Gość amboneska Napisano Maj 8, 2017 Ostatnio miałam przyjemność zjedzenia pysznej kolacji w Akademii na Różanej. Ta warszawska restauracja jest jedną z moich ulubionych, jeszcze nigdy nie wyszłam stamtąd niezadowolona albo głodna. Pyszne dania główne, z których łosoś w sosie teriyaki jest dla mnie numerem jeden:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asann Napisano Maj 8, 2017 w Wawie mogę wam polecić Blue Cactus, który znajduje się na Mokotowie. Mają świetną restaurację z kuchnią tex-mex, którą uwielbiam. Do tego dla rodzin z dziećmi mają takie promocje: http://www.bluecactus.pl/dla-rodziny/weekend/ dzieciaki w weekendy jedzą za free jesli wybiorą coś z menu dziecięcego. Do tego zaraz przy lokalu jest park Morskie Oko, więc dorośli mogą zjeść w spokoju a dzieciaki można puścić wolno do parku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 12, 2017 Nauczyłem się jeść na ostro w www.indianfood.pl Zacząłem od potraw łagodnych, przez średnie, aż po indyjsko ostre. Menu jest pod tym względem bardzo zróżnicowane. Jest ostro, ale w jakościowym stylu. Nie ma chemicznych dodatków w jedzeniu, ani innego syfu. Wiele rzeczy robią na bazie autorskich pomysłów bezpośrednio w restauracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WeronikaMuślin Napisano Maj 18, 2017 Najlepsza restauracja? Pod Złotą Pipą w krakowie! Mmimo że mieszkam tam już kilka lat to dopiero kilka miesięcy temu ją znalazłam z koleżankami, organizowałam tam też chrzciny. :)Tu można zerknąć http://restauracja-pipa.pl/pl Jak bd w Krk to koniecznie trzeba tam zajść :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 22, 2017 Zdecydowanie jedna z najlepszych w jakich jadlem to Dom Kresowy :) obok Piaseczna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EwkaIPolewkaxP Napisano Maj 26, 2017 Moją zdecydowanie Sushi Wesola w Warszawie :P Zawsze tam jadam i jestem super zadowolona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oplesska Napisano Maj 26, 2017 Na mnie dobre wrażenie zrobiła Pianka. Nie dość, że jest otwarte przez całą dobę, to jeszcze jedzenie jest naprawdę smaczne. Kucharz zdecydowanie spełnia moje kryteria kulinarne. Na pewno wrócę tam ze znajomymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Parletka00 Napisano Maj 26, 2017 Moją ulubioną restauracją jest Wine&Coffee House. Jest tam dobre jedzenie i pyszne musujące wina. Dzisiaj odbędzie się tam koncert utalentowanej wokalistki Angeliki Anozie https://www.facebook.com/events/1681025008869512/?acontext=%7B%22ref%22%3A%22106%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D dlatego warto się tutaj wybrać i posłuchać prawdziwej muzyki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bosa007 Napisano Czerwiec 1, 2017 jak chdzi o kraków to zdecydowanie http://www.damarco.pl/. Podoba mi się tam bo jest smacznie i tak spokojnie. można się wybrać zarówno na piwko ze znajomymi jak i na obiad z rodziną. taki jakiś fajny mikroklimat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2017 Miałem okazję jeść w Amadeuszu na Królewskiej obok cechu rzemiosł. Świetne jedzenie w przystępnej cenie. Trochę kiepska atmosfera ale ja przychodzę zjeść i tyle. Czasem można spotkać pijaczka który zaśnie w kotlecie albo żula co zrzyga się do talerza zupy i później to zjada i znowu dolewka i tak w koło. Dobre jedzenie domowe, pomidorówa, ogórkowa, ziemniaki z masłem. Tłusto i pysznie - czasem ino wątroba boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JolkaIl Napisano Czerwiec 8, 2017 Restauracja Piwnica pod Złotą Pipą - nazwa genialna ale restauracja jest świetna. Dobry, prawdziwy staropolski klimat, dobre jedzenie. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2017 u mnie ostatnio króluje stara zajezdnia w Krakowie, zaczęło się od wypadu na ich robione na miejscu piwo a skończyło na regularnych wizytach z testowaniem wszystkich pozycji z menu bo wszystkie jak dotąd rewelacja (burger w wasabi rządzi :D) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2017 Moją ulubioną restauracją jest www.czarnaowca.com.pl w Nowym Targu. Spotkałam się tam na pierwszej randce z moim facetem i tak nam się spodobało, że wyprawiliśmy tam później także nasze wesele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2017 Mam ulubioną restaurację w Krakowie Miyakosushi Uważam ze jesli do tej pory nie jedliście sushi to jest to dla mnie jak najlepszy adres pod który powinniście trafić. Nie będziecie na pewno żałować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubiedobrzezjesc Napisano Czerwiec 27, 2017 Moją ulubioną restauracją jest Dom Kresowy w okolicach Warszawy!! Mają rewelacyjne jedzenie;) Zawsze smaczne i świeże;)Bardzo lubie u nich jadac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 jedną z moich ulubionych restauracji jest http://restauracjesultan.pl/kontakt/ kocham tamtejszą pomidorówkę i kotleta schabowego. Mistrzostwo świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2017 No jesli mowa o krakowie to zdecydowanie Stara Zajezdnia. Bardzo lubię ich sezonowe piwa, bo mają swój własny browar. Do tego ich burger i jest danie idealne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 25, 2017 Ja w warszawie uwielbiam Salto :) Mają tam kuchnię poludniowoamerykańską, dobre ceny no i bardzo fajny klimat. Przyjemne miejsce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MarcelinaChowak Napisano Lipiec 26, 2017 Ja uwielbiam restaurację Piwnica pod złotą Pipą w Krakowie. Jest genialna! :) mają dobre i świeże jedzenie, często tam zachodzimy z narzeczonym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marti556 0 Napisano Lipiec 31, 2017 Moja to Siesta Trattoria i kuchnia włoska. Dobre dania i fajny klimat dają dobre połączenie. Szerokie menu http://siestatrattoria.pl/menu/ daje duży wybór potraw. Generalnie polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Klementynkowa Napisano Sierpień 14, 2017 Uwielbiam jeść w restauracji piwnica pod złotą pipą w Krakowie, przy rynku. Można spokojnie wypić piwo i dobrze zjeść, na te kilkanaście razy co tam byłam to zawsze była miła obsługa iświeże jedzenie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mikołaj66 Napisano Sierpień 18, 2017 Ja najbardziej lubie jadać w Sushi Saska Kępa!Mają najlepsze sushi w stolicy!Zawsze apetycznie podane i świeże;) Dość często chodzę do nich ze znajomymi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MonikaOsar Napisano Wrzesień 1, 2017 Bardzo lubię sushi dlatego też moją ulubioną restauracją jest Nanaki Sushi!!Mega smaczne futomaki i nigiri mają ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PiotrekK9 Napisano Wrzesień 27, 2017 Ja bardzo lubię jadać w Domu Kresowym w okolicach Piaseczna;) Mają bardzo smaczne lunche w super cenach!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćttoman Napisano Październik 27, 2017 New Orleans w Warszawie :d Nie dość, że to klub, w którym tańczą piękne kobiety, to jeszcze można zjeść naprawdę świetne dania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2017 Jak chcesz dłużej posiedzieć nad jeziorem Paprocańskim to polecam Promenadę. Możesz wystartować z randką w lodziarni Gramy, a później przejść się wzdłuż jeziora i wrócić znowu w to samo miejsce, tym razem na kawę lub inną przekąskę. Często tak robiłem. Na miejscu jest jeszcze open bar i strefa chilloutu. Dobrze ktoś tam wszystko zaplanował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 13, 2017 W Krakowie to Da Marco na mogilskiej. Po pierwsze bardzo fajny klimat i rodzinna atmosfera. Po drugie miła obsługa. No i po trzecie rewelacyjne jedzenie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokeninside87 105 Napisano Listopad 13, 2017 z sieciówek to kiedyś był green way i manekin za czasów studenckich. niom niom. reszta to typowe dla regionu, więc nie napiszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 13, 2017 Jeśli chodzi o Warszawę, jest takie jedno miejsce - Funky Fish. Mają naprawde super jedzenie, także jak będziecie gdzieś w pobliżu, to sie wybierzcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2017 Ja ostatnio jadąc z Warszawy do Łodzi zatrzymałem się w Zajeździe u Przemka w Zgierzu. Polecam przepyszne pierogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach