Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety maja latwiej w poznawaniu mezczyzn

Polecane posty

Gość gość
''to musial napisac facet ktory nie radzi sobie z kobeitami... smiech.gif'' kobieta nie ma takich problemow tylko przebiera

Gość gość
ale co do tego kierowania się uroda przez facetów to śmiech na sali..gdzie jakiś facet miał kobietę w jego guście /typie x jakbyś był odpowiednio atrakcyjny miałbyś kobietę w swoim guście.

nawet nie wiecie ile znam atrakcyjnych kobiet ktore maja mega problemy ze znalezieniem wartosciowego mezczyzny... :)

Dajcie spokój z tą dyskusją... On w tym roku założy jeszcze kilkadziesiąt podobnych tematów gdzie będzie pisał to samo.

Gość gość
bo kobiety chcą przystojniaka a później wartosciowego, a jak ktos nie jest przystojniak to nie czekaja na dalsza czesc czy jest wartosciowy dlatego sa same ale to one maja wybor a mezczyzni musza pierwsi zagadywac a one tylko albo sie zgodza na to kto do nich zagaduje albo nie

Ale przecież autor ma rację. Facet bezrobotny uznany jest za trefny towar, kobieta może natomiast być całe życie na bezrobociu i nikt jej złego słowa nie powie. Przykład Looosera, gdy mówi że jest bezrobotny, laski od razu go olewają a laska otwarcie mówi że jest bezrobotna i ma dalej branie. Same widzicie że mieliście wybór w facetach, że już o seksie nie wspomnę, do tego możecie zarabiać swoim tyłkiem. A powiem wam, że po latach to się cieszę że żadna mnie nie chciała, bo dziś nie muszę utrzymywać żadnej ksieżniczki i wysłuchiwać jej żalów, mam spokój,nikt mi d**y nie truje, jak praca mnie wkurza to ją rzucam i szukam nowej, jak mam ochotę na piwo, to go sobie kupuje, nikt mi d**y nietruje, robię co chcę, a tak bym dziś żałował że poznałem jakąś księżniczkę w czasach mojej młodości bo ****ać mi się chciało.

Gość gość
ale one nadal mają pretensje, że nie poznają samych fajnych facetów tylko *****czy

Gość gość
tylko że ty pewnie nawet nie próbowałeś do żadnej zagadywać. Człowieku frustracja i rozgoryczenie aż z ciebie kipi. Zrób coś ze swoim życiem a jak ci się nie chce ruszyć tyłka i jesteś leniwy to zaakkceptuj siebie i swoje życie i się z tym pogódź.

Gość gość
ale to one maja wybor a mezczyzni musza pierwsi zagadywac a one tylko albo sie zgodza na to kto do nich zagaduje albo nie x ale mężczyzna, który podbija do kobiety też dokonuje wyboru, że akurat właśnie tę kobietę wybiera. To facet wybiera a kobieta musi się zadowolić tym co do niej podbija.

"ale to one maja wybor a mezczyzni musza pierwsi zagadywac a one tylko albo sie zgodza na to kto do nich zagaduje albo nie" Hhhhhhh To gdzie tu logika? One mają wybór spośród tych co do nich zagaduja, a oni wybierają do których zagadac ZE WSZYSTKICH. Sam ktoś tu sobie przeczy... Zenada. To facet wybiera do której podejdzie.

Gość Camilla Joan
Chcesz podszkolic swoj angielski i dowiedziec sie wiecej o jezyku a takze o zyciu w Wielkiej Brytanii?Zapraszam na mojego nowego bloga o jezyku angielskim i kulturze brytyjskiej-PO ANGIELSKU http://mylittleworldinuk.blogspot.co.uk

19:45 Sorry nie zauwazylam ze ktoś juz to napisał :-P Ale zaraz będzie "no tak, ale on zostaje odrzucony bo ona woli idiote który jest przystojny" I taka to "dyskusja"

gość dziś -Ty też do żadnego nie zagadywałaś i adoratorłów ci nie brakowało. Kobieta jak da swój profil na necie, to od razu ma branie a facet jak nie napisze, to nie ma szans na randke. Laski same piszą na swoich profilach że przepraszają, ale wszystkim facetom nie są w stanie odpisać, wiec o czym ty chcesz gadać?

ale one nadal mają pretensje, że nie poznają samych fajnych facetów tylko *****czy Xxxxxxx No bo co to za frajda, być z *****czem? To takie dziwne ze fajne wartościowe dziewczyny chciałyby utworzyć związek z tajnym wartościowym facetem, a nie *****czem? Litości :-/

syttsyn dziś -A kto ci broni,jako kobiecie zagadać do faceta? Oto jest pytanie, czemu nie zagadujesz do facetów? Czemu czekasz aż facet zagada do ciebie. To działa na zasadzie akwizycji,podchodzi do ciebie akwizytor i cię zagaduje, a ty albo kupisz albo nie,wiec czemu nie zagadujesz facetów?

Gość gość
gość dziś -Ty też do żadnego nie zagadywałaś i adoratorłów ci nie brakowało. Kobieta jak da swój profil na necie, to od razu ma branie a facet jak nie napisze, to nie ma szans na randke. Laski same piszą na swoich profilach że przepraszają, ale wszystkim facetom nie są w stanie odpisać, wiec o czym ty chcesz gadać? Wyobraź sobie że jestem przeciętna z wyglądu, do tego raczej introwertyczna i adoratorów nie miałam. Najpierw próbowałam coś z tym zrobić a teraz już się pogodziłam.

Gość gość
na necie nie miałaś adoratorów?

mowie ci BSA ze kobiety maja mase klopotow zeby poznac wartosciowego faceta. oczywiscie ze jak zrobi profil na sympatii i da zdjecie bez majtek to napisze do niej 1000 osob liczac na latwy seks. potem ci faceci ja zwyzywaja od dziwek i szmat jesli im nie odpisze, albo nie okaze sie zainteresowana... ale ta sama kobieta, idaca ulica albo w restauracji, nie zostanie zaczepiona praktycznie przez zadnego faceta z ktorym moglaby kulturalnie porozmawiac... :) tak to juz jest... :p one tez nie maja latwo... :)

Zresztą co tu dużo mówić, wystarczy zobaczyć ile jest w polsce prostytutek i to wszystko tłumaczy jak faceci mają "łatwo". Gdyby mieli łatwo jak kobiety mają, to prostytutki z głodu by padły a tak sobie żyją jak pączki w maśle a jest ich ogromna ilość... Wiec skoro niby faceci mają łatwo,to skąd waszym zdaniem taka ilość prostytutek i na brak pracy nie narzekają.

zbereznik dziś -Tylko że dla kobiety wartościowy facet,to albo aktor, albo nadziany bismesmen z willą i autem a do tego przystojny. To rzeczywiście taki "wartościowy" facet jest w mniejszości. Jednak większość facetów to robotnicy, którzy zarabiają po 2 tys zł... Więc tu się zgadzam, że jak to mówiła fiku miku,to robotnicy fizyczni ją nie interesują, czyli są według kobiet niewartościowi, bo oni by chcieli mieć mega nadzianego i przystojnego faceta. Ale niech nie mówią że mają problem z tym, aby mieć faceta,bo nawet mega grube pasztety,jak nie są wybredne to faceta zawsze znajdą.

Gość gość
a po co mają zaczepiać jak ta kobieta i tak ich odrzuci bo ona czeka na księcia z bajki

Gość gość
Facet idzie do d***** jak nie uda mu się poderwać chętnej naiwniaczki na niezobowiązujący numerek. Czyli odmawiają jemu porządne kobiety które nie akceptują przypadkowego sexu.

Gość gość
czyli porządny facet któremu kobieta nie da zostaje prawikiem? lol

Gość gość
smiech.gif

A kto ci broni,jako kobiecie zagadać do faceta? xxxxx A kto mówi ze nie zagadywalam? Zagadywalam gdy ktoś mi się bardzo podobał w szkole i na studiach. Tylko ze po pierwsze - musialam tym zwalczyć pewne wtlaczane dziewczynkom od dziecka schematy - ze to mężczyzna podrywa Po drugie - musialam zwalczyć swoją własną nieśmiałość. Ale i tak mój pierwszy mężczyzna to ten, co zagadal do mnie i mi się spodobał. Gdyby nie zagadal - nawet bym go z tłumu nie dostrzegła.

a widzisz, czyli potwierdza sie to co mowilem wczesniej, nie wyglad faceta sie liczy ale to cos co jest dalej... :)