Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie leki ludzie biorą, że są tacy szczupli?

Polecane posty

Gość gość

Idąc ulicą nie widzę nikogo grubego. NIKOGO. Tylko ja taka jestem, i zawsze tak było. Proszę podajcie jakieś suplementy, leki, narkotyki które mi pomogą. Cokolwiek. Wszystko będzie lepsze i bardziej bezpieczne niż ten ciągły głód który czuję i który i tak nic mi nie daje..

Gość gość
Jedynie regularne ćwiczenia przyniosą pożądany efekt , brutalnie- trzeba ruszyć dupę sprzed komputera, nie ma magicznej ampułki ;)

Gość gość
ruch

ruch, zdrowe jedzenie z umiarem, w malych ilosciach ale czesto

Gość gość
Skup się głownie na ruchu , może z początku jedz normalnie , tylko zmniejsz ilość. A powiem Ci tak na marginesie, te Twoje głodówki przynoszą odwrotny efekt (poczytaj o tym) , nic dziwnego,że nie możesz schudnąć.

Gość gość
clenbuterol

Gość gość
albo amfe sobie poćpakaj

Ty gościu od clenbuterolu, nie masz wyrzutów sumienia,że polecasz ludziom takie gówno ?

Gość gość
g****o nie g****o efekty są kulturyści biorą i żyją

Gość gość
Nie szkodzi, sama się o to spytałam więc poleca :)Zresztą jestem skłonna do wszystkiego, i tak mam już zniszczony organizm dietami więc nie mam dużo stracenia.. polecicie cos jeszcze?

Gość gość
jeśli to ma być zdrowe to polecam to to cały program odchudzania na bazie koktajli odżywczych www.limvena.pl

Gość gość
jedz bardzo mało i dużo wysiłku, przykład... czy w Oświęcimiu był ktoś gruby? ja tak robię od lat, jestem zdrowa i szczupła :-)

Gość gość
Polecam amfe w malych ilosciach, ja zaczelam troche brac pare lat temu, jeszcze w liceum, nie codziennie a co 2 dzien i szybko schudlam z 59 kg do 45 kg przy wzroscie 168 cm, nie mialam szczegolnie z czego schudnac ale bylam glupia i chcialam byc szkieletem, waga spadala mega szybko, nie czulam w ogole potrzeby jedzenia i mimo znikomych porcji mialam sporo energii. Ale wygladalam okropnie i przytylam celowo do 51 kg. Tylko nie przesadz, miesiac nie dluzej zeby sobie krzywdy nie zrobic, a pozniej jak juz bedziesz zmotywowana spadkiem wagi, bedziesz miec obkurczony zoladek jedz zdrowo, ruszaj sie i odstaw to gowno, wtedy bedzie Ci juz latwiej bo zmotywuje Cie duzy spadek wagi i bedziesz chciala to podtrzymac ;) bardzo duzo dziewczyn ktore znam odchudzalo sie w ten sposob i nic im nie jest, cpunkami tez nie zostaly, tylko trzeba z umiarem, malutko, zeby nie latac jak nakrecony cpun tylko pohamowac glod i szybko to odstawic. Ja od 5 lat utrzymuje wage, amfy nie ruszam w ogole od tamtego eksperymentu, latam 3 razy w tyg na silownie, biegam z psem 2 razy w tyg i jem w miare ok. Wszystko jest dla ludzi, tylko z glowa.

Gość gość
Abskad wziąść amfe i wiedzieć że napewno czysta jest

Gość gość
Boże jakie wy durne

Gość gość
Skad wziac to Ci nie pomoge, musisz sama dotrzec do zrodelek, zazwyczaj nie jest to trudne, poorientuj sie wsrod znajomych czy ktos czegos nie wie. No i czystej na pewno nie dostaniesz bo czysta amfa w temperaturze pokojowej jest bezbarwna ciecza ;) mozesz miec bialy albo jasno zolty proszek, ta jasno zolta jest bardziej zanieczyszczona, ale to nie robi tak naprawde roznicy.

Gość gość
nie bierz tego rozećpasz się co z tego że schudniesz jak będziesz wyglądać jak wrak bez zembów i z p*****i pod oczami.

Gość gość
weź idź lepiej na pobliską siłownie i pogadaj z tymi co koksują że chcesz clen brać i oni ci wszystko wytłumaczą załatwią jakie dawki tego brać

Gość gość
Co za zabobony, rozecpasz sie, nie bedziesz miec zebow, to chyba po 15 latach brania non stop, kto w dzisiejszych czasach wierzy w takie rzeczy.. Nikt tu nie mowi o braniu duzo i dlugo, tylko minimalne dawki przez miesiac, ja tez nie popieram cpunstwa, ale cpuny wala po nosie mega duzo a tu chodzi tylko o dawke minimalna zeby zahamowac glod. Ja nie zaluje tego eksperymentu, nie mialam zadnego uszczerbku na zdrowiu a wygladam duzo lepiej i tak tez sie czuje ;) mysle, ze jakbys mnie zobaczyla to szczeka by ci opadla, mam dlugie geste wlosy, ladna szczupla sylwetke, zdrowa cere, zebow nie stracilam wrecz przeciwnie zęby mam idealne (studiuje kierunek lekarsko-dentystyczny wiec zeby sa dla mnie mega wazne, to moj czuly punkt) i ogolnie jestem w dobrej kondycji, cpunka jak widac nie zostalam ;) pozdrawiam wszystkich, ktorzy nigdy nie probowali a szczekaja najglosniej, znawcy. Uciekam bo zaraz bedzie, ze jestem najgorsza i namawiam do zlego, juz nie bede sie wypowiadac

Gość gość
No chyba nie ma nic gorszego jak odchudzanie się za pomocą narkotyków.A nie lepiej zmienić dietę wykluczyć z niej produkty które tuczą zacząć się ruszać można wspomagać się tabletkami takimi jak Foreverslim.Jest to o wiele bezpieczniejsza metoda niż trucie się jakimiś świństwami.

jeżeli chcesz naprawde schudnąc polecam naturalne produkty. podam ci stronkę napewno cos dla siebie znajdziesz. pozdrawiam i życzę powodzenia :) slimclick.pl

Gość gość
najlepiej zerknąć na wyniki głosowania internautów na najlepsze tabletki na odchudzanie, wyniki są dostępne na stronie http://rtno.pl

Gość gość
dieta jest kluczowa, oprócz tego można zainwestować w jakieś preparaty na odchudzanie, np. w aptece, ja w Pułtusku kupuję różne preparaty w http://aptekapultusk.pl/

Gość BenjaminBen
Dużo dziewczyn i kobiet odchudza się senesem w tabletkach lub herbatkach. Jest to środek przeczyszczajacy. Powoduje wydalenie z organizmu tego co zjedliśmy więc jesteśmy szczuplejsi. Niestety nie jest na tyle mądry żeby wypchnąć z nas tylko zbędne kilogramy i centymetry. Oprócz tego pozbawiamy się witamin i minerałów. Przy dłuższym stosowaniu nasze jelita tak przyzwyczajają się do wspomagającej siły senesu, że bez niego nie pracują. Jesteśmy więc zmuszeni ciągle go stosować albo cierpieć na zaparcia i wzdęcia - przez co wyglądamy grubo. Morał jest taki że lepiej w ogóle nie sięgać po senes niż uzależniać od niego swoje jelita. Wpadamy w błędne koło. Aby schudnąć należy zweryfikować swoją dietę i aktywność fizyczną. Oczywiście nie można popadać w skrajność. Kulturystyka może wyrzeźbi nasze mięśnie, ale mięśnie są cięższe niż tłuszcz więc będziemy ważyć więcej. Po za tym od kulturystek brzydsze są tylko anorektyczki i grubasy. Podsumowując: 1 Dieta 2 Ruch 3 Suplementy W takiej własnie kolejności. Nie ma tabletek cud, które pozwolą nam zrzucić 20 kg w tydzień! http://f.kafeteria.pl/temat/f1/chcialabym-zostac-pisarka-p_5948210/3

Gość gość
E tam ja lykam sudafet lub inny lek z psedoefedryna zapijam kawą i nie czuje głodu Energi za dwoje jak obkorcze żołądek to odstawiam chudne bo nie jem

Gość gość
ciekawym preparatem na odchudzanie są tabletki slimcea. przyjrzałam się ich składzie. Najbogatszy ze wszystkich dostepnych tego typu środków na rynku. Będę probować to dam znać jak działają.

Gość gość
Polecam coś takiego to dla osób co nigdy nie ogarną co to jest dieta z deficytem kalorycznym i są zbyt tępi żeby liczyć Kcal www.limvena.pl