Gość gość Napisano Luty 23, 2015 Mam problem jestem osoba schorowaną po bardzo dlugim okresie czasu siedzenia w domu poszlam do pracy (staz) jest to pewna polska sieć sklepow w ktorym panuje rygorystyczne podejscie z góry jak i ze strony kierownictwa. W Tym problem że wlasnie przed pracowników i atmosfere(jestem znerwicowana) często chodzę na chorobowe 2 dni lub 1 dzień w tyg bo nie jestem w stanie pracować i wlasnie w tym rzecz jestem teraz na 4 diowym chorobowym (staram sie o rentę czekam na konsultacje z psychiatrą ale to dopiero 9marca) i kolezanka mi przekazala ze kierowniczka rozpatruję wypowiedzenie mojej umowy (powiedziala ze jesli dalej bede na chorobowym to nic mi nie zrobi ale jesli teraz wroce to da mi wypowiedzenie) i nie wiem teraz czy isc nawet jesli z nią porozmawiam to wiem że bedzie sie znęcac jak i reszta pracownikow (robią niektore rzeczy specjalnie i na zlosc pewnie chieli zebym sama odeszla) starac sie o zwolnienie od lekarza do tego 9 marca czy pojsc do pracy .Maja prawo dac mi wypoweidzenie jak jestem na stazu? proszę o rady co mam zrobic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach