Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wacek0

KrissMeble

Polecane posty

Gość Wacek0

Co sądzicie o firmie KrissMeble Zadora z Kalwarii Zebrzydowskiej ?

Gość gość
Zamawiałam u nich stół do salonu. Piękny, solidny. Jestem bardzo zadowolona z ich usług. Teraz zbieram na meble do salonu ;)

Gość Pawee
Hmm nie słyszałem o nich więc się nie wypowiem, ale z tego co wiem i z własnego doświadczenia to polecam Ci Agata Meble. Jak dla mnie najlepszą ofertę mają obecnie na meble

Gość FerdekJ
Również raczej AM polecam niż jakieś inne salony meblowe. Jak dla mnie to oni mają obecnie najlepszą ofertę na rynku.

Gość Krzysi
Na zdjęciu prezentuje się dobrze tyle Ci powiem :D :) no i dodam, że ogólnie w AM nie wciskają ludziom kitu, jakościowo to chyba jeden z najlepszych salonów obecnie w Polsce.

Gość gość
No tak też słyszałem, że AM to teraz najsolidniejszy salon. A oprócz niego jeszcze mógłbyś coś polecić? Bo niestety w moim mieście nie ma AM :(

Gość gość
A skąd jesteś? Wiesz, czasem po meble (lub inne drogie rzeczy) warto przejechać kilkaset kilometrów :)

to fakt przecież salony Agata Meble są w każdym większym mieście, na pewno do któregoś masz blisko.

Gość szewoja
W ich internetowym sklepie też można zamówić meble. Chyba nie ma nic prostszego niż zakupy przez internet :)

Gość gość
Tak, zakupy przez internet są proste, jednak niestety naukowcy nie wymyślili takiej technologi, żeby przez internet można było dotknąć kupowanego przedmiotu albo na nim usiąść tak jak w przypadku mebli : ]

a jak kupujemy meble, w tym kanapy czy sofy to najlepiej wypróbować komfort takiego mebla, niestety przez internet tego nie sprawdzimy, więc wycieczka do salonu i tak będzie wskazana.

Gość Tooomo
Zgadzam się, czasem nawet opłaca się przejechać ze 100 km żeby dobrze wyjść na meblach :) Np. w Agata Meble są czasem takie promocje :) zwłaszcza, że paliwo teraz tanie ;) :P

Gość filemonica
zawsze możesz zamóić dostawe do domu, a tak serio to rzeczywiście często promocje jakie dostajemy w salonach meblowych rekompensują drogę jaką trzeba rpzebyc jeby dotrzeć do salonu meblowego.

Gość eryczka
Kiedy kupowała narożnik (w agacie) transport miałam zapewniony, po 4 tygodniach stał już piękny w moim salonie :)

Gość gość
Mysmy też zamawiali w agacie duży narożnik, stół z krzesłami i sporą komodę. Wszystko przyszło w terminie, po złożeniu wygląda ładniej niż w samym salonie ;)