Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wychodzicie gdzieś z męża mi czasami?

Polecane posty

Gość gość

Moj sam ze mną nie chce nigdzie wyjść. A mamy czasami okazję z kim zostawić dziecko. No chyba ze bym powiedziała że chodź zrobię ci w parku loda albo weźmiemy na spacer kolegów i na piwo to szybko by lecial. A tak myślę nad rozwodem mam dosc meza który nie potrafi prostych potrzeb zapewnić kobiecie jak spacer.

Gość gość
Tak wychodzimy. Do kina, restauracji, kawiarni, ostatnio byliśmy na kreglach, w zeszłym miesiącu na wystawie fofotografii.

Gość gość
Wychodzimy razem, osobno, ze znajomymi i bez. Staramy się mieć jakieś życie poza dziećmi i domem.

Gość gość
autorko to po co z kimś takim jesteś i jesteś frustratką ! xxxxx tak piszesz ty No chyba ze bym powiedziała że chodź zrobię ci w parku loda albo weźmiemy na spacer kolegów i na piwo to szybko by lecial.

Gość gość
Dlaczego jest frustratka? Wyrzucila z siebie. Ja jej wspolczuje. Faceci to chuje

Gość gość
Ja tam nawet nie mam ochoty. Dzis bylismy z synem w kulkolandzie i jak mlody sie bawil to nawet nie mielismy o czym pogadac.

Gość gość
tak wychodzimy i to bardzo czasta, ale i ja i maz zawsze lubilismy aktywnosc, a to ze posiadamy teraz 10 miesiecznego syna nam nie przeszkadza najczesciej zabieramy go ze soba w wyjatkowych sytuacjach zajmuje sie babcia :) I tak najczesciej kino restauracj***asen a ostatnio nawet narty a teraz szykujemy sie na 3 dniowy wypad :) Pozdrawiam

Gość gość
Czasami, gdy uda się zostawić komuś dzieci, do teatru i na kolację.

Gość załamana0009909
Nie. Najczęściej to siedzimy w domu a on w dodatku wp*****la w łóżku... nawet teraz to robi i gapi mi się jak cap w ekran :/ A brzuch rośnie!

Gość gość
z męża nie wychodzę, najwyżej czasami mogę wyjść z siebie

Gość gość
dzieci i małżeństwo to samo szczęście:) nie to co róbta co chceta z usmiechem na ustach jak się jest samemu..no ale ci bez dzieci to nieszczęśnicy, życia nie znają:)