Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

39 letnie kobiety w ciazy jak dbacie o siebie

Polecane posty

Gość gość

wlasnie sie dowiedzialam ze jestem w ciazy, nie jestm jakas mlodziutka dziewczyna wiec chyba powinnam dbac o siebie podwojnie, moze ktos da mi rade co powinnam a czego nie, to bedzie moje pierwsze dziecko

Gość gość
Jesteś w średnim wieku wiec i dbać musisz więcej, o ciało, odpoczynek Jestem w twoim wieku i to juz dla mnie było byłoby za późno

Gość gość
Nie mam dzieci, nie jestem w ciąży ani w Twoim wieku ale z perspektywy trenera mogę Ci polecić jogę dla ciężarnych, pływanie. Zapytaj lekarza z jakich aktywności możesz korzystać, na pewno wpłynie to zbawiennie na ciało. :)

Gość gość
sredni wiek to dla mnie 50

Gość gość
Średni wiek to już na pewno 40lat

Gość gość
koleżanka rodziła pierwsze 42lata drugie 43. ładne, mądre, zdrowe.

Gość gość
39 l i średni wiek ? porąbało was . Mamy pracowac do 67l wiec taka kobieta ma jeszcze przed sobą prawie 30 lat pracy . Średni wiek to powyżej 55 l .

Gość gość
39 średni wiek, czy ta wszechobecna gimbaza musi wszędzie coś pisać?Weżcie pier/dolnijcie się w te puste łby, może trochę zmądrzejecie.

Gość gość
temat jest o tym jak dbaja o siebie w ciąży a nie o tym czy to późno czy nie i co na ten temat myslicie jakby to wasza sprawa była Autorko ja w wieku 38 lat urodziłam drugie dziecko i dbałam tak jak przypierwszym gdy miałam 28 :) czyli basen, dużo spacerów, domowe spa, dużo wcierania w twarz, ciało i włosy naturalnych olejów: arbuzowy, kokosowy, arganowy, wizyty u kosmetyczki na manicure, pedicure, fryzjer od czasu do czasu i dużo zdrowego jedzenia oraz dużo snu :) polecam!

Gość gość
moja znajoma urodzila 2 dziecko w wieku 40lat i pwoiem wam, ze okropnie zbrzydła. Strasznie przytyla, zestarzala się wygląda okropnie. Caly czas podjada słodycze :( okropnosc.

Gość gość
urodzilam tuz przed 38 urodzinami, duzo spalam w ciazy, smarowalam cale cialo olejem kokosowym ( dzieki czemu nie mam ani jednego rozstepa) odzywialam sie zdrowo w miare mozliwosci aczkolwiek kulinarne grzeszki sie pojawialy, przytylam 14 kilo, dzis 3 miesiace po porodzie mam jeszcze 2 kilo do zrzucenia ale mieszcze sie juz we wszystkie ciuchy sprzed ciazy, ciaza bez komplikacji a porod ktorego nigdy nie zapomne w sensie pozytywnym:)