Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile partnerek seksualnych mieli wasi

Polecane posty

Gość gość
doładowało mi tel za 25zł hehe www.mux1.pl/r/5JVdoladowanie25

Gość gość
Dobrze sieto czyta wiedzac ze kobiety maja po 10 partnerow i luzik przeciez wiadono ze to nie byly wieloletnie zwiazki wniosek? Jest pelno latwych kobiet i chca seksu :) kto idzie w sobote na disco upolowac jakas"pozadna" laske ? Lapcia w gore !;)

Gość gość
ja 1 a on 2, mialam 20l on 25l, teraz pare lat po slubie dokladnie 4 wszystko jest ok, doszlo tylko dziecko:)

a ja nawet nie pamiętam, mówił mi kiedyś i, z tego, co pamiętam to miał mniej niż ja. Wiem, ze miał jedną dziewicę, ale jakoś się tym nie podniecał- zreszta szybko się rozstali, zreszta ze względu na rzadki i słaby seks. Normalni mężczyźni raczej maja to gdzieś- chyba tylko na kafeterii piszą o "nie-dziewicy" przechodzona:)

Gość gość
wychodzi na to, ze facet jest człowiekiem ma prawo próbować, BA! ma prawo doswiadczać przyjemności ale kobieta jest towarem, rzeczą i ma być "nieużywana" jak to mówicie. Facet jak sobie folguje nie jest używany, bo jest człowiekiem ale kobieta już nie jest człowiekiem tylko rzeczą więc ma być "nieużywana" dla swojego męża, który sobie mógł używać przed nią, przecież to tylko facet, no i musi się wyszumieć aby potem otrzymać czyściuchną dziewicę :) hahahaha z kawałka błony robicie relikwię kobieta też ma prawo do życia w sferze erotycznej pod warunkiem, że zachowuje zasady bezpieczeństwa przy tym. Nic dziwnego, że baby całe lata były pod batem chłopów i nadal są takie głupie :o

Gość gość
wniosek? Jest pelno latwych kobiet i chca seksu kto idzie w sobote na disco upolowac jakas"pozadna" laske ? Lapcia w gore ! xxx a z kim te łatwe kobiety niby uprawiają ten łatwy seks? Może same? Z niewinnymi mężczyznami może? a może one ich zmuszają pod bronią? No nie rozśmieszaj mnie :P To działa też w drugą stronę wyobraź sobie, że wielkiej krzywdy tym porządnym nie wyrządzisz balując na dyskotekach, bo i one też tam mężów nie szukają. BAJO DRESIE!

Gość gość
Ja bym w życiu nie wzięła za męża który przedemna miał więcej niż 5 kobiet. To już z góry swiadczy o tym że facet za priorytet uważa sex i będzie zdradzał

Gość gość
ja mialam 5, moj nie-maz tez cos kolo tego... Wazne jest ile ma partnerek seksualnych odkad jest ze mna :P ale dopiero z moim obecnym mam orgazm, wiele pracy nas to kosztowalo :D

Gość gość
przypomnial mi sie dowcip. Kobieta do mezczyzny: -jestes beznadziejnym kochankiem -a co Ty mozesz powiedziec po tych 10sekundach!

Gość gość
gość dziś zgadzam się z tobą trzeba czasem spojrzeć prawdzie w oczy

Gość gość
mój miał 0 partnerek przede mna ja przed nim miałam 1 :]

Gość gość
Maz 7 . On moim pierwszym później miałam jeszcze 5 .

Gość gość
ja nie miałam, mąż nie wiem, bo nie chciał powiedzieć, a później miałam jeszcze 4

Gość gość
Moj wie o 3 a było 6,7 , A maz twierdzi ze miał 6.

Gość gość
ja 0, mąż 0 :) Pierwszy raz w wieku 18 lat, dziś mamy 28 i jesteśmy 3 lata po ślubie.