Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krwawienie implatacyjnym proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny jak to jest z tym krwawieniem implatacyjnym? Staramy sie z narzeczonym o dzidziusia. Tym razem okres spoznia Mi się 10 dni Dodam ze zawsze mam regularne miesiączki Juz byłam pewna że dostałam go w piątek ale tylko trochę poplamiłam i tak jest już 3 dzień zazwyczaj leje się ze mnie jak z kranu a tu nic. Chciałabym iść do lekarza czy on może mi już powiedzieć czy to ciąża czy nie ? A jakie było wasze krwawienie implatacyjne?

Gość gość
A test robiłaś?

Gość gość
Robiłam parę dni temu po planowanym terminie miesiączki i był negatywny potem dostałam tego lekkiego krwawienia.

Gość gość
Moje plamienie pojawiło sie 2 dni przed miesiaczka-bylo to jednorazowe, krotkie plamienie w kolorze brązowym

Gość gość
Skoro test negatywny to w ciąży nie jesteś, plamienie implantacyjne jest w środku cyklu, w momencie zagnieżdżania się zarodka, a taki okres jak ci się pojawił zdarza się, zaburzenia hormonalne i tyle

Gość gość
Plamienie implantacyjne nie wystepuje w srodku cyklu- nie pisz bzdur! Moze pojawic sie w 6-12 dniu po owulacji

Gość gość
Ludzie, nie dopisujcie sobie ideologii tam gdzie jej nie ma, test negatywny a wy dalej swoje, że to ciąża i juz, no niech ci będzie, jesteś w ciąży! -Zadowolona?

Gość gość
Co za wrdoty tu siedza! Autorko powtorz w pierwszej kolejnosci test.

Gość gość
Straszne zazdrośnice tu są zawistne wredne babka.

Gość gość
Nie nie mam zaburzeń hormonalnych i nigdy nie miałam. Liczyłam na normalne odpowiedzi. Pytanie brzmiało jak wyglądało wasze krwawienie Implatacyjne.☺ ja jestem Dobrej myśli bo nigdy takie coś się nie zdazalo☺

Gość gość
Róznie to bywa. Ja bym zrobiła test 10dni po terminie musi wyjść jeżeli to ciąża.

Gość gość
to mogło być plamienie implantacyjne, w końcu owulacja mogła się przesunąć, o czym mogłaś nie wiedzieć i automatycznie termin miesiączki się przesunął. Ja miałam wręcz krwawienie implantacyjne, dobrze je pamiętam, bo było nie tak dawno. Jestem w 13 tygodniu ciąży, jak przyszedł dzień w którym miałam dostać okres to poleciała mi po nogach (i to ciurkiem, nie jakieś tam plamki) żywa, czerwona krew. Ginekolog mi wyjaśnił, że widocznie zarodek trafił na naczynie krwionośne jak się zagnieżdżał, a o to nie trudno, bo macica jest silnie ukrwiona. Ale to rzadkość, raczej implantacja to delikatne plamienie, takie jak u Ciebie. Na Twoim miejscu zrobiłabym po prostu test z krwi beta HCG i będziesz miała pewność, testy sikane czasem zawodzą.