Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety maja latwiej w poznawaniu mezczyzn

Polecane posty

"mysle ze zabralbym glos w tym temacie gdyby nie to ze udziela sie w nim fiku miku... " aż tak się mnie boisz?

W twojej głowie mogę mieć nawet 100 lat . Podniecasz sie ze możesz komuś anonimowo poprzygadywac i myślisz ze ktoś się przejmie... :-/ Chyba zrywam z moim chłopakiem i zostaje sfrustrowaną stara panna z kafe, żeby czasem ktoś się nie zdenerwował moja sytuacją...

syttsyn dziś -A po co masz z nim zrywać, zawsze mogę się mylić, ale mam dużo kumpli, co właśnie po rozwodach mają po kilka lasek,bo chcą korzystać z życia. Żebyś ty wiedziała jak większość facetów to gnoje, to byś się zdziwiła. Ostatnio kumpel nagrał komórką, jak mu laska robi loda, chwalił się tym, że jest z nią mięsiąc a ta mu już ciągnie, a ona pewnie myśli że ma z******tego faceta:D

BSA, wspolczuje towarzystwa, tez mogłam mieć gnoja, ale wolalam poczekać dłużej na kogoś uczciwego. To mój pierwszy związek. A propos seksu - czy ty myślisz ze on mi nie jest potrzebny do seksu? Ze kobiety nie potrzebują seksu? Nie będę go i siebie przetrzymywać bez seksu bo nie uznaje gierek manipulacyjnych - zarzucasz innym w związkach cos do czego sam mnie namawiasz... Liche to strasznie. Facet który się rozczarował życiem i próbuje tym rozczarowaniem zarazić innych. Takie to typowe i smutne tutaj.

Gość gość
BSA - ale masz patologiczne towarzycho :P

Gość gość
"a faceci wolą młode niż stare,rozkłapciane raszple." A dopiero pisaliście że faceci są tacy biedni i mają we wszystkim gorzej, że muszą brać to co im się nawinie. A tu sie okazuje że nie tylko przebierają ale jeszcze młode i jędrne by chcieli niezależnie ile sami mają lat. Chyba sam widzisz jak kobiety mają gorzej w tych aspektach.

syttsyn -Gdzie ci uciekłe te młode lata, skoro dopiero na starość się zkimś związałaś. Czyli jednak jesteś niedoświadoczona i naiwna, skoro nie masz doświadczenia. Urodą pewnie przypominasz fikuśną...

gość dziś -Ty chyba czegość nie rozumiesz,30 latek będzie podrywał 20 latkę, a do tych po 30 to są faceci wgranicach 50 lat, więc adoratorów wam nie zabraknie, ale jak jesteście grymaśne, to jesteście same, a do tego pewnie samotne matki i jeszcze chcą wybierać...My jak nie mamy brania, to jesteśmy sami i nam dobrze.Zobacz ile prawików się przewinęło przez kafeterię, nikt nie biadoli że mu źle, każdy mówi żemu dobrze w życiu, prócz tego downa BLE BLE, ale on jest upośledzony, dostaje rentę więc się nie liczy, bo nawet w zakładzie zamkniętym siedział.

Tak, niedoswiadczona, naiwna, stara, brzydka i idiotka :-) Nie chce mi się gadac... Addio

Gość gość
Przecież co chwila jakiś prawik biadoli jak mu źle i chciałby pociupciać.

Gość gość
Up

Gość gość
To ty słabsza genetycznie biedolisz że nie chcą cię ciupciac przystojniaccy

Gość gość
z kobietami sie nie wygra

Gość gość
facet musi wszystko a one nic facet musi chciec dzieciata a ona nie on musi zarabiac a ona nie on musi pierwszy zagadac bo p***a zapraszac i placic za randki itp wszystko

Gość gość
Up

Gość gość
To daj se spokój z babami i zamknij się w końcu

Gość gość
czyli potwierdzasz ze maja latwiej

Gość gość
Tak , tak mi mówił tata, dziadek i wujek

Gość gość
założyłem profil na badoo z niezbyt urodziwą kobietą i mnóstwo facetów pisze, czyli nawet brzydka ma branie

Gość gość
up

Gość gość
nawet taka z dziecmi latwiej znajdzie kogos bo facetowi bedzie brakowalo milosci a ona go wykorzysta, wyciagnie hajs i nara, szkoda mi takich kolesi