Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majeczka1995

GINEKOLOG LUB INNY LEKARZ.

Polecane posty

Witam, zjawiam się tu z problemem lekarzy ginekologów, ewentualnie na te przypadłość inny lekarz bo się na tym nie znam. Białystok... Chciałabym by ktoś mi polecił Dobrego ginekologa na NFZ, który potrafi zbadać i wysłuchać i postawić dobrą diagnozę. Ewentualnie prywatnie ale taki do 200zł z badaniami. Mój problem zaczą się po stosunku analnym i oralnym, oczywiście to nie był mój pierwszy raz i nigdy mi nic się nie działo.. ale nie tym razem, 2 dni po stosunku, dostałam dolegliwości - pieczenie i swędzenie o***tu i pochwy -opławy bardzo gęste lub bardzo rzadkie -ból o***tu bardzo mocny, że się siedzieć nie da rady a o załatwianiu nie ma mowy ... -przy oddawaniu moczu pieczenie Ale to nic ... po 3 dniach wyskoczyły mi ( krostki,pryszczę lub mini guzki ) w okolicach o***tu i pochwy bolące.. Natychmiastowo poszłam na ostry dyżur, przyjeli mnie na ginekologi na ogrodowej, trafiła mi się bardzo miła lekarz, która mnie zbadała, dużo rozmawialiśmy, postawiła diagnozę : drożdżaki, biorę antybiotyk co prawda dopiero 2 dzień. Niby wszystko ładnie, bo nie potwierdziła moich objawów z internetu.Ale tego samego dnia chłopak powiedział ze ma tez krosty ale nie ma takich objawów jak ja tylko boli go przy dotyku, więc wybiera się do dermatologa. A mi objawy o***tu się nasiliły a nie dostałam, żadnych czopków. Chciałam się wybrać do ginekologa ponownie, starego swojego ( ale nie jestem z niego zadowolona ) i trzeba czekać... Poszukuje jakiegoś dobrego, co mi doradził by... Naczytałam się tyle w necie, że każda z postawionych diagnoz do mnie pasuje, normalnie jakbym była na wszystko chora... Wyczytałam też, że z chorobami o***tu chodzi się to Proktologa ale w Białymstoku chyba tylko jeden jest na NFZ . Ginekolog. Proktolog. Dermatolog. Ja już sama nie wiem co mam robić, boje się okupywać leki na własną rękę bo już biorę sporo leków... Naprawdę Cierpię najgorsze są poranki. Jeśli jakaś Kobieta może mi w 100% kogoś polecić to bardzo bym prosiła.

Gość gość
doktor Ewa Nowak. kiedys na kretej, teraz przeniosla sie. rewelacja