Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie na niedziele

Czy powiedziałybyście mężowi o tym, że usunęłyście ciążę?

Polecane posty

Gość gość
to nie jest kwestia wstydu to jest kwestia prywatności, intymności, skomplikowanej, czasem beznadziejnej sytuacji, która zaważyła na decyzji o aborcji naprawdę uważacie,że kobiety usuwają ciążę dla przyjemności i wielkiej frajdy z tego zabiegu? myślicie, że to jest tylko jej decyzja? w większości przypadków jest to decyzja mężczyzny, który wcześniej miły i kochający nagle oświadcza że nie chce dziecka, że nie dojrzał, że odchodzi, że sobie nie życzy, że nie będzie wychowywał

Gość gość
Rzecz w tym, ze dla autorki to jak usuniecie zęba. Tak napisała...

Gość pytanie na niedziele
kolezanki zapytalam teoretycznie czy gdybym to zrobila kiedys to czy powinnam powiedziec. Powiedziala, ze tak. Jednak nie wie ona, ze ja naprawde to zrobilam. Poza tym watpie by powiedziala mezowi, mieszka za granica i nie jest polka, mojego meza w ogole nie zna. Mam nadzieje, ze to wam wyjasni dalsze teoretyzowanie o tym, ze jak wie o tym kolezanka to wie cale miasto:D

Gość gość
No właśnie, teraz tutaj jak to były facet autorki DECYDOWAŁ o aborcji :P słowa o tym nie była, wręcz napisała, ze dla niej to niewiele znacyz jakby był to szantaż itp to chyba własnie byłoby znaczące?