Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wychodzi mi z kobietami!

Polecane posty

Gość gość

Chciałbym napisać tu o mojej osobistej sytuacji w związku z problemami jakie obecnie mam w życiu osobistym. Chciałbym napisać, że mam 28 lat , 170 cm wzrostu , brunet , brązowe oczy( jak ktoś będzie zainteresowany, to może dam namiary..) Posiadam wyższe wykształcenie w tym roku , a właściwie za kilka miesięcy będę bronił swojej pracy doktorskiej z historii PRL-u ( biografia pewnego polityka) Jestem też publicystą i redaktorem kilku periodyków , także dostępnych w internecie. Pracuję , posiadam samochód, ale nie mam dziewczyny w zasadzie nie miałem nigdy okazji poznać , co oznacza prawdziwa relacja tego typu m mimo wielu prób, zawsze kończyło się to porażką. Obecnie jestem już zniechęcony do dalszych prób i już w to nie wierzę , że może coś się zmieni ... nie ma już za bardzo sensu dalsze życie...

Gość gość
glupimi laskami jakie spotykal do tej pory

Gość gość
bo za niski jestes,ja mam 175 jak zaloze obcasy.hehe kiedys mialaam niskiego faceta to frajer jeden nawet na sylwestra do sukienki wiecziriwej kazal mi plaskie buty zakladac haha

Gość gość
jesteś zbyt skoncentrowany na sobie, to widać natychmiast, jak się czyta Twój post. Tutaj na kafe pełno takich - opisujesz siebie i wychodzisz z założenia, że przy takich parametrach powinieneś kogoś mieć i dziwisz się czemu jest inaczej. Zamiast rozwijać opis swojej osoby, napisz, jak wyglądały te relacje.

Gość gość
Nie masz tego czegoś.