Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Neorest tabletki na lepszy sen

Polecane posty

Gość aNdrzej316
Bardzo dobre tabletki, polecam sam sobie kupiłem za niecałe 150 zl

Gość gość
świetny produkt polecam wszystkim kto ma problem z zasypianiem!!:)

Gość gość
Miałam okropne problemy z zasypianiem i niespokojny sen :(( Neorest wreszcie mi pomógł. Zasypiam jak małe dziecko i wreszcie spokojnie śpię. Polecam wszystkim!!

Gość gość
Kupiłam i zaczęłam stosować poleciła mi koleżanka bo ciągle chodziłam zaspana i rozkojarzona teraz wreszcie problemy z zasypianiem zniknęły te tabletki są super gorąco polecam.

Gość gość
Brałam podczas nerwowego okresu w moim życiu, studia, praca, kłopoty w domu, a neorest pomógł :) wcześniej brałam valerin sen a teraz to i jest ogromna różnica.

Gość gość
Problemy z zasypianiem miałam już od dawna, niestety stres i inne przypadki życiowe pozostawiły piętno na moim zdrowiu. Z tabletkami Neorest wreszcie zasypiam o normalnej porze i budzę się wypoczęta! Bardzo dziękuję, te tabletki odmieniły moje życie! :)

Gość gość
Działa :) a co najważniejsze, nie powoduje uczucia zamulania jak inne tabletki nasenne. Plus poprawia samopoczucie

Gość gość
można brać dziennie więcej tabletek niż napisane jest na opakowaniu?

Gość gość
super tabletki - jedyna wada, że nie można tego dostać w aptece, ale podobno niedługo mają się pojawić. pomogły mi jak się rozstałam z chłopakiem, nie mogłam spać, byłam rozdrażniona, a dzięki tym tabletkom wróciłam do normalnego funkcjonowania. polecam !

Gość gość
bardzo dobrze działają. nie zamulają, nie uzależniają. cena może się wydawać wysoka ale warto, serio.

Gość tom354
lek jest naprawde swietny polecam. Do tej pory nic mi nie pomagało na moja bezsennosc , a po zakupie neorest ten problem zniknął. dziekuje:)

Gość Jola 312
nareszcie śpię jak niemowlę problemy z zasypianiem i rozdrażnienie całkowicie minęły nawet chrapanie mojego męża mi już nie przeszkadza polecam tabletki są naprawdę super.

Gość gość
Bardzo dobry, naturalny lek. Łagodzi stres, ułatwia zasypianie. Wart polecenia.356

Gość gość 357
Wkoncu moge spac spokojnie !

Gość gość 357
Wkoncu Spie spokojnie !

Gość gość 357
Bardzo dobre tabletki , Polecam !

Gość gość 357
Super Tabletki, Uspokajaja jak trzeba

Gość gość
Zasypiam jak małe dziecko ;)

Gość belaizunia
UWAGA !!! to są oszusci ,zamowilam tabletki na lepszy sen ,zapłacilam i co ? całkiem inne tabletki na odchudzanie ,dzwonie z reklamacja i oczywiscie numer zablokowany przez mojego operatora jako niebezpieczny,po godzinie szukania na ich stronie numeru dodzwoniłam sie i jak uslyszal o reklamacji to rozlaczyl sie i tak trzykrotnie ,zamierzam zawiadomic prokurature .

Gość gość
UWAGA!! Niech każda osoba która czuje się oszukana przez Piotra Kaszubskiego sprzedającego NEOREST i jego firmy takie jak ESTINITY, BIOCARE, MPM Entertainment LLC, MPM LTD, WHITETIME Proffesional Distribution LLC ( WPD LLC ), HAMILTON Group Limited ( HG Limited ), Beauty Invest i szereg innych niech skontaktuje się z Prokuraturą Rejonową Warszawa Mokotów, która prowadzi wielowątkową sprawę przeciwko Piotrkowi Kaszubskiemu. Zgłaszajcie się bezpośrednio do Prokuratora prowadzącego Pani Agaty Kucharskiej, tel 222171222 e-mail: prokuratura.mokotow@warszawa.po.gov.pl Niech zgłaszają się zarówno pracownicy jak i oszukani klienci, wspólnicy, inwestorzy. Pracownicy niech zgłaszają te firmę do US i ZUS oraz do Inspekcji pracy. Oszukani klienci niech wysyłają dodatkowo zawiadomienia do Sanepidu i UOKiK.Nagrywajcie swoje rozmowy telefoniczne z konsultantami. Tego typu nagrania stanowią dowód w sprawie i nie musicie informować konsultanta, że go nagrywacie. Produkty sprzedawane przez Piotra Kaszubskiego to: Liposuction, whitetime, vitalash, VITA SLIM, beverly smile, thermasin, liverine detox, hialuro-ultra, błonnik beta, varico vain, LIPOCARE, ProKardin, Hair ultra, NeoRest, NikoEnd, Bionea, młody jęczmień, Błonnik Pro, Phosphatix, Delipox, UreaCare i szereg innych

Gość gość
ale paskudna reklama,żadne tabletki ani krople bez recepty tak nie działają ,to co tu jest nawypisywane to działanie tabletki xanaxu 1 mg (conajmniej)

Gość gość
Xanax to jest silny lek psychtropowy bardzo uzależniający !!!!!!!!!!!!

Gość gość
Brała któraś z was nervomix na sen, słyszałam, że te z kolei są skuteczne ?