Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

talk_to_me

Dj na wesele Śląsk

Polecane posty

Witam! W październiku tego roku wychodzę za mąż, poszukujemy z narzeczonym fajnego Dj/wodzireja "Z jajem" :) oczywiście ze względu na szybko termin wszyscy fajni i znani (tacy jak Barti, Idzik, Willy są już zajęci :( ). Czy możecie polecić fajnego Dj, który porwie swoją muzyką i osobowością całą salę do zabawy?

Gość gość
za 6000zl?

Gość gość
Polecam. www.twojwodzirej.pl

Gość gość patiii
Witam . Podpinam sie do tego watku bo za rok wychodze za maz i rowniez szukam sprawdzonego Dj. Wiec piszcie jak jakiegos mozecie polecic w 100%

Gość gość
Haloooo jest tu ktos??!!

Gość gość
Witam! Polecam dj z okolic Katowic. To zawodowy muzyk i na wasze życzenie gra na trąbce solo w kościele podczas ceremonii już w cenie całej usługi (może być też inny instrument do wyboru np. skrzypce itp.). Ma duże doświadczenie w branży i można mu zaufać. Ja i kilka moich znajomych którym go poleciłam byli bardzo zadowoleni z jego usługi. Gra wszystko i oczywiście prowadzi całe wesele. Jest elastyczny i dostosowuje się do waszych oczekiwań. Przesyłam link do jednego z filmików w którym jest podany kontakt: www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&amp ;feature=youtu.be Jest dobry w tym co robi i w dobrej cenie! POLECAM!

Gość Darek

Ja polecam poszukać tutaj https://www.gdziewesele.pl/ Mają bardzo dużą bazę lokali i usług związanych z weselem.