Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do facetów czy ladna z twarzy zadbana kobieta ale z lekka nadwaga moze byc dla w

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 173 cm waga 80kg ciemna karnacja czarne długie włosy ciemne oczy prawie czarne i mam powodzenie coprawda zamirzam zrzucic10 kg by się lepiej poczuć i startuje od jutra kupiłam steperek tabletki therm line l karnityne błonnik i czerwona herbatę i stawiam bardziej na ćwiczenia do tego basen chce bardziej ujedrnic ciałko mam nadzieje ze się uda i ze na buzi nie polecę zbytnio bo mam już 37 lat a daj mi max 28 i chciałabym aby tak zostalo

Gość gość
No ja w stosunku do wzrostu waze więcej ale nie widac po mnie bo poszlo mi w odpowiednie partie ciała ze tak powiem:)poza tym dobrze się odżywiam i chodzę na siłownię.a i to jest prawda ze te bardziej przy kości są lepsze w łóżku:p gdyby tak nie bylo to mój facet nie chciałby raczej codziennie sexu nie?:)

Gość gość
Tak ładna kobieta i w proporcjach może się podobać, zadbana, fajnie ubrana.

Gość gość
stąd wzięłam "Wybacz ale nie masz lekkiej nadwagi. Myślałem, że przeczytam np 164 waga 65 kg. Jesteś po prostu zapasiona."

Gość gość
To w takim razie chyba miałaś 2z polskiego.nie umiesz czytać ze zrozumieniem

Gość gość
A ja mam 175 cm wzrostu i 64 kg ważę. Za gruba? Mam dość długie nogi, szczupłe, ale idzie mi niestety w brzuszek :(

Gość gość
sucha tyczka aseksualna...:o

Gość gość
Z jakiej racji za gruba??

Gość gość
Nie jestem tyczką :D byłam jak ważyłam 8 kg mniej :) no ja się dobrze czuje ze swoją wagą, ale jak widzę dookoła te wszystkie odchudzające się panny to sama się zastanawiam czasami :) ale tylko czasami

Gość gość
Jeny to ja mam 165 cm 60 kg i uwazam sie za puszysta .

Gość gość
Chyba cie porypalo ja przy wzroście 164 wazac 58 kg bylam za chuda chyba masz ze sobą jakiś problem

Gość gość
Ja uwielbiam takie lekko przy sobie :) Szerokie biodra, piękna pełna pupa, biust no i wszystko , a jeszcze nogi jak są porządne :) Tzn. łydka odpowiednio solidna i uda to jest dla mnie 100 % kobiety.

Gość gość
No i to właśnie chciałam usłyszeć(przeczytać:))

Gość gość
Ja też tylko takie kobiety uwielbiam i tylko w takich gustuje :) krągły tyłeczek jak jabłuszko hmmmmmmmm ..... i do tego jeszcze w leginsach i się rozpływam , odrazu jestem Twój i rób co chcesz ! Kocham toooooooo :)

Gość gość
Mam kobiete która ma 175cm i około 85 kg , ma tak cudowny okrągły tyleczek że szok , a jak mi się wypnie to szału dostaje , uwielbiam kobiety z ciałkiem :) Może jest chętna Pani która uwielbia pieszczoty języczkiem ????? Chętnie się tym zajmę :)

Gość gość
kobieta musi byc kobieta a nie przypominac faceta. niestety polskie kobiety to w wiekszosci babochlopy...:o

Gość gość
;***

Gość gość
Mam 168 cm.85wagi włosy gęste czarne kręcone do pasa,oczy zielone piersi ,,d,, nogi zgrabne , buzia śliczna !! Ciało bardzo zbite zero celulitu piersi jędrne nie rodzilam ,tylko mam lekka oponke, Każdemu facetowi się podobam,nawet ci co wolą szczupłą są mną zachwyceni!! Nie mam problemów z facetami każdy mnie podrywa i na mnie się patrzy koleżanki umierają z zazdrości,mam 35 lat i młody wygląd ,wyglądem przypominam monica bellucci, Wierz mi kilogramy bez dużej nadwagi ładnej dodają urody kobiecości ! I do tego bądź sympatyczną i kontaktową.

Gość gość
Uwielbiam to "nie rodziłam" :-D To jakiś atut ? Może ciała niektórych kobiet ciąża zmienia na niekorzyść,ale nie wszystkich. A oponka nie po ciąży to inna niż u młodej mamy? I ta sugestia,że jesteś "ciasna",bo nie skalałaś swego ciała porodem. Mam 2 dzieci z dwóch cesarek.Jestem ciasna jak diabli. Bez oponki.

168 i 85 kg wagi? Monica Bellucci z ciebie raczej nie jest. Nie obraź się dziecinko. Jestem sporo od ciebie wyższy i ważę 2 kg mniej. A masz zdjęcie? Może mnie przekonasz. ;)

Gość gość
Nie wiem. Mnie ostatnio ojciec pocisnął,żebym trochę schudła a ważę 62 kg /175 cm więc widzisz różne gusta są :P Kolega też mi doradzał,żebym schudła 2-3 kg...

Gość gość
Zalezy gdzie te kilogramy się odkladaja tez.

Gość gość
heyyy Monica Belluci odezwij sie do mnię :)) z ogromną chęcią Cię poznam :) rodman322@wp.pl

Gość gość
jesli kilogramy sie odkladaja na biodrach, udach i pupie, to kobieta marzenie, jesli jak w typie androgennym, czyli brzuch, podgardle, piersi - MASAAAAAKRA:o

Gość gość
Mam 168 cm i ważę obecnie 65-66 kg. Rok temu odchudziłam się do 58 kg, wszyscy mi mówili wtedy, że jestem za chuda. Wtedy podobałam się sobie bardziej, ale teraz już mi się nie chce wkładać tyle trudu, co rok temu w odchudzanie. Zmieniłam pracę na siedzącą i tak wróciłam do swojej dawnej wagi. Mam zielone duże oczy, bardzo długie włosy,ciemne, proste jak po prostownicy. Mam bardzo chude ręce, talię, biust mały, ale przy obecnej wadze taki średni (akurat nigdy nie miałam kompleksów z powodu małego biustu), dużą odstającą pupę jak JLo i niestety masywne uda, łydki szczupłe. Przez te uda podejmowałam wiele prób odchudzania. Wytrzymuję dobre pół roku na diecie albo dłużej, a potem pojawia się coś, przez co nie jestem w stanie być na diecie. Tym czymś była po prostu nowa praca.

Gość gość
"każda potwora, znajdzie swojego amatora" a desperaci to już rzucą się na wszystko co się tylko rusza i na drzewo nie ucieka. "...tyłek jak JLo..." to mnie rozj......ło ! he he

Gość gość
bo kobieta nie moze byc nigdzie koscista, jesli masz koscista gore, musisz przytyc tak, by nabrac cialka. koscistosc u kobiety odpycha, obojetnie czy beda to nogi, rece czy twarz. po prostu jest nieapetyczna.

@Autorka Tematu Zajmuje sie tym zawodowo wiec powiem ci co madrego ustalila nauka. piszesz ze masz 164/ 78 kg wagi przed zajsciem w ciaze wazylas 58 kg. I ze generalnie jestes atrakcyjna kobieta. Wiec teraz tak Twoja optymalna waga uwzgledniajac ze przy 58 kg mialas optymalny dla siebie poziom tkanki tluszczowej bo brak brazyliskiego tylka to wynik slabego rozwiniecia miesni posl;adkowych a nie brak sadelka na nim:) To ze wzgledu na ciaze doajemy 2k g bo rozwoj kobiety konczy sie po urodzeniu pierwszego dziecka dopiero miednica macica i jeszcze kilka rzeczy sie rozrasta i juz niepowraca do poprzedniego stanu. Wiec swoja maksymalna atrkacyjnosc erotyczna masz przy 60 kg oczywiscie jak cialo jest wytrenowane i ma odpowiednipoziom masy miesniowej. Piersi tez mozna powiekszyc treningiem bho jak sie rozwinie miesien piersiowy to dziala jak wkladak silikonowa i jeden numer wiecej. Ale wracajac do tematu nauka ustyalila ze jak od przekraczasz ta optymalna dla siebie mase ciala dwukrotnie to Twoja atrakcyjnosc seksualna spada do zera. To zero rozumiane jest tak ze mezczyna pomimo ze ma wielka ochote na seks nie jest wstanie odbyc z Toba stosunku tak jestes dla niego odpuychajaca przez swoja nadwage ze musi zeby odbyc stosunek wyobrazac sobiekochajac sie z Toba jakas inna kobiete. Wiec tera wyglada to tak zakladajac ze 60 kg to Twoja maksymal atrakcyjnosc seksualna czyli w skali od 0 do 10 to 10 a 120 kg to zerowa czyli 0 Twoja atrakcyjnosc seksualna dl;a mezczyn 1. 60 kg - 10 2. 66 kg - 9 3. 72 kg - 8 4. 78 kg - 7 5. 84 kg - 6 6. 90 kg - 5 7. 96 kg - 4 8. 102 kg - 3 9. 108 kg - 2 10. 114 kg - 1 11. 120 kg - 0 To co pisalas ze czujesz sie atrakcyjniejsza to jest subiektywne odczucie ktore cgroni Twoja samoocene wiekszosc moich pacjentek bardzo agresywnie reaguje jak musza sie zmierzyc z ta skala. Ale takie postrzeganie atrakcyjnosci seksualnej kobiety jest niezalezne od mezczyn niewazne jak cie kocha po prostu to co sie podoba jako atrakcyjne seksualnie mezczyznom w kobietach a kobietom w mezczynach to sa oznaki zdrowia plodnosci i wysokiego poziomu testosteronu u mezczyzn ne mamy na to wplywu. Oczywiscie to jest skala idywidualna czyli 10 jednej kobiety nie jest rowna 10 innej kobiety:) Czyli Ty bedac w takiej formie jak dzisiaj czyli na 7 mozesz byc atracyjniejsza seksualnie od kobiety ktorej 10 jest nizsza od Twojej a aktualnie jest na 9 stopniu atrakcyjnosci seksualnej. Zanim z oburzeniem odrzucisz ta skale proponuje ci maly eksperyment myslowy:) Zalozmy ze masz faceta o srednim typie budowy czyli taki jak sprinterzy zazwyczaj czyli mezomorficzny ma 180 cm wzrostu jest wysportowany i wazy 80 kg co jest optymalna waga dla niego czyli jego 10 atrakcyjnosci seksualnej. Nagle stwierdza ze jest miedzy wami tak wielka Milosc ze nie powinno miec dla ciebie znaczenia ile wazy i roztyl sie do 160 kg i oczekuje ze bedzie dla ciebie rownie atrakcyjna jak przy 80 kg Czyli z takiego faceta http://grymalzenskie.blox.pl/resource/2139144448.jpg Robi sie taki facet http://thumbs.dreamstime.com/z/zdziwiony-gruby-m%C4%99%C5%BCczyzna-25234867.jpg A Tu masz zdjecie pokazaujace tego samego mezczyne w zaleznosci od tego ile wazy i na jakim poziomie atrakcyjnosci erotycznej jest http://i.iplsc.com/-/0001OHHXKTHXANE4-C116-F4.jpg Wiec sie zastanow czy te kazde 8 kg wjego wypadku nieobiza jego atrakcyjnosci erotycznej od 10% czyli jeden punkt w skali od 10 do 0. Oczywiscie poziom tkanki tluszczowej tez ma swoja wartosc optymalna jak ponizej ktorej schodzisz zanika owulacja i gnerelanie wygladasz gorzej ale osoagnac jest naprawde bardzo trudno tak mozna z 2 razy w roku na zawody bo inaczje wykancza organizm wiec jest to problem czysto teoretyczny. Teraz pokaze ci dwie kobiety specjalnie o pelniejszym typie budowy jedna na 10 druga na 4 trzecia na zero Kobieta na 10 http://nagiepodlasie.blox.pl/resource/gola_dziewczyna_z_polski_13.jpg http://nagiepodlasie.blox.pl/tagi_b/17985/zdjecia-erotyczne.html?PageNumber=3 Kobieta na okolo 4 http://m.ocdn.eu/_m/9ebdb4a6dad4e58a1998cc2e48e9b61c,37,1.jpg Kobieta na 0 http://s2.lov3.pl/s2.lov3.pl/f8b5673e69f7062fd12578e507cb5e86.jpg Specjalnie wybralem grubsze dziewczyny o potencjalnie ladnych proporcjach i ladnmej twarzy kazda z nich moglaby wygladac tak jak ta na 10. Nawet jak masz nizsza podstawowa przemiane materii to nie jest problem zeby dobrac do tego odpowiednia diete i program cwiczen zeby wygladala na 10

Ja jestem desperatem a nie rzucam się pod pociąg, bo się rusza. :O Poznałem kilka dziewczyn, które miały lekką... a z buzi aniołki. :) Za takimi raczej się nie oglądasz. Nie wydają się atrakcyjne na pierwszy rzut oka, ale jak przyjrzeć im się bliżej, spojrzeć w oczy, porozmawiać. Można dostać szoku. :) I poznać prawdziwe piękno kobiety. :)

hahaha czym ty się zawodowo nie zajmujesz? Wiesz więcej o kobietach, niż one same o sobie. :D :D :D Co ty Chuck Norris Kafe jesteś, Wilku?