Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domidebska

Dzień kobiet

Polecane posty

Gość Amzzaa
Ja polecam zajrzeć Panowie na jakas strone zwiazana z inspiracjami:) http://www.skapiec.pl/site/doc/200/1/420/ taka np. i tam sa niezle rzeczy pokazane jako przykladowe prezenty:) wszyscy faceci powinni zajrzec

Gość gość
Najlepiej dać swojej kobiecie bilety do teatru - sztuk 2. 10 marca w Imce jest wystawiany Kwartet Bogusław Schaeffer, na który można wspólnie się wybrać.

Gość gość
Zgadzam się -teatr to świetna sprawa. Ja swoją kochaną zabieram do niego, a bilety stosunkowo wczesniej zakupiłem i zakodowałem na swoją kartę miejską przez stronę www.kartamiejska.pl by ich nigdzie nie zgubić

Gość gość
Ja swoją partnerkę planuję zabrać najpierw na dobry spacer, potem na kolację do www.kanpai.com.pl a potem na seans filmowy. Wszystko poplanowane i zarezerwowane - tylko czekać . :)

Gość gość
My na pewno jedziemy gdzieś, gdzie - nie zdradził. A dodatkowo tradycyjnie przy takich okazjach pewnie dostanę słodyczę od www.e-slodycze.eu taka nasza mała tradycja

Gość gość
Ja jako główny prezent dostałam zarezerwowany masaż w www.studioangel.pl i bardzo z tego powodu się cieszę. ^^

Gość elma87
Mój mąż zawsze kolację przygotowuje w ten dzień i robimy seans filmowy. W tym roku pewnie będzie podobnie. Widziałam, że już coś pobierał z filefox.pl także będzie co ogladać :D

Super! Ja najbardziej chciałabym dostać jakąś ładną biżuterię :)

Gość gość
Ja mogę zaprosi jakąś panią Do Spa na relaks i wypoczynek w Sobotę. Jest może jakaś pani z Śląska okolic Będzina Sosnowca??