Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz uwodziciel co byscie zrobily?

Polecane posty

Gość gość
To jej decyzja czy chce czy nie, najważniejsze żeby zaczęła walczyć o siebie w tym związku.

Gość gość
Mam takiego kolege wszyscy smieja sie nie z niego levz z jego zony. Niech ci to dado myslenia

Gość gość
To właśnie okropne takie śmianie się z "ofiary" ja tego nie rozumiem, trzeba być pozbawionym jakiegoś logicznego myślenia. To ja od tego sąsiada, i wiesz co ja z jego zony nigdy się nie śmiałam, choć ja średnio lubię, nawet nie lubię, bo widziałam jak kiedyś uderzyła psa i w sumie za to ją nie cierpię :) Ale to zawsze on w moich oczach był mega palantem i robił z siebie idiotę.

Gość gość
nie moge odejsc zbyt duzo nas laczy,

Gość gość
I ok twoja decyzja nikomu nic do tego, ale walcz, walcz, walcz bo przegrasz i będziesz nieszczęśliwa.

Gość gość
tak naprawde to nie chciala bym odejsc tylko zeby on byl inny

Gość gość
A ja rozumiem, ze się śmieją... Bo oczywiście to facet jest żałosny ale ta kobieta również bo pozwala sobie na takie poniżanie... I właśnie "nie ważne, ze maz to cham i nie szanuje ale nie odejdę od niego bo cos nas laczy, bo dzieci itp - niech sobie pomiata i zdradza..." I co, mam współczuć takiej kobiecie, ktora sama z własnej woli siedzi z takim gnojem a do tego pozwala dzieciom patrzeć na taki spaczony obraz związku tym samym wypaczając ich psychikę w tej kwestii...

Gość gość
Ja nie wiem mi się taka sytuacja w życiu nie zdarzyła, ale nie nam oceniać. Jak by go nie kochała i miała gdzieś to by ją to nie bolało, że idzie sobie flirtować z pierwsza lepszą. Mówiła nie był taki, natomiast trzeba stawiać granice, trzeba głośno mówić mu, że jest niemytym chamem, przy tych lalach, może pójdzie po rozum do głowy.