Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Neorest tabletki na lepszy sen

Polecane posty

Gość gość

Znacie tabletki Neorest na lepszy sen? Lekarz bardzo mi je polecał z uwagi na moją bezsenność i brak energii. Warto je kupić?

Gość dominikaaaaaa123
polecam serdecznie dla osób majacych problemy z zasypianiem!

Gość gość
a gdzie chodzisz do lekarza? Mi mówiła o nich znajoma farmaceutka i polecała. Mam teraz bardzo trudną sytuację bo rozwodzę się z mężem i moje dzieci mają problemy w szkole... Dzięki tym tabletkom mam siłę i chęć do działania! Polecam!!!

Gość gość
bardzo dziękuję firmie, że wyprodukowała taki produkt, który jest w 100% naturalny i który skutecznie działa na moje problemy miałam wielkie trudności z zasypianiem, często bywało tak, że udało mi się zasnąć dopiero nad ranem a jestem nauczycielem i rano zaczynam pracę więc wiecznie byłam zmęczona... to było wykańczające. odkąd biorę Neorest mogę normalnie działać i żyć!

Gość gość
ile tabletek dziennie się przyjmuje? czy to nie jest uzależniające?

Gość gość
gdzie mogę kupić te tabletki? ostatnio mam wiele na głowie i nie mogę się skupić a usłyszałam jak dwie kobiety rozmawiały w autobusie, że Neorest jest świetny na takie stany przemęczenia chyba po prostu jakieś przesilenie mnie dorwało

Gość marcinridek
można na pewno na tej stronie zamówić albo zadzwonić na numer podany na stronie i tam specjaliści opowiedzą o produkcie http://www.neorest.pl/

Gość gość
zamówiłam :) mam nadzieję, że mi pomoże tak jak wam i że to nie jest zwykłe placebo

Gość gość
tabletki sa super :) polecam

Gość gość
polecam!!! w koncu normalnie moge zasnac i spie az do rana bez przebudzania sie. dziekuję:)

Gość gość
Jeśli chodzi o te tabletki to lepszych nie widziałem. Stosowałem już przeróżne leki i nic. wreszcie znalazlem cos dla siebie:)

Gość gość
Mój mąż je zażywa i już nie ma problemów z zasypianiem, kiedyś wiercił się w łózku do 2-3 w nocy, a teraz śpi jak aniołek

Gość gość
zamówiłam i mam nadzieję, że mi też pomoże. bardzo trudno mi się ostatnio skupić, jestem rozdrażniona i bardzo źle sypiam... spowodowane jest to problemami w domu, bardzo liczę na to, że dzięki tym tabletkom uporam się z problemami w domu

Gość gość326
bardzo dobre tabletki! wszystkie problemy z zasypianiem znikają!!

Gość gość
bardzo żałuję, że dopiero trafiłam na te tabletki bo teraz wiem, że dzięki nim łatwiej uporałabym się ze wszystkimi problemami. teraz biorę je w sytuacjach stresowych (a z natury jestem osobą, która się stresuje wieloma rzeczami) i bardzo mi pomagają. Cały niepokój znika i zaczynam z radością patrzeć w przyszłość

Gość małgosiarre
tutaj można przeczytać więcej o tych tabletkach http://www.neorest.pl/ sama wiele dobrego o nich słyszałam jak byłam na imieninach u siostry. okazało się, że wszystkie moje siostry je znają

Gość gość
a w jakiej cenie można kupić te tabletki?

Gość gość
na pewno można je zamówić na tej stronie http://www.neorest.pl/ ja wolałam zadzwonić na infolinię bo miałam kilka pytań odnośnie produktu, jest podany tam na stronie

Gość gość
wiele dobrego słyszałam o tych tabletkach. zastanawiam się czy nie uzależniają, wiecie coś na ten temat? bo w telewizji są reklamowane tabletki uspokajające i też mówią, że nie uzależniają a wcale tak nie jest

Gość gość
a ile można je brać? chodzi mi o to czy na przykład można je brać codziennie miesiąc lub dwa? pytam bo mam teraz bardzo nerwowy okres na uczelni

Gość gość
dajcie spokój z tą reklamą od razu widać, ze te wiadomosci napisała jedna i ta sama osoba

Gość gość
Polecam produkt, miałem problem z zasypianiem, nie pomagały mi inne środki, zawsze męczyłem się kilka godzin zanim zasnąłem. Odkąd zacząłem używać tabletek Neorest problem zniknął, kładę się i normalnie zasypiam po chwili. Naprawdę polecam.

Gość gość
ale spam, pisze to jedna osoba, te tabletki są g****o warte, szkoda kasy, bo i tak nie pomagają

Gość gość
Zwykłe placebo a pomagają jak umarłemu kadzidło

Gość gość
gość z 16;35 Ale fajne , przed chwilą tak samo skomentowałam podobny temat ,tylko w nim było jeszcze że działają na depresję ,ależ się ktoś ostro reklamuje .

Gość gość
Neorest to pierwszy DZIAŁAJĄCY lek na bezsenność, polecam serdecznie :)

Gość gość
to widać na pierwszy rzut oka sio ty spamerze

Gość gość326
tabletki są rewelacyjne i wcale nie uzależniają :)

Gość gość
Nareszcie pozbyłam się problemów z zasypianiem stres i trudy dnia codziennego wreszcie poszły w niepamięć polecam