Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaliczył mnie i co dalej

Polecane posty

Gość gość

Dziś bylam na trzeciej randce z facetem którego znam około roku wirtualnie. Doszlo miedzy nami do sexu po spotkaniu- w jego samochodzie. Oboje mieliśmy na to ochotę. Sex był ok. Niestety teraz czuję się podle, bo po spotkaniu się nie odezwał a po dwóch pierwszych randkach pisał. Czy to znaczy, że chodziło mu tylko o sex? Czy liczyć że jeszcze się odezwie? Czy napisać do niego pierwsza jutro?,strasznie zle sie czuje z tym :( dodam że nie jestesmy małolatami, ja mam 25 lat a on prawie 30.

Gość gość
Wy/dupczył cię i o to ci chodziło.Powinnaś sie z tego cieszyć.Jak ci było dobrze to zabiegaj o kolejny raz.Ci/py ci nie ubyło tylko zdobyłaś doświadczenie.

Gość gość
poczekaj jeszcze moze sie odezwie , a jak nie to nie odzywaj sie i nie zabiegaj, calkiem mozliwe ze chodzilo mu tylko o sex

Gość gość
Piszesz że nie jesteś małolatą a tytuł topiku "Zaliczył mnie i co dalej" jakby trochę żenujący... No cóż miałaś pecha - internetowa znajomość i "poradnikowy" seks na 3 randce :classic_cool: Może następnym razem trafisz na kogoś sensownego Powodzenia

Gość gość
a piernicze, seks w aucie.....ales sobie kochasia znalazla:O

Gość gość
Najgorsze, że nie jestem taka łatwa :( to był pierwszy raz, gdy poszłam z facetem po 3 randkach. Ale jego znałam ponad rok wirtualnie. Pisaliśmy ze sobą godzinami, myślałam że to też się liczy. Jak widać byłam głupia. On sie nie odezwał jeszcze i juz pewnie nie napisze. Jest mi przykro, bo naprawdę dobrze sie dogadywaliśmy zarówno wirtualnie jak i na żywo. Seks też był bardzo udany mimo, że w samochodzie. Czy mam sie do niego odezwac czy olać to?

Gość gość
Ja bym olala faceta, ktory nie potrafi zorganizowac jakiegos pokoju dla pierwszej seksualnej randki....ani sie umyc przed, ani po......dla mnie to zenada:O I bardzo ci sie dziwie, ze sie na to zgodzilas.

Gość gość
Nie było innych warunków oprócz samochodu. Wiem, że to dziwnie brzmi i tak jakbym była łatwa :( Ja sama się tak czuję. On mi nie wyglądał na faceta, który tylko chce zaliczyć. Wydaje się wrażliwym i trochę nieśmiałym facetem. Jest sam od 2 lat, mówił mi że nawiązanie znajomości z kobietą zawsze go dużo kosztowało ze względu na nieśmiałość. A może on się nie odzywa, bo też mu głupio po wczorajszym seksie? Może powinnam coś napisać aby pokazać mu, że jestem przychylnie nastawiona?

Gość gość
Jak moze byc "glupio" po ponoc udanym seksie?

Gość gość
".....Nie było innych warunków oprócz samochodu. ..." xxxxxxxxxxx No wlasnie na tym polega problem, ze on tych warunkow nie stworzyl, a powinien. On cie po prostu przelecial najtanszym kosztem. Pewnie sie odezwie po tygodniu, gdy znowu mu sie zechce seksu. Oj, dziewczyno....

Gość gość
Mi też jest głupio i źle, bo nie wiem co on myśli teraz :( nie wiem, czy pisać czy poczekać jeszcze aż on się odezwie. Dodam, że wczesniej też pisał mało- raz dziennie albo raz na dwa dni.

Gość gość
Jasne, napisz, oczywiscie, bo przeciez "jemu jest glupio", wiec to ty powinnas przejac incjatywe. A potem znowu wlez mu do samochodu i zob loda. Niewazne, ze potem nie bedziesz mogla sie umyc. Wazne ze jest facet, ktory czasami cie w*****a:O

Gość gość
nie odzywaj sie pierwsza, bo to bedzie oznaczalo, ze jestes słaba i bedzie Tobą manipulowal gdy on odezwie sie dopiero po tygodniu OLEJ GO

Gość gość
Ja bym napisała, może on też ma prawo się obawiać, że bierzesz go za jakiegoś roochacza (jeśli nim nie jest) i nie wiedzieć jak teraz postępować :P Możesz do niego napisać szczerze co czujesz, a możesz udawać, że jest jak poprzednio, twój wybór, ale zawsze warto spróbować, a nie siedzieć i smęcić.

Gość gość
E tam, ona go nie oleje. Przeciez on taki delikatny jest, i taki niesmialy.... Ona bedzie pisac do niego, podtrzymywac go na duchu, bedzie zaraz jego bratnia dusza i najlepsza przyjacialka. Az sie nie przekona, ze ona takich latwych panienek do samochodu zabiera wiecej.

Gość gość
Co za problem ty go tez zaliczylas

Gość gość
Wlasnie...on ja zaliczyl, a ona zaliczyla jego. I o to przeciez tylko chodzilo.

Gość gość
z jakiego województwa jestescie, bo może masz do czynienia z tym samym czarujacym typem co ja... ?

Gość gość
W aucie , to t takie romantyczne. :)

Gość gość
romantyczne????? O ja piernicze......facet chcial przeleciec panienke i nawet na hostel bylo mu zal kasy...to jest romantyczne? Ty dajesz sie rrrochac nieumytym c***jem? no masakra

Gość gość
Naprawdę czuje sie z tym źle. Uwierzcie mi, że nigdy nie myslalam że pojde na całość na 3 spotkaniu i w samochodzie. Ale on mi sie tak spodobał jak nikt od dawna :( poza tym to roczne pisanie z nim sprawiło, że czułam się jakbyśmy się znali o wiele dłużej. Jestem głupia :(

Gość gość
Dziewczyno już samo to że zaliczył cie w aucie o czymś śwadczy, nie bądź naiwna, moim zdaniem gościowi chodziło tylko o sex, a tak na marginesie to z jakiego miasta jesteście? bo moja przyjaciółka też miała niedawno do czynienia z podobna sytuacją co twoja.

Gość gość
zaczęło się od samochodu a na rowerze się skończy

Gość gość
Ze Szczecina. Chodzi o to, że on mieszka z matką i nie ma pracy od 2 miesięcy, więc pewnie ten hostal stanowiłby dla niego spory wydatek.

Gość gość
Gadasz tak samo glupio jak ta panienka, ktora zalozyla jakis czas temu topik o romansie z zonatym facetem, ktory mial to niby jej nie zlozyc zyczen w walentylki. Macie wiele ze soba wspolnego, i mam wrazenie, ze pisze te dwa topiki jedna i ta sama osoba. Tam topik juz dogorywa, bo staje sie nudny, wiec zalozylas nastepny. Sadze dziewczyno ze masz wielkie problemy sama ze soba. Lubisz byc pomiatana, wyzywana, lubisz czytac , a pewnie i sluchac, wyzwisk na swoj temat. Dobra rada - idz z tym problemem do psychiatry, bo to normalne nie jest.

Gość gość
zrób test ciążowy

Gość gość
Pokoj w hostelu kosztuje 25 zl, wiecej niz paliwo do auta:D Wiec juz na sile nie usprawiedliwiaj faceta. Jemu chodzilo tylko to seks.

Gość gość
byłaś na górze?

Gość gość
gość dziś Pokoj w hostelu kosztuje 25 zl, wiecej niz paliwo do autasmiech.gif Wiec juz na sile nie usprawiedliwiaj faceta. Jemu chodzilo tylko to seks. zzzzzzzzzz Oczywiscie mialam napisac "mniej niz paliwo do auta"