Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scaryyymaryy

Ma 32 lata i boi się mieć dziecko

Polecane posty

Gość scaryymaryy
A poza mamusią to on świata nie widzi. I z wzajemnością. Mamusia ugotuje, wypierze, wyprasuje. A jak kochany synuś jest u mnie to zaraz dzwoni pod pretekstem, że się źle czuje i czy kochany synuś nie może przyjechać do domu. A przecież obok niej jest mąż. No ręce i cycki opadają. A jak tylko wspomniałam swojemu , że może wynajmiemy mieszkanie to nie bo on nie zostawi mamy, że po co płacić za wynajem skoro mogę u niego zamieszkać. A ja tak nie chce.

Gość gość
Tylko widzisz, jaką masz gwarancję, że on się zmieni? Nawet gdybyście postarali się o to dziecko i później się pobrali, nie masz pewności czy i wtedy "mamusia nie będzie najważniejsza"... Nie będzie wtedy stał po Twojej stronie... Takie sytuacje sprawiają, że człowiek jest samotny w związku. A jaki ma sens związek, w którym nie ma partnerstwa? Chcesz tego?

Gość gość
a co to w ogóle za pomysł, żeby robić dziecko "na siłę" bo może kiedyś się nie uda??? i co potem z tym dzieckiem? kto je będzie wychowywał? bez domu, bez ojca, byle by było mamusia może zachorować?

Gość gość
I ty się jeszcze zastanawiasz... On nie jest zdolny do egzystencji za kloszem mamusi... Nie chcę naprawdę nikomu robić sieczki w mózgu czy jego oskarżać... Ale serio widzi ci się taki facet? On nie zapewni tobie i twojemu dziecku przyszłości

Gość gość
Takiego sobie WYBRAŁAŚ faceta to czego teraz od nas oczekujesz? Nie użalaj się nad sobą! Zresztą le piszesz nie JUŻ ma 32 lata powinnaś pisać ma TYLKO 32 lata

Gość scaryymaryy
gość wczoraj Sąsiad je będzie wychowywał.