Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co facet ma na myśli?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam chlopaka w pracy. Spodobal mi sie i poczatkowo myslalam ze ja jemu tez - od pierwszego zamienionego slowa caly czas mnie zagaduje, mowi ze ladnie dzis wygladam, ze pasowalaby mi taka i taka spodniczka, jest dla mnie bardzo mily i z zadna dziewczyna z pracy nie rozmawia tak jak ze mna. Gdy mamy na ta sama zmiane to po pracy czeka na mnie az sie ogarne i przebiore z 15 min, mimo ze mieszka od pracy 3 min drogi i w tym czasie 5 razy bylby juz w domu (sam to proponuje) - dodatkowo czeka ze mna na moj autobus kolejne 10 min i dopiero wtedy sie zegnamy. Jak byscie to odebraly? Bo ja to odebralam tak ze chyba mu sie podobam, ale jak widac odebralam to mylnie, bo na jednej ze spolecznosciowek zobaczylam ze ma dziewczyne. Najwidoczniej chcial byc po prostu mily, a ja sobie wyobrazalam Bog wie co. Jest mi przykro, nie bede startowac do zajetego, ale zastanawiam sie czy na moim miejscu odebralybyscie jego zachowanie tak samo czy rzeczywiscie troche to znadinterpretowalam?

Gość gość
Ja wskoczyłabym mu do łóżka :) Ty zrobisz jak uważasz.

Gość gość
Ma dziewczynę , co nie przeszkadza mu kręcić na boku, dobrze odczytałaś jego intencje, podobasz mu się i chce zdradzić swoją partnerkę, wybór należy do Ciebie.

Gość gość sylwia
To ze ma dziewczynę to nie znaczy ze miałabyś mu sie nie podobać. Interesuje się toba i to też jest dziwne ze jako dobry kolega powinien cie po informować o tym ze ma kobietę;-) a jednak dowiadujesz się z jakiegoś portalu;-) a wyczekuje na ciebie jak piesek pilnujący pani:-p zapytaj się wprost czy ma kobietę powiedz mu ze take dłuchy chodzą zobaczysz sama co ci odpowie na to.

Gość gość
;(

Gość gościu 25
Tylko kobiety interpretują zachowania innych kobiet i mężczyzn. Myślą, co on/ona miał na myśli itp... Mężczyźni myślą tyle i wtedy, gdy właśnie coś wypowiedzieli. Robią tyle, ile zrobili i tyle to znaczyło - ile było widać. Nie dlatego, że są ograniczeni i bezmyślni. Mają po prostu inaczej zbudowany mózg. Są jednozadaniowi. Dlatego mają mniej problemów, a już na pewno się nie zastanawiają, dlaczego "ona" się do mnie uśmiechnęła itp.