwi

Gość gość
Tak ciężko zrozumieć że dziewczyna jest bardzo młoda, niedoświadczona i po prostu zakochana? Na prawdę nie trzeba jej od razu wyzywać od prostytutek i pustaków, bo to nie ma nic do rzeczy.

Gość gość
wlasnie dlateg ktos powinien jej wytlumaczyc zeby wreszcie przejrzala na oczy

Gość gość
A gdzie w tym wszystkim są twoi rodzice, przyjaciele?

Gość gość
nie sądzę, żeby nagle zaczął ją bić. Po prostu jak ona mu odmówi to on znajdzie inną kochankę na noc.

Gość gość
Mam normalną rodzinę, nie mam problemów, po prostu wiedzą że mam chłopaka i tyle. Przyjaciółka wiadomo wie, że ze sobą sypiamy, nie wnika w szczegóły. Przecież to nie temat na rozmowy z mamą czy tatą.

Gość gość
gosc 15:41 dokaldnie lepiej tego ujac nie mozna

Gość gość
dawaj mu, ale pamiętaj chociaż o zabezpieczeniach

Gość gość
Mój pracuje, dobrze zarabia, mieszka sam, ma wszystko, samochód itd. Jeśli chodzi o prace to jest bardzo odpowiedzialny.

Gość gość
przychodzi taki czas w zyciu ze musisz zdecydowac czy myslec glowa czy dupa. nie marnuj sobie zycia bo dla niego jestes tylko zbaawka on nii wiaze z toba przyszlosci. znudzisz mu sie znajdzie inna znajdz normalnego faceta bez problemow

Gość gość
Mój pracuje, dobrze zarabia, mieszka sam, ma wszystko, samochód itd. Jeśli chodzi o prace to jest bardzo odpowiedzialny. no i co z tego, skoro jesteś tylko do wsadzania

Gość gość
No i fajnie, ale jak część jego dochodów będzie szła na alimenty to przestanie ci się podobać. Już teraz jest między wami średnio bo on bardziej masturbuje się twoim ciałem niż uprawia z tobą seks.

Gość gość
on w tobie widzi tylko darmowy otwor

Gość gość
a jak wytłumaczyć kolacje, kwiaty, miłe smsy ( nie o seksie), czułe słowa?

Gość gość
jak ? bardzo prosto zwyczajnie mydli ci oczy bo wie ze gdyby teo wszystkiego nie robil (udawania ze kocha) ty bys mu nie dawala a tak to robisz co on chce

Gość gość
Rozstaliśmy się raz, trwało to 3 tygodnie, zero rozmów, spotkań. Brakowało mi czegoś bardzo, nie radziłam sobie z tym, ale nie odezwałam się do niego. A potem on sam czekał na mnie z kwiatami pod moją szkołą językową.

Gość gość
a jak wytłumaczyć to, ze w seksie myśli tylko o sobie? Naprawdę myślisz, ze nawet jakby miał duże potrzeby , ale był zakochany to by ciebie grzmocił przedmiotowo, bez zainteresowania czy chcesz, czy nie boli , co lubisz. Ja tam mam jakieś doświadczenie w łóżku, może nie za duże , ale wiem jaka jest różnica między seksem z zaangażowaniem i bez. Ale nawet jak było bez big live to facet się pytał co mi odpowiada, ba nawet miałam kochanka z którym uprawialiśmy naprawdę ostre rżnięcie do bólu, a i tan zawsze dał mi odczuć ze ważne jest to czy mi z tym dobrze, a jak nie to się do mnie dostosowywał.

Gość gość
a z jakiego powodu bylo to rozstanie ?

Gość gość
Oj ludzie...on ją faktycznie może lubić/kochać. Nie znaczy to, że nie będzie jej zdradzał czy brał pod uwagę jej przyjemność w łóżku

Gość gość
zapamietaj sbie ze traktowanie przedmiotowe i myslenie tylko o sobie ma na celu tylko zaspokojenie wlasnych potrzeb ty sie nie liczysz. o zadnej milosci nie ma tu mowy

Gość gość
Rozstaliśmy się z powodu mojego dobrego przyjaciela, był zazdrosny i ubzdurał sobie, że coś między nami było i po prostu doszło do kłótni, nikt nie powiedział że to koniec, ale po moim wyjściu nie odzywaliśmy się do siebie.

Gość gość
jak sie kogos kocha to sie nie zdradza i dba o potrzeby drugiej osoby a jak nie to wtedy nie jest zadna milosc

Gość gość
Uzależnienie od osoby (zależność emocjonalną) należy rozumieć jako zachowania względem partnera ukierunkowane na podtrzymanie z nim intensywnej więzi emocjonalnej, mimo rosnących negatywnych kosztów tej relacji . Oto odpowiedź czego ci brakowało. Będziesz rozczarowana, ale to nic nowego w relacjach z osobą uzależnioną. Wytwarzają się właśnie takie klimaty- współuzależnienie, albo uzależnienie od osoby. Niestety nie jest to miłość, chociaż osobom z tym problemem tak się wydaje. Jest bogata literatura na ten temat.

Gość gość
widzisz ty tez go tak naprawde nie kochasz skoro przez 3 tygodnie sie nie odzywalas gdybys kochala i nic nie zrobila nie zdradzila to bys prbowala wytlumaczyc jak bylo naprawde ale podswiadomie ci ulzylo ze to koniec i nie bedzie cie juz wykorzystywal