Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WILK_1946

Do przyszłej Zony Wilka...

Polecane posty

@ gość dziś gość dziś gość dziś To po co wchodzisz na temat nie przeznaczony dla Ciebie i głupio komentujesz??? Sytuacja miedzy nami wyglada tak Swiete Prawo na wszystkich Forach w necie mowi tak na Temacie niepodzielnie rzadzi jego Tworca!!! A Tworca tego tematu jest WILK_1946!!!! On ustala cele zasady klimat kto jest a kto nie mile widziany. Ja je jestem u Siebie a TY jestes zwyklym Chamskim Trollem zaburzajacymi moj Temat debilnymi wpisami. Ja nie jestem zainteresowany tym co masz do powiedzenia nudzi mnie to:) Wiec wypad z Tematu nie chce cie tutaj!!! Znajdz taki Temat ktory ci odpowiada a jak takiego nie ma zaloz wlasny jak potrafisz cos poza zaburzaniem nie swoich Tematow chamskimi i debilnymi wpisami??? Mam nadzieje ze zrozumialas ten prosty Goralski przekaz do Ciebie:)

Gość gość
Ciekawy ten patent z synami. Trochę pachnie jak ukłon w stronę tradycji naszych słowiańskich przodków ala Piast Kołodziej i Rzepicha. Ale Wilk ma rację bo najlepszym wzorcem dla młodego chłopca nie będzie nigdy matka tylko ojciec. Polskie matki są stanowczo zbyt rozpieszczające i nadopiekuńcze, a potem mamy tysiące maminsynków i niedojrzałych słabych gości, którzy się w ogóle nie nadają do roli męża i ojca. Kot nigdy nie wychowa psa na porządnego psa :) P.S. Nie chce mi się zakładać konta ponieważ nie szukam męża z gór ;) a bluzgów od innych tutaj się nie boję :) Tak czy siak chciałam wyrazić moje anonimowe niestety uznanie dla rozsądnego pomysłu wychowawczego. Pozdrawiam Wilka.

Gość gość
co za oszołom, bałabym się z takim zadać :)

Gość gość
Czemu oszołom? Wyraża w sumie pragnienie większości facetów. To, że gro panów nie kręcą feminizmy i mają w odwłoczku ile kasy trzepie taka dynamiczna, wyzwolona i pyskata, nie lubią awantur, księżniczkofochów i nie chcą kłody w łóżku to już inna kwestia. Oni chcą tego samego od zawsze. To że panie sobie wkręcają film, że magisterka z markietingu, praca w korpo, kupowanie fatałaszków w Zarze, picie kawy ze Starbunia i posiadanie samochodu jakoś wpływa rzekomo na ich wartość i powinna w oczach płci przeciwnej to już problem pań.

Gość gość
taaa, najlepiej zdać się na laske i nielaske goscia, ktory z już jedno malzenstwo przegral, dzieci porzucil ruszajcie dziewuszki, bo konkurencja nie spi

Gość gość
18'45,wilk pisal,ze byl z wieloma kobietami wiec go tu tak nie wybraniaj.Z kazda cos bylo nie halo,bo nie miala tylu orgazmow co on wyliczyl!!!!!!chore,chore.On opiera zwiazki na zaspokajaniu siebie przez kobiete z matematyczną wyliczanka w tle. Pomijam inne cechy chore jego osobowości. Dopiero co odeszła młoda kobieta(bodaj 33 lata,z kilkeletnim synkiem).kużwa pobawił sie i mu nie podeszła ilość orgazmów?!daj spokoj,seks jest b.wazny,ale nie ze swirem!!!!!!!!

Gość gość
No i szuka w necie bo tu pelno zdesperowanych samotnych.w realu normalna kobieta by go wysmiala.pewnie nawet by nie kwiknal na temat tych swoich smiesznych wymagan, a tu zgrywa chojraka.

Gość gość
co za pozer, hahahah śmieszny jesteś z tą niby "pewnoscią siebie" nic dziwnego ze tylko siksy się łapia na te głodne kawałki

Gość gość
UWAŻAJCIE zara przyjdzie i wszystkich wyperdoli na zbyty pysk :D:D

Gość gość
ojej, taki macho, będzie nas w********al, wow! :)

Gość gość
To znaczy ona miała za malo orgazmów czy on?

Gość gość
Jakbym miała takiego faceta, to bym się własną pięścią zabiła... Taka mam funkcję:classic_cool:

Gość gość
Dziewczynki dzięki za ostrzeżenie :) miałam juz z nim się skontaktować,naprawdę jest taki zły?

@ Do przyszlej Zony Wilka Tak bardzo tesknie za Toba kochanie powinnas juz siedziec u mnie na kolanach przy kominku :) Realna Bacowka nad Jeziorem Sosnowka http://zapodaj.net/8231fd173b8c6.jpg.html Nie potrafie tej Tesknoty ubrac w slowa ale posluchaj Ty na pewno zrozumiesz... Sciezke do mojego Serca masz na pierwszej stronie... Cristina Branco http://www.tekstowo.pl/piosenka,cristina_branco,trago_fado_nos_sentidos.html Wilk z Zona http://25.media.tumblr.com/af5e393a6c51fb39a52b906d487808cd/tumblr_ml3kc3v5Lu1qlludco1_400.gif

@Silene Nie bierzesz pod uwage ze Ja nie wymagam od kobiety zeby pracowal i naprawde posiadanie trojki dzieci kiedy jasno pisze ze moze spokojnie wziasc sobie kogos do sprzatania to nie jest jakis niesamowity kierat. Jesli chodzi o odludzie to zle zrozumialas bedziemy docelowo mieszkali w gorach nale normalnacywilizacja. To nie bedzie gospodarstwo rolne bedzie 10 hektarow i 50 owiec ale kobieta niemusi sie nimi zajmowac one nie wymagaja opieki a to co bedzie trzeba przy nich zrobic to jest obowiazek mezczyny. Kobieta m swoje obowiazki dom pelen milosci i dzieciaki. Jakos Gorlaki radza sobie z nawet wieksza iloscia dzieciakow aktywnie pomagajac w gospodarstwie od kiluset lat i sa swietnymi i namietnymi kochankami. Nie przesadzajmy ze trojka dziec to jest cos wielkiego po czym kobieta jest kompletnie wykonczona i nie ma ochoty na seks:)

Gość gość
Zgadzam się z wilkiem ja mam 3 dzieci i są zadbane i nie tylko mowie o tym ze są czyste i nie chodzą głodne ale zadbane w sensie edukacyjnym . pokazuje im świat staram się żeby dostrzegaly jego piękno, dom tez mam ogarnięty ,może nie jest sterylnie ale syfu i tragedii nie ma ,mam do tego jeszcze czas na swoje hobby tylko w nocy nie mam namiętności :(

Gość gość
O czym ty mowisz?o trojce dzieci?on mowi glownie o pieprzeniu sie,dzieci maja byc dodatkiem do jego bacowki i owiec!!!!!!!!!

Gość gość
22;30, kurcze,te tematy są polikwidowane (na Ero)gdzie on wylicza matematycznie ile musi miec kobieta w miesiącu a ile on,by z nią mógl byc. Od pisze bodaj od czerwca,ostatnio już go na Ero olali.Pozakładał tematy te same gdzie sie da i wkleja to samo.Teraz juz z rzadka ktos tu pisze. Ale jesli chłop po 40-tce,który zostawia dom(żona i dwie córki),bo mu orgazmów nie starcza i wiąże sie potem z kilkoma kobietami(ostatnia mlódka,33 lata i jej 7.letni syn.Pognał ją,bo nie połykala i takie tam.Cytuję w skrocie Wilka). Straszy ustawkami,prokuratorem,itd,itp.

Gość gość
Ta co miala do niego pisać-wejdz na redakcje kafe i zobacz ile on mial/ma tematow.To chore. A ty tak naprawde chcesz do niego pod wrocek pisać?potem opublikuje,jak to robil wczesniej,jak mu pyskniesz lub nie podejdziesz cala z toba korespondencje,na kazdym forum wklei. Wybieraj.Powodzenia.

@gość dziś W koncu jakas normalna kobieta ktora nie uwaza ze 3 dzieci to kleska zywiolowa albo niewolnicza praca:) Na tym temacie trzeba miec Nicka i Avatara jasno definiujacego plec najlpiej takiego do rozmow z Wilkiem bo inczej jak dasz swojego stalego to beda cie chamsko wyzywali ze milo i z szacunkiem rozmawiasz z Wilkiem

@gość dziś Nigdy nie ujawnilem nic prywatnego nawet wobec osob z ktorymi bylem w ostrym konflikcie kazda z nich ci to powie. Wiec niepomawiaj nie klam publicznie bo to nie ladnie:) Jak twierdzisz inaczej konkretne przypadki???

Gość gość
Wow,na Ero Cie za publikacje prywatnych maili i konflikty chocby z ciotkami nie raz wydzydzili .

Gość gość
nick mi niepotrzebny,tak samo jak rozmowa z tobą.Napisane jest tylko ostrzezenie do tej,ktora zamierzala do ciebie pisac.

@gość dziś Po pierwsze czytaj uwaznie podalem jasne przyczyny odejscia od zony. Przez 20 lat bylem tylko w 3 stalych zwiazkach wiec nie wiem skad ci sie wzielo tych kilka kobiet. Co do Wilczycy i powodow mojego odejscia nie bylo nim zycie erotyczne bo byla cudowna kochanka i mialem seksu ile chcialem jak chcialem i kiedy chcialem. A powodem odejscia byla bardzo wazna zyciowo sprawa o torej nie powiedziala mi na poczatku zwiazku. Zaluje ze tak wyszlo bo to cudowna Kobieta byla i gdyby nie ta sprawa bylbym z nia przez reszte zycia i nosilbym Ja codziennie na rekach i rozpieszczal na wszystkie sposoby bo byla tego warta. Nie bede publicznie mowil o co chodzilo dziewczynie ktora sie zdecyduja na spotkanie w realu ze mna wszystko szczerze opowiem. Sama oceni czy moje odejscie bylo w porzadku. Ale nie widze powodu zeby opowiadac Tobie o tak prywatnych sprawach. Jesli chodzi o moje libido 48 orgazmow na 28 dni to sprowadzmy to na ziemie wymaga to od kobiety zeby na 28 dni swojego cyklu przez 24 poswiecila godzine dziennie na seks z mezem nie sadze zeby to bylo jakies wielkie obciazenie. Wspolczuje Twojemu facetowi jak nie jestes wstanie mu tyle poswiecic. Ma przerabane wlasciwie nie wiadomo po co sie zenil:):):) Zreszta w wymaganiach jasno napisalem ze szukam kobiet ktorych libido wynosi minimum 16 orgazmow na 28 dni bo wtedy najlatwiej sie dogadac:)

@gość dziś Nie klam tylko podaj konkretny przyklad z Nickiem osoby ze cokolwiek prywatnego ujawnilem. Opublikowalem wymiane mailowa tylko raz pomiedzy mna i Tabasko dotyczaca spamowania przez nia tematow Wadera69 ale odbylo sie to za zgoda Tabasko wczesniej ja o to zapytalem i publicznie udzielila zgody kazdy moze to sprawdzic. Sprawa nie dotyczyla niczego prywatnego tylko normalny konflit na ERO bo Tabasko zadrosna ze mezczyzni z jej tematu uciekaja do Wadera69 przez wiele tygodni spamowala go tak ze zupelnie nie bylo mozliwe rozmawiac na nim

@gość dziś Jesli powaznie chcials do mnie napisac to sie zastanow. Piszac do mnie najpierw rozmawiamy na telefon na wszystkie pytanie szczerze dopowiadam i wymagam tego od drugiej strony dopiero po tej rozmowie decydujesz czy spotkac sie ze mna na kawe w realu wpublicznym miejscu. Wierzysz pomowieniom jakis anonimowych nickow z goscia zamiast w trakcie tej rozmowy sama wyrobic sobie zdanie, Ta ktora pisze z tego nicka gosc nawet mnie nie zna osobiscie a pewnie jest to Tabasko o ktorej ujawnilem ze z zadrosci chamsko spamowala tematy Wadi i najadla sie wstydu na calym ERO i atkie sa wlasnie jej motywacje

Gość gość
ujawniłeś oj ujawniłeś nie będę wymieniać nicków, bo mi wisi udowadnianie ci czegokolwiek jesteś chorym mizoginem, kłamcą, frustratem i nie zrównoważonym emocjonalnie psychopatą kłamstwo jest wpisane w każde Twoje słowo od kiedy pojawiłeś się na ero nie wiem jakim cudem ludzie tak długo poznawali się na Tobie na szczęście wszyscy juz wiedzą a Ci którzy niewiedzą to się dowiedzą bo im pomogę jeśli nie przestaniesz apel do wszystkich kobiet, które to przeczytają - to jest chory człowiek, macie chcęć się z nim spokać proszę bardzo ale nie podawajcie mu nic o osbie bo wykorzysta to w najmniej spodziewanym momencie ode mnie tylko jedno wal się palancie :)

Gość gość
tabasko najadła się wstydu ta,,,,, wiecie na czym polega fenomen tego gościa ? on wierzy w te paranoiczne wymysły swojego umysłu jest skłócony dosłownie z kazdym nickiem na ero kazdego nieomal wyzwal, oplul, straszyl prokuratura, policja i kolega adwokatem tak sięzapedził, że wzbudzal salwy smiechu swoimi tyradami az się ludziom przejadło lazdy cyrk sie kiedys w koncu opatrzy :) i dlatego pozakładał tematy na wiekszosci działów i dalej szuka naiwnych taki sprytny :)

@ gość wczoraj No i widzisz jak Twoje klamstwo szybko wyszlo nie bylas wstanie podac ani jednego Nicka zeby dziewczyny mogly same zapytac tej konkretnej osoby jak bylo bo wiesz ze klamiesz i nigdy nie bylo takiego przypadku:):):) Wiec Tabasko bo to Ty jestes daj spokoj bo sie osmieszasz i kompromitujesz:):):) Ty nawet nie wiedzials ze Syn Wilczycy z pierwszego zwiazku mial 11 lat a nie 7 wystarczylo uwazniec zytac bo o tym pisalem:) I taka jest cala Twoja wiedza o Wilku stek klamstw i pomowienien:):):)