Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny jak pomóc bratu doradźcie

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, pisze ponieważ sama nie wiem już jak pomóc bratu, który wpakował się w nieciekawą sytuację a więc : związał się w tamtym roku z panną z dzieckiem, dziewczyna wprowadziła się do naszego rodzinnego domu, jest mega leniem, dziecko ma rok a ona wkłada go do łóżeczka i ciągle siedzi na facebooku albo ogląda filmy, w domu nic nie pomaga :/ , nie sprząta nie gotuje, totalnie nic nie robi, widze że brat juz nie radzi sobie z tą sytuacją, jak z nim pogadac żeby zastanowił się czy chce dla siebie takiej przyszłości, że to nieodpowiednia dziewczyna? w domu sa z nim raczej wszyscy pokłóceni, i widze że w nikim nie ma oparcia, nikogo z kim mógłby pogadać, zresztą on nie chce sie nikomu żalić, ale mi juz żal go jak na to wszystko patrze, doradzcie coś dziwczyny proszę was bardzo.

Gość gość
Nie twoja sprawa. Niech brat żyje jak chce jeśli mu dobrze.

Gość gość
jak to- nieodpowiednia dziewczyna?! Co Tobie do tego?! Zrobił dzieciaka to niech niańczy i zarabia na niego. To nie jemu przeszkadza dziewczyna, tylko Wam. A jak Wam nie pasuje to powiedzcie dla brata, że ma się z nią wyprowadzić i problem z glowy. A czy ona jemu się podoba czy nie to nie Twoja sprawa!

"związał się w tamtym roku z panną z dzieckiem" wywnioskowałam z tego, że to nie jego dziecko tylko jakiegos innego faceta... tak czy siak do autorki: to sprawa twojego brata z kim się związał.

Gość gość
gość dziś - widzę że umiesz czytać ze zrozumieniem, brawo - dziecko nie jest jego !! widzę że nie rozumiecie co napisałam, on ma już dość tej dziewczyny tylko nie wie jak się z nią rozstać

Gość gość
jak się nie umie sam ze swoją laską rozstać to pi*zda a nie facet;P no sorry, ale taka prawda. We wspólny pożyciu też mu pomagasz? ;P