Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WILK_1946

Do przyszłej Zony Wilka...

Polecane posty

Gość gość
aaa, godzinka od Wrocławia. I ty się mienisz Goralem Bieszczadzkim??? SZoke. Silene, chciałabym Cię ostrzec: nie przechodź z Wilkiem na maila, nie pisz mu nic o sobie, nie wchodź w szczegóły, bo możesz baaardzo żałować. Na Erotycznym już z dziesięć kobiet pluje sobie z tego powodu w brodę. Niektóre niebieskie nicki chętnie podam: Ciekawska i zaintrygowana, Wadera68, Magda 78, Midsummer Eve, Gromowładna, slodko winna. Możesz do nich napisać i przekonać się, co to za typ.

Gość gość
"dobre było jak miał wybrać się na rozmowę z szefem kafeterii" ano miał. Pisał o tym, odgrażał się, podawał konkretne dni i... sięnie wybrał :-) Przyszła Żona ma niniejszym przykład, jak wygląda dotrzymywanie skłądanych przez Wilka obietnic :D

Gość gość
Jak to jaki? Dziad i łach z zaburzeniami osobowościowymi i psychicznymi. Naczyta się na necie, ułoży bajeczkę z różnych szczegółów, przedstawi się w roli super macho, najpierw sam uwierzy w wymyśloną postać, potem pisze się jako supermena na ERO czy innym dziale i jest wkur.......y jak mu nikt nie wierzy.

@gość dziś W koncu jakies konkrety:) Jeden tylko blad z Gromowladna nigdy nie mialem kontaktu na maila:) Choc mamy zaplanowane spotkanie w realu jak bede jechal w Bieszczady:) Ale niech Silene zapyta wlasnie te osoby o Wilku czy kiedykolwiek ujawnil cokolwiek osobistego dotyczacego zycia prywatnego z wymiany mailowej. Zreszta jak bys uwaznie czytala Ja nie lubie maili tylko rozmowy przez telefon Skype czy w spotkania w realu:) Ciekawe czy przeprosisz za te klamliwe pomowienia jak Silene pogada z tymi osobami okaze sie ze klamas??? Czy starczy ci odwagi cywilnej zeby publicznie przeprosic Wilka???

Gość gość
Przecież ktoś pisze prawdę pokurczu!!!!! Obrażałeś i wyciągałeś rzeczy z priv, podawałeś szczegóły z prywatnych kontaktów. Milcz chamie i łeb do popielnika notoryczny kłamco. Nie jesteś facet tylko stara plotkara, co jęzora na zębami nie umie utrzymać. Jesteś wiejski chamek. Możesz sto lat mieszkać w metropolii a będziesz wieśniakiem ze słomą w gumiakach. Cham,cham i jeszcze raz cham.

Nie, nie. ja nie pretenduję do bycia żoną Wilka. mam swojego ukochanego, którego miłość bardzo zawiodłam i o odzyskanie jej walczyłam kilka dobrych lat. teraz już tego nie zaprzepaszczę :-). Poza tym, wiekowo bym nie pasowała, bo w tym roku kończę 38 lat i 3 - 4 dzieci raczej bym nie dała rady urodzić :-). Weszłam na temat z ciekawości. Może jeszcze czasem wpadnę popatrzęc jak idzie casting na żonę :-). Powodzenia Wilku i powodzenia konkurentki do wilkowej ręki :-).

Gość gość
Castingu raczej tu nie będzie.Chyba tylko jakaś głupia i zdesperowana wiązałaby się z tak walniętym. Tylu fajnych facetów wokół a takie dziwadło to tylko do zoo. Małpiarnia to miejsce dla takiego.

Gość gość
Jak tu pisały koleżanki to cham. Z takimi nie chcę mieć do czynienia. Ani ja ani żadna inna kobieta też zapewne.

@Silene Ja doskonale rozumiem ze nie rozwazasz bycia Zona Wilka:) Ale chyba fajnie sie nam rozmawia:) Ciekawi mnie jak Sobie radzisz w tym domu pod lasem jak ci sie chowaja dzieciaki w takim miejscu czy pracujesz jeszcze zawodowo czy skupilas sie na mezu dzieciakach i domu? Twoja historia jest ciekawa i swietnie sie nadaje wlasnie na Wspolnota Polska Nocy Kupały tam rozmawiamy jak dbac i pielegnowac Milosc w stalych zwiazkach. Choc domyslam sie ze swoja prywatna historia nie bedziesz chciala sie podzieic zeby powiedziec w czym tak bardzo zawiodlas zaufanie swojego Mezczyzny. Domyslam sie o co chodzi ale o tym to chyba lepiej na priv. Ja nie bylbym wstanie wybaczyc i nie oczekiwalbym wybaczenia. Ale fajnie ze wam sie udalo jakos to przetrwac. Ale nie oceniam mialas pewnie swoje powody sam doskonale rozumiem przez co przechodzilas. Ale to moze kiedys jak bedziesz mial ochote to na priv tylko Ja nie lubie i nie ufam mailom wiec telefon. Ale np. jak utrzymac wiez erotyczna w stalym zwiazku zeby nie gasla ale pieknie sie rozwijala jak dobrze zadbany Ogrod wzmaniajac Milosc ktorej jest integralna czescia mozemy tam pogadac. U Mezczyzn zanik wiezi erotycznej bardzo szybko przeklada sie na zanik wiezi emocjonalnej w druga strone dziala tak samo. Silna wiez erotyczna to silna wiez emocjonalna i wysokie zaangazowanie ze strony mezczyzny. Ale utrzymac ja przez kilkadziesiat lat to naprawde trudny sprawa.

Gość gość
Następna głupia wklejka.

Gość gość
Wilku, ja (z 12:51) nie jestem tym gościem, który twierdził, że ujawniasz prywatne wypowiedzi. Ja tylko moge powiedziec, ze groziles ujawnianiem takowych. Co i tak (chodzi mi o samo grożenie) uważam za karygodne i niedopuszczalne.

Gość gość
Aha, jeszcze dodam, że nie musisz wklejać treści maili. Wystarczy, że napiszesz, o czym z daną osobą prywatnie piszesz czy rozmawiasz i już masz ujawnianie prywatnych treści :-)

@gość dziś Podaj konkretny przyklad bo nigdy nie bylo takiej sytuacji. Nic prywatnego i osobistego nigdy nie ujawnilem. Pogadaj z Wadera69 naprawde bylem wsciekly na nia za jej chamska i klamliwa wypowiedz na moj temat jedyna w trakcie calego przebiegu wojny z Tabasko. Ale nic z tego co o swoich prywatnych rzeczach wiemy nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby ujawniac. Mowilem tylko o tym co dotyczylo przebiegu Wojny z Tabasko poniewaz Wadi publicznie klamala ze wielokrotnie prywatnie jasno rzadala zebym je nie prowadzil. A bylo dokladnie na odwrot dziekowal mi za obrone bo to bylo dla niej korzystne. Wiec nie mialem innej mozliwosci obrony swojego dobrego imienia wobec takich bezczelnych publicznych klamstw.

Gość gość
CHAM.

Gość gość
chcesz przykładów? proszę bardzo pierwszy z brzegu: ujawniłeś, że Słodko-winna wyszła za mąż :)

Gość gość
a ja drugi z brzegu: że słodko winna obiecała ci, że nie będzie pisać z mężczyznami i dawać im nadziei na coś w realu. O masz: " Paweł Wilk 2015.02.19 @Slodka Napisz do tego uparciucha .... na maila juz teraz i powiedz mu szczerze jak jest na co moze liczyc a na co na pewno nie. ... lepiej zebys z nim szczerze o tym pogadala ufam ci ze zrobisz to uczciwie i jak nalezy. Pamietaj ze mam Twoje Slowo Honoru w tym wzgledzie mam nadzieje ze go dotrzymasz."

Gość gość
"nigdy nie bylo takiej sytuacji" kłamiesz, bo były. jedną podałam powyżej, drugą też ktoś podał.

Gość gość
"Pogadaj z Wadera69 naprawde bylem wsciekly na nia za jej chamska i klamliwa wypowiedz" ta wypowiedź to było jej stwierdzenie, że robisz z siebie idiote, po tym jak zacząłeś niepopartą dowodami nagonkę na Tabasko, oskarżyłeś ją o spamowanie, założyłeś jej temat i zacząłeś tam wklejać elaboraty jeden pod drugim. Jak to jest chamskie, to ja już nie wiem. Mnie tam wiele razy kumpele mówiły "głupio robisz", ale nie uznałam tego za chamstwo, tylko za napomnienie i oznakę troski.

@gość dziś Podaj cytat w ktorym ujawniam ze Slodka wyszla za maz??? Po drugie taka informacja ze ktos nie jest wolny o czym Slodka sama pisala publicznie nie jest ujawnianiem poufnej informacji prywatnej. Uwazam ze osoby ktore chca podjac flirt na ERO czy na Kafe maja obowiazek na priv jasno zdefiniowac swoj status czy sa wolni i czy jest szansa na przeniesienie tego do reala. Co do tego ze ustalilismy ze Slodka po sprawie z Koke ze ze wgledu na jej zdolnosc przyciagania mezczyzn i rozbudzania w nich fascynacji swoja osoba bedzie szczerze zawsze informowala na priv mezczyzne o swojej sytuacji prywatnej na co moze liczyc a na co nie tez nie jest ujawnianiem jakis osobistych prywatnych intymnych informacji. Bo cala sprawa byla publiczna i na tym polegal moj spor ze Slodka ktory sobie wyjasnilismy i mielismy pozniej bardzo dobre relacje. Slodka lubie i ona swietnie o tym wie:) To jest szerszy problem na ERO ze zarowno Kobiety jak Mezczyzni angazuja sie w bardzo ostre flirty rozbudzajac nadzieje u osob ktore sa wolne nie informujac ich na poczatku o tym ze nie sa wolni i nie ma szans na przeniesie tej realacji do reala bo nie zamierzaja ani konczyc ani narazac swojego stalego zwiazku w realu w ktorym nie czuja sie wprawdzie kochani i pozadani ale jest dla nich korzystny z innych wzgledow. I uwazam to za bardzo nieuczciwe i nieodpowiedzialne zachowanie wobec drugiego czlowieka bez wzgledu na to czy jest kobieta czy mezczyzna. To jest bawienie sie uczuciami drugiego czlowieka i nikt moim zdaniem nie ma do tego prawa i ma obowiazek na poczatku takiej relacji na priv jasno wyjasnic swoja sytuacje prywatna czy jest wolny i na co druga strona moze liczyc. Wtedy druga strona ma mozliwosc podjecia swiadomej decyzji czy chce w takiej relacji uczestniczyc i sie w nia angazowac.

Gość gość
Otoz to! "Co do tego ze ustalilismy ze Slodka" Ustaliles ty, ustalila slodko winna i nikt wiecej. I nikt inny nie powinien o tym wiedziec. Jak chciales, zeby SW kogos o sobie uswiadomila, to od czego mail? Mailowo pisz. A ty napisales publicznie.

Gość gość
ja peir jaki psychol

@gość dziś Oczywiscie ze wypowiedz wadera69 byla chamska i klamliwa od poczatku wiedziala jakimi metodami zwalczam spamowanie jej tematu akceptowala je dziekowala mi za ta obrone i nigdy nie mowila ze chcialaby ze ja przerwal bo bylo to dlaniej korzystne ze wlasnie ja to robie anie ona. A pozniej publicznie klamala ze wielokrotnie chciala ode mnie zaprzestania takich metod walki ze spamowaniem pprzez Tabasko jej tematu bo tez uwazala ze odpowiedzialna jest za to Tabasko. Wiec nieopowiadaj bzdur ze to jest zwrocenie uwagi to byla chamska nielojalna niedzieczna i klamliwa wypowiedz. Ktora mial na celu publiczne odciecie sie od Wilka zeby odyskac sympatie ipoparcie na ERO a odpowiedzialnoscia za wojne z tabasko obarczyc tylko Wilka. Choc Ja akurat uwazam ze slusznie postepowalem i dokonal sieprecens bo po raz pierwszy jedna autorka Tematu zadrosna zemezczyni odniej przechodza o innej i motywwowana ta zadroscia chamsko spamujaca Temat rywalki od wielu tygodni poniosla tego konsekwencje. Ale powtarzam Wadi o wszystkim wiedzial akceptowala dopoki to bylo dla niej korzystne bo odzyskala zdolnosc prowadzenia wlasnego tematu a pozniej publicznie klamala ze bylo inaczej. Dodam z wadi miala w kazdej chwili mozliwosc poproszenia mnie prywatnie o zaprzestanie takiej formy walki ze spamowaniem i doskonale wiedzial zebym z niej zrezygnowal. Wiec nazywanie kogos publicznie za metody walki ktore sie znalo i akceptowala idiota osoby ktora jako jedyna stanela za nia murem i sugerowanie ze nie mialo sie z tym nic wspolnego i wielokrotnie prosilo sie o ich zaprzestanie jest szczytem chamstwa nielojalnosci i niewdziecznosc. Ale moze kolezanko z niebieskiego anie chowaj sie za pomarancza

Gość gość
"Wiec nazywanie kogos publicznie za metody walki ktore sie znalo i akceptowala idiota" Wilku. Ona nie nazwała cie idiota. Ona napisala, ze zachowujesz sie jak idiota. To duuuuza roznica

@gość dziś Tak okreslila zachowania ktore znala akceptowala i dziekowala mi za nie bo byly dla niej korzystne a szly na moje konto. Jesli to nie jest szczyt chamstwa nielojalnosci i niewdziecznosci wobec osoby ktora jako jedyna stanela za nia murem oprocz Muszki kiedy wszyscy ja opuscili z AgentOrange1496 na czele ktory jak to ma w zwyczajujak Tchorz sie ulotnil to nic nim nie jest. Ale z Niebieskiego kolezanko nie chowaj sie za pomarancza miej odwage dyskutowac z Niebieskiego inaczej nie rozmawiam.

Gość gość
Nie chowam sie za pomarancza. Niebieskiego nie mam. Odniesiesz sie do tego co nizej? Otoz to! "Co do tego ze ustalilismy ze Slodka" Ustaliles ty, ustalila slodko winna i nikt wiecej. I nikt inny nie powinien o tym wiedziec. Jak chciales, zeby SW kogos o sobie uswiadomila, to od czego mail? Mailowo pisz. A ty napisales publicznie.

@gość dziś Nasze ustalenia byly publiczne jak cala sprawa do poczatku. Poniewaz wszyscy byli wsciekli na Slodka nie tylko za sprawe z Koke. Ja jako jedyny na swoim Temacie i na jej Temacie stanalem w jej obronie proszac zeby dano jej druga szanse i poskutkowalo. Bo kazdy jak przemysli przeprosi postara sie naprawic to co zlego zrobil ma prawo do drugiej szansy. Tak zachowuje sie Honorowa Osoba wiec nie probuj wbijac klina miedzy Wilka a Slodka bo go nie wbijesz. Lubie Slodka cenie Ja i uwazam ze od tamtej sytuacji zachowuje sie na ERO wzorcowo jesli chodzi o uczciwosc w relacjach damsko meskich. W przeciwienstwie do wielu osob na ERO i Kafe ktore maja problem z wcale nie prywatna informacja czy sa wolni czy zajeci rozpoczynajac ostre flirty z osobami wolnymi ktore licza na przeniesienie ich do reala i normalny zwiazek.

Gość gość
"Lubie Slodka cenie Ja i uwazam ze od tamtej sytuacji zachowuje sie na ERO wzorcowo jesli chodzi o uczciwosc w relacjach damsko meskich." nieprawda, bo pare dni temu polecales jej pisac maila do niejakiego _w. Klamiesz, zaprzeczasz sam sobie, wypaczasz znaczenie slow. Rob tak dalej. Zonie na pewno sie spodoba :-) 🖐️

Gość gość
wrocławski pedale, w*********j stąd na ero, śmieciu bity w podniebienie. nigdy nie będziesz mieć żony, frajerze. nie pozdrawiam.

@gość dziś W tamtej sytuacji nie bylo zadnego ostrego flirtu po prostu swietnie im sie gada ze soba a to zawsze moze byc poczatek czegos wiekszego. Poniewaz nie mialem maila do Widmo a bardzo go cenie i lubie dlatego odezwalem sie publicznie bo wydawalo mi sie ze przynajmniej z jego strony moze sie rodzic cos czego Sobie nie uswiadamia.

Gość gość
Ale dlaczego WTRĄCASZ się w życie innych? nie chcą ujawniać swojego stanu cywilnego - ich sprawa. Może chcą zdradzić - ich wybór. Tobie nic do tego. A może jesteś zazdrosny, że to nie z Tobą piszą, tylko z innymi?