Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desperacka żona

mam problem bo umnie sobie poradzić z pewną sprawą

Polecane posty

chodzi o to że jestem podła dla kobiety ,która tak naprawdę nic nie zrobiła i nie wiem czy dobrze robię ,że jej dokuczam może to się obrócić przeciwko mnie ??

Gość malineczka 111
słuchaj na pewno obróci się przeciwko tobie :D samo mówi za siebie nie czyń drugiemu co tobie nie miłe bo możesz się po mylić :) !

to się obróci przeciwko tobie. a podła pewnie jesteś dlatego że podświadomie uważasz ja za lepszą i zazdrość się wzbudza.

Gość gość
tak? ja umie ale wole zeby sobie poradzil muj somsiad bo tak bendzie lepi wyglondalo :classic_cool:

anonimowo?Znaczy,ze slaba jestes i niedowartosciowana.Skoro wiesz,ze miesza Ci w malzenstwie,to zwyczajnie z nia porozmawiaj.

Gość gość
on cie bardzo kocha na pewno i być może twoje podejrzenia są nie słuszne kochana :) i nie potrzebnie jej dokuczasz a jak jesteś zazdrosna mąż cie bardziej podkręca po to by się dowartościować nie pomyślałaś o tym ?? faceci tak mają wystarczy odtworzyć oczy :)

problem jest taki że właśnie nie mam dowodów na zdradę i mieszankę tylko boje się że to urojenie i będą się zemnie śmiać :(