Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaliczył mnie i co dalej

Polecane posty

Gość gość
Poza tym nie przejmuj sie komentarzami ,że to za wczesnie itd. Z moim jednym byłym poszłam do łożka na drugiej randce! I byliśmy razem 5 lat. Dla facetów po takiej łozkowej randce jest wazne czy dostaniesz na jego punkcie bzika czy nie. Poza tym jeśli nie napiszesz to zachęcisz go też tym do odzewu w taki sposób ,że on tez bedzie myślał czy np Tobie seks się podobał i czy chcesz kontynuować znajomość i może chcieć to wtedy prędzej sprawdzić, dlatego takie ważne jest trzymanie facetów w lekkiej niepewnosci

Gość gość
Nie zdążylam przeczytać 2 ostatnich wypowiedzi i napisałam do niego z zapytaniem co słychać. Odpisał od razu, że jest w domu i naprawia komputer. Zapytal co u mnie z wirtualnym usmiechem. Napisalam, ze ok. On nawiązał do nastepnego spotkania od razu. Że moglibysmy sie spotkac znowu. Wszystko pisał na luzie i wesoło tak jak kiedyś przed seksem. Nie wyczułam żadnej zmiany w jego sposobie pisania. Napisał ze idzie na obiad i sie pozniej odezwie do mnie. Wczesniej tez czasami tak pisał. Co myslicie o tym?

Gość gość
No to raczej dobrze wróży, ale teraz poczekaj na jego odzewa skoro napisał ,że się odezwie. Skoro ma zamiar sie spotykać to uważam ,że i tak i tak napisałby pierwszy, teraz najlepiej jego intencje poznasz czy sie odezwie jak obiecał

Gość gość
tzn po tym tez jak dalej sie to bedzie toczyło, ale jak sie odezwie to już wrozy na dobrze. Nie dawaj mu tylko za szybko poznawac ,że Cie zdobył badź za to naturalna, miła

Gość gość
No pewnie, spotkać się kolejny raz na bzykanie. Który facet nie miał by ochoty na kolejny raz :-D

Gość gość
Jeśli chodziło mu tylko o przelecenie laski to musi być kompletnym jełopem. Żaden normalny facet nie marnuje roku na znajomość dla 20tu minut seksu!! Widocznie rozmawiało wam się ok, a seks okazal się niewypałem (w jego opinii) i tyle.

Gość gość
On nawiązał do nastepnego spotkania od razu. Że moglibysmy sie spotkac znowu. x no, spotkać na kolejny raz, kolejne uwodzenie Cie. zobaczył Cie 3 razy, wyczuł że da się Ciebie złamać, dodatkowo pokazałaś to pisząc do niego pierwsza. facet, który po spotkaniu ( NIE WAŻNE JAKIM) nie napisze Ci smsa to burak, pajac!!

Gość gość
gość dziś No pewnie, spotkać się kolejny raz na bzykanie. Który facet nie miał by ochoty na kolejny raz smiech.gif xxx a tobie debilu co do tego´? dorosli sa , niech sie bzykaja kiedy im sie chce i gdzie im sie chce, swietojeb/liwy kretynie. xxxxx facet, który po spotkaniu ( NIE WAŻNE JAKIM) nie napisze Ci smsa to burak, pajac!! xxx pisanie durnych smsow to rowniez samo buractwo. jesli juz to powinien zadzwonic. powinien ale czy musi?na pewno nie. wy glupie babony tylko kraczyc i kraczyc potraficie. jedna durniejsza od drugiej. jak odpisal na jej smsa od razu , to na pewno by sie sam odezwal predzej czy pozniej. a czy oni chca sie spotykac na bzykanie w aucie, to ich sprawa.

Gość gość
Moim zdaniem jeżeli gościu się nie odezwie do końca dzisiejszego dnia to masz jasną odpowiedź.

Gość gość
Autorko, to że sie z nim bzyknęłaś to wcale nie musi oznaczać że stworzycie związek.

Gość gość
Hej autorko wiesz co jest tu najgorsze??? To że czytając ten post od rzu skojarzyłaś mi sie z opisywaną tu niegdyś tzw Wywłoką, ona też dała facetowi w aucie, ale spokojnie , napewno nie jesteś owa Wywłoką bo jesteś nieco starsza od niej.

Gość gość
też mi sie z tym skojarzyło

Gość gośćinkaa
i co? odezwal sie ?

Gość gość4545
Kolejne spotkanie powstrzymaj się od seksu w aucie i najważniejsze nie tłumacz się, rozmawiaj z nim jakby nic się nie stało. Co ma być to będzie. POWODZENIA!!!

Gość gość
no i co ,że był seks w aucie? zauważyłam ,że nawet jak sytuacja jest niejasna ( bo facet jak narazie nie wykazał sie jakiś chamstwem, a seks w samochodzie mogl wyjsc spontanicznie) to od razu wyzywacie, piszecie ,że to bez sensu, doszukujecie sie dziury w całym,a prawda jest taka ,że nie wiadomo na postawie tego czy facetowi zalezy czy nie

Gość gość
Gdyby mu zależało to dziewczyna nie czekałaby na telefon, bądź sms, a czeka.

Gość gość
Tu na cafe siedzą same porządne, jak umawiają się na spotkanie, to na wstępie pytanie do faceta o zarezerwowany pokój, bo co będą się bzykać w aucie czy w zaroślach , komfort musi być no nie:D

Gość gość
ile czeka? tydzien? dwa dni? nawet nie

Gość gość
Ale już samo to że od wczorajszego spotkania sie nie odezwał o czymś chyba świadczy.

Gość gość
Autorko powiem Ci jedno. Szukanie pomocy od kafeterian to najgorsze co mozesz zrobic. Tutaj siedza same p****y i frustraci, ktorzy teraz bede cie gnoic i wmawiac, ze jestes beznadziejna bo zrobilas to czy siamto. Nie wazne co zrobisz i tak cie zgnoja. Zawsze znajda cos zeby cos skrytykowac. I w ten oto sposob Kowalski czy Kowalska poprawia sobie nastroj i mysli, ze jest lepsza siedzac sobie w tej swojej zapyzialej norze.

Gość gość
Dziękuję za co niektóre wpisy- poprawiliście mi nastrój :) tak jak ktoś tutaj napisał- poszliśmy na całość, być może rzeczywiście za szybko i w niezbyt romantycznym miejscu, ale oboje tego chcieliśmy i było to spontaniczne. Ja siebie z tej strony nie znałam dlatego z rana było mi tak głupio i czulam się podle. Nie spałam prawie całą noc tak to przeżywałam. Na szczęście wpisy od niektórych osób tutaj i rozmowa z nim sprawiły że poczułam się trochę lepiej. Co będzie dalej z tą znajomością to okaże się w najbliższym czasie. Na razie jeszcze nic niewiadomo, nie wyobrażam sobie też wielkiej miłości ale nie ukrywam że chciałabym aby ta znajomość miała ciąg dalszy.

Gość gość
odezwal sie ;)?

Gość gość
No i nie sluchaj co Ci tu pisza, ze jestes łatwa i takie tam ,że on chciał cię tylko zaliczyć, przecież żadna z osob tu wypowiadajacych sie go nawet nie zna to co moze wiedzieć co mu w głowie siedzi, ja zauwazyłam ,zę tu przeważnie krytykuja zwiazki nie ważne co się dzieje , nawet jak o jakas p*****le chodzi

Gość gość
uważam że za szybko z nim miałaś seks, co z tego że pisaliście rok to było tylko pisanie a kogoś poznaje się najlepiej w czasie spotkań lub wspólnego mieszkania, tak naprawdę faceta w ogóle nie znasz zachowałaś się jak darmowa prostytutka, taka prawda

Gość gość
Na twoim miejscu już bym się z nim nie chciała spotykać, skoro mężczyzna tak szybko idzie do łóżka z kobietą musi być k****arzem.

Gość gość
Ja bym nie odezwał się do kobiety która dała mi na trzeciej randce w samochodzie. Nie szanowałbym jej.

Gość gość
Autorko czy ty nie rozumiesz, że emocje mogły cię ponieść ale nie pokazałas się z najlepszej strony facetowi? Gościu Ma swoje sprawy swoje życie, z tego co pisze to nie gna jakoś do ciebie i nie pała wielkimi emocjami jeśli chodzi o kolejne spotkanie. Szybko się znudzi tą znajomościa i ty też. I co teraz, spotkacie się i znowu będziecie się bzykac w aucie albo na masce bo słoneczko ładnie świeci? Weź się ogarnij laska. Na takim czymś nie da się zbudować normalnego związku. I nie wmawiaj sobie teraz i innym tutaj, że taką miałaś ochotę na seks, nie masz takiego temperamentu i to widać po twoich wypowiedziach, po prostu nie umiałas mu odmówić i facet skorzystał. Zastanów się czy z takim gościem co nie ma pracy i planuje jechać za granicę do roboty chcesz się wiązać, z facetem który nie ma nawet ciebie ochoty zaprosić normalnie do domu- no bo pokój swój chyba ma i gdzieś śpi??

Gość gość
Powinaś byc dumna ze cię zaliczył.Kolejny szwagier dla ci/pki.

Gość gość
faceci szanuja tylko dziewice

Gość gość
Jesteś łatwa. I tyle.