Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam mizoginię.

Polecane posty

Gość gość

Co mam z tym zrobić obawiam się że cierpię na mizoginię. Spowodowały to złe doświadczenia z kobietami przez całe moje życie. Odkąd pamiętam kobiety źle mnie traktowały, zawsze byłem najmniejszy i najsłabszy , już w podstawówce dziewczyny naśmiewały się ze mnie i dokuczały mi jako że byłem od nich słabszy nic nie mogłem zrobić. W gimnazjum i liceum też nie było dobrze dziewczyny obgadywały mnie czepiały się mnie bez powodu i ogólnie źle traktowały, nie mówiąc już o tym że się mną nie interesowaly. Nigdy nie zrobiłem nic żadnej kobiecie ale z ich strony doświadczyłem wiele złego. Z czasem wzrastała u mnie nie chęć do nich która w tej chwili zmieniła się w nienawiść. Mam coś z tym robic czy lepiej to tak zostawić.

Gość gośćula
zespół stresu pourazowego , to się leczy ,zależy czy bardzo ci to przeszkadza ,jesli tak udaj się do psychiatry i /lub psychologa

Gość gość
nie wierzę, że faceci ci nie dokuczali. zresztą gdzie był twój ojciec, jak to wszystko się działo? gdzie byli kumple? no, własnie. nie tylko kobiety sa do bani ;p

Gość gość
smutne..trzymaj się.!i myśl o sobie zawsze tylko dobrze inni nie mają prawa nikogo oceniać,wiec olej to.s

Gość gość
Co kumple mieli zrobić pobić te dziewczyny po prostu wyróżniałem się zawsze byłem niższy i chudszy od innych niestety to u mnie rodzinne

Gość gość
Nie przejmuj się tym..ja też jestem niska..i nieraz byłam obiektem docinek ..ale liczy sie zawsze tylko to co człowiek ma wewnątrz a nie na zewnątrz.s

Gość gość
Wzrost u dziewczyny nie ma żadnego znaczenia jak oprócz tego jest ładna. Znam taka jedną co z powodu zaburzeń hormonalnych ma 140 cm a jej chłopak ma 195. Natomiast jeżeli facet jest niski to tragedia.

Gość brokeninside87
teraz możesz się na nich zemścić uwodząc i porzucając, nie zapłaciwszy za kolację.

Gość gość
no aż tak niska to nie jestem. ale lepiej się czuję tańcząc np. na weselu z os 175.cm.wzrostu niż z 188...s

Gość gość
Nic nie mogę ponieważ w moich relacjach z kobietami nic się nie zmieniło już nawet nie szukam z nimi kontaktu bo i po co

Gość gość
a ile masz wzrostu ?.zresztą co to ma do rzeczy..widocznie nie trafiłeś jeszcze na tę własciwą kobietę.Akceptacja w związku jest b.ważna.s

Gość gość
165

Gość gość
boshesh co się dzieje z tymi samcami,płaczą nad sobą na babskim forum a ja potem się dziwię,ze jeden z drugiem szuka matki a nie partnerki świat sie kończy:(

Gość gość
kogo to obchodzi? nie wychodz z domu i nie zatruwaj powietrza, zdychaj w domu, takie odpady musza wyginac !!!!