Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bartecznik94

Czy nadal uważacie, że wygląd nie ma znaczenia...? Co wygrałem

Polecane posty

Gość gość
Ma... Zmień fryzurę, i przede wszystkim zapuść zarost, pochodź na siłownię i wyrób styl a będzie dobrze.

Gość gość
nie myślałeś o psychologu, psychiatrze? Leki nie rozwiązą problemów ale pozwolą dać Ci siłę na ich przemyślenie i znalezienie rozwiązania. Problem siedzi w Twojej głowie (wiem, ludzie są okrutni i to ich wina, że ciebie doprowadzili do takiego stanu psychicznego) ale może warto pomyśleć nad tym?

Częściej myśle nad tym, by zarobić kase na skrócenie tego czegoś, bo to jest jedyne rozwiązanie, żeby nie smucić się nad swym wyglądem i nie straszyć innych :)

Gość gość
mezczyzna staje sie meski okolo 30 stki,jestes jeszcze chlopcem (sorry) masz dziecinne rysy twarzy,z wiekiem rzuchwy sie poszerza i nos sie wtedy pomniejszy jak ktos polecil silownia pomoze ,zobacz jaka arnold ma morde szeroka albo stallone jaki brzydki byl za mlodu a teraz spoko facet,niestety jedni musza troche sie napracowac zeby wyjsc na ludzi inni nie ,wstydzisz sie to cwicz w domu ,przed kompem miesnie ci nie urosna tylko dupa splaszczy......poza tym facet nie musi byc ladny tylko pewny siebie ps jak zrobisz operacje to glupio to bedzie wygladac za nascie lat

Gość gość
Mordkę masz normalną, możesz poćwiczyć mięśnie twarzy, żeby je rozwinąć i odwrócić uwagę od nosa, ciekawa fryzura też w tym pomoże. Więcej nie widać, więc ciężko się wypowiadać, ale wysportowane ciało to też zawsze atut, a nie tak trudno je zdobyć. A i tak najważniejsze jest to, co w środku, znam obiektkywnie naprawdę nieciekawego faceta, który się od dziewczyn zawsze oganiał, bo po prostu ma "coś" w sobie, nie wiem, pewność siebie, poczucie humoru, optymizm, wszystko to razem... :)

jak jezdze komunikacją miejską i gdy ktoś sie do mnie dosiada, co też bywa rzadko to najczęściej zakładam kaptur na głowę i odwracam się w drugą stronę coby nie straszyć pasażerów :)

Gość gość
nie widzę Twojego zdjęcia

Gość gość
przeciez normalnie wygladasz :O zupelnie przecietnie,jezeli nie potrafisz zainteresowac sobie jakiejs dziewczyny to znaczy, ze jestes albo bardzo niesmialy i czekasz az ciebie poderwie jakas ksiezniczka w lsniacej zbroi na bialej klaczy, albo jestes po prostu nieciekawy :O

Gość gość
idz na silownie, nabierzesz pewnosci siebie i poczujesz sie lepiej. nie jest tak zle :)

Odizolowałem się od ludzi z powodu kompleksów Wiec jestem nieciekawy, również z wyglądu, nie rozwinęły się u mnie przez to umiejętności socjalne