Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaaa00

Lubię dlugo spac i mieszkam u teściów

Polecane posty

Gość gość
Jak będziesz mieszkać na czyjejś lasce to ci może nawet papier toaletowy wyliczać. x to chyba takie buraki jak ty, co to ich interesuje ile kto śpi

Gość gość
Dom rodzinny to dom rodzinny zawsze tam będę u siebie. Chociaż już tam nie mieszkam. Tym bardziej, że jest on przepisania na mnie.

Gość gość
Nie interesuje mnie akurat bo mieszkam na swoim i mogę robić co chce.

Gość gość
A wyobrażasz sobie do tego domu przyprowadzić męża i żeby on tam się czuł że jest u siebie? Bo ja nie. Jak jadę do rodziców to czuję się trochę jak u siebie a trochę jednak jak gość.

Gość gość
Mój mąż też tam się czuję jak u siebie.

Gość gość
hahaha jaka afera :D oczywiscie ze jest u siebie. jest teraz czescia rodziny... sorry ale mam 21 lat studiuje i nie wyobrazam sobie zeby ktos mi powiedzial, ze jezeli wracam do domu na swieta czy weekend to nie jestem u siebie. idiotki na leb upadlyscie co do spania do 11. fajna sprawa ja czasem spie i do 15 jak w nocy sie ucze :P

Gość gość
współczuć tylko jak w domu rodzinnym czują się jak w gościach

Gość gość
Masz 21 lat! Pogadamy za 5 czy 10. Jesteś jeszcze dzieckiem pewnie na utrzymaniu rodziców. Ja mówię o dorosłych samodzielnych kobietach i mężczyznach. Autorka jest ciężarna mężatką nie sądzę że ma mniej niż 25.

Gość gość
i co w związku z tym? w waszych domach musiała być patologia albo nie wiem że w domach rodzinnych czujecie sie jak w gościach, naprawde wyrazy współczucia

Gość gość
Nie rozumiem. A co autorka ma robić o tej 6, czy 8 rano? Gapić się w TV czy zagadywać szanowną mamusię? Równie dobrze, może spać niż komuś plątać się pod nogami. Tak, to przynajmniej schodzi im z oczu. Ja ostatnio śpię do 16-17 (wczoraj mój rekord do 18), bo po nocach pracę dyplomową piszę. Mąż wraca z pracy, to jemy razem obiad i nikomu nic do tego. Teściowa, też gadała, że co ja tak długo śpię, że życie mi ucieka :D Tyle, że w dzień nie mogę się tak skupić - wiadomo takie codziennie hałasy, odkurzacz czy coś. A w nocy cichutko, idealnie do pisania. I dodam, że my też mieszkamy z teściami (Z nimi a nie U nich), ale mój mąż umie rodziców ustawić w pionie jak trzeba :)

Gość gość
to ze ma 21 lat to nie znaczy ze nie jest samodzielna. ja w wieku 21 lat studiowalam i sie utrzymywalam sama, mieszkalam u siebie se swoim facetem wiec wedlug ciebie tez bylam dzieckiem idiotko? Co za tepe larwy na tym forum siedza. Wiecznie sie w czyjes zycie wp*****laja. Seriale ogladac p***y glupie :o