Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W co lub kogo wierzycie ale tak serio?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
Up

Gość gość
W swietego mikolaja.

Gość gość
w przeznaczenie i reinkarnację

Gość gość
Ja wierze ze bocian dzieci przynosi:-) te madre . A te gupie z dziury kole tylka wychodzą:-)

Gość gość
Ja was zszokuję ale ja wierzę w anioła stróża, już co najmniej 15 razy mogłem zginąć w przeróżnych wypadkach ma sporo szczęścia aniół stróż nademną czuwa

Gość gość
W siebie i że kosmos nie ma granic.

Wierzycie w to w co zaprogramował was Matrix, a prawda jest taka że bogowie to fikcja, nie warci więcej niż kupa przed spłukaniem.

Gość gość
To ich sprawa. A TY W CO WIERZYSZ Persefono?

Gość gość
W absolut

Gość gość
Ze ci wszyscy bogowie i anioły to byli albo kosmici albo ludzie z przyszłości wpiszcie sobie w google grafika" Abydos helicopter "

Gość gość
W boga ale nie w kościół

Gość gość
Ten blog to jakiś szajs :( co to ma wspólnego z absolutem? I te wypociny o zmianach klimatu , a prawda jest zupełnie inna niż wymawiają nam media i politycy

Gość gość
Według mormonów Bóg też był kiedyś człowiekiem na innej planecie i miał swojego Boga. Również każdy człowiek żyjący obecnie na ziemi - jeśli zostanie mormonem i zawrze przymierze w jednej z ich świątyń - może stać się bogiem i stworzyć własną planetę i ludzi. Tak więc z tymi kosmitami to całkiem prawdopodobne. Chociaż ja raczej skłaniam się ku opcji, że cała materia jest złudzeniem, subiektywnym odczuciem naszych ograniczonych umysłów. Możliwe, że po zakończeniu obecnej egzystencji wznosimy się na wyższy stopień świadomości, ale pełni prawdy nie poznamy raczej nigdy - będziemy ku niej dążyć, ale nigdy nie osiągniemy, bo jest ona niepojęta dla ograniczonych istot. Tylko sam Bóg - Absolut - wie wszystko.

Gość gość
Jest teoria i to całkiem mocna ze żyjemy w hiper realistycznym hologramie ,jesteśmy takimi jakby simsami

Nie ważne w co ja wierzę, bo ja nie wierzę w nic, ja za to wiem i mówię prawdę - to jest moja wiara. Wiara w prawdę.

Gość gość
Ale prawda zawsze jest subiektywna, z każdej strony wygląda inaczej. Żeby oceniać, czy coś jest prawdziwe, czy nie, zawsze należy przyjąć wstępne założenia.

Gość gość
W boga ale nie w kościół ale tylko w kosciele jest komunia a bez komuni nie bedziecie mieli zycia wiecznego w reinkarnacje i przeznaczenie nie wierze bo to głupota reinkarnacja została wymyslona przech hindusów w celu gnebienia inych ludzi stworzyli kasty i kazda kasta ma zadanie nie mozna przechodzic miedzy kastami najnisza kasta to siudrowie sprzataja g****a

Gość gość
Poszukaj sobie apokryfów o reinkarnacji i zapytaj tych z Watykanu dlaczego nie uznali tego ? Wiesz ze dzwoni...

Gość gość
w to, że praca, samodyscyplina i ograniczanie przyjemności przynosi efekty. zero bogów, karmy, przeznaczenia

Gość gość
moze i sa apokrywy o inkarnacji tylko ciekawe w kturym wieku powstały a po drugie czy nie były by sprzeczne z niebem i piekłem i inymi ewangeliami a grzech sprowadza cierpienia juz za zycia a nie w nastepnym zyciu

Gość gość
W dobro, miłość i to że mamy próbować zmieniać siebie na lepsze, nie oceniać, obserwować i samodoskonalić się.

Gość gość
W Boga, w trzech Osobach :)

Gość gość
WIERZĘ w siłę nadprzyrodzoną przy której ludzkie rozważania podobnych kwestii jest przeogromnie śmieszne i pompatyczne i nic nie znaczy na przeciw wieczności.

Gość gość
Cala biblia to zlepek przekazów gdzie jeden cos dodał inny odwrotnie,i są z różnych epok. A do tego kościół wybrał co najbardziej mu odpowiadalo by ciemny pogański lud bal się boga i i kościoła .

Gość gość
A cała nauka którą wielu oczy próbuje wybić jest w swojej pseudo wielkości jak kropelka wody w nieskończoności oceanu!!!

Gość gość
co ty o Biblii wiedzieć możesz..............