Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci to bezuczuciowi, bezlitośni manipulanci, trzeba byc zimna suka by przezyc

Polecane posty

Gość gość
No jasne, facet nie musi być ładny. Tak to już jest na tym świecie.

Gość gość
"W koncu po niedlugim czasie staje sie to dla niego nudne i bez dreszczyku emocji i szuka innych wrazen " tak to swieta Prawda

Gość gość
gluupoty

Gość gość
BRZYDCY FACCI ,niezbyt ladni czescie zdradzajjja,potrzebuuja potwieerdzenia,kompleksy spore majja

Gość gość
Jakbym chciał grubą śmierdzącą świnie to bym poszedł do obory. Jeśli dziewczyna nie dba o siebie brzydko pachnie, włosy przetłumaczone szyja brudna to jest dla mnie więcej niż O

Gość gość
Nigdy NIGDY nie lituj się nad facetem. Facet nie ma uczuć, oni tylko udają, że są wrażliwi. Nie przepraszaj, nie tłumacz się. Nie miej wyrzutów i nie staraj się być delikatną, bo oberwiesz w najlepszym razie wulgarnym słowotokiem, aż ci kapcie spadną. Z facetem nie ma się co patyczkowac, żadnym, chorym szpetnym czy głupim, a im bardziej "problematyczny" np brzydki z kompleksami, nic szczegolnego z wygladu ,tym bardziej chamsko i agresywnie potrafi reagować na odrzucenie , więc spław go konkretnie i dobitnie. Ja tak kiedyś się cackałam i faceci manipulowali mną aż miło, a ja durna jeszcze się za to obwiniałam, ale się skończyło i przejrzałam na oczy.

Gość gość
coś w tym jest że udają, trzeba jednak spotkać tego jedynego wyrwać wszystkie chwasty zanim się znajdzie faceta uczuciowego i który nie manipuluje i wcale nie trzeba w tym celu być zimną suką

Gość gość
Przeciętni faceci którzy nie mają kompleksów są pewni siebie. I nie szukają potwierdzenia u innych.

Gość gość
dobry temat

Gość gość
gość dziś dobry temat x raczej głupi. Stado głupich kobiet, które poleciały na buraków nazywa tych porządnych tylko dlatego, że poleciały na buraków. To tak jak pójść do burdelu i potem gadać, że każda jest sprzedajna. A przecież tak chyba nie jest co? To tak jak mówić komuś kto jest wierny, że zdradził bo inny to zrobił. bzdura

Gość gość
dla ciebie głupi dla mnie dobry

Gość gość
gość dziś dla ciebie głupi dla mnie dobry x Jakbym założył temat w stylu " kobiety to szmaty " to zaraz miałabyś coś przeciwko a wyzywanie innych niewinnych tobie pasuje? Widać pewnie też jesteś taką tępą babą co leci na buraków czy innych dupków a potem wyzywa niewinnych mężczyzn zamiast dostrzec swoją winę.

Gość gość
ja lubie madrych facetow

Trochę prawdy, trochę nie. Jeżeli facet widzi, że panna jest mu bezgranicznie oddana i jest w stanie zrobić wszystko na jego zawołanie to po prostu takiej laski nie szanuje. I to też nie chodzi o to by być zimną suką, ale raczej potrafić mądrze wybrać osoby, które obdarzymy zaufaniem. Bo gdy ktoś jest naiwny i zbyt ufny to może mieć też pretensję trochę sam do siebie. W życiu trzeba sie nauczyć mieć dystans do wszystkich, nawet do bliskich, bo inaczej dostanie się w dooope. Ale też bez przesady, bo jak będziemy tymi 'zimnymi sukami' do przesady to każdego będziemy do siebie zrażać. Po prostu wybierajmy MĄDRZE bliskie nam osoby, a będzie mniej zawodów.

Gość gość
shaf78 dobrze powiedziane

Gość gość
gość dziś shaf78 dobrze powiedziane x Od dawna piszę o tym na kafe kobiety lecą na dupków a potem płaczą i wyzywają niewinnych pozostałych mężczyzn

Gość gość
Mężczyzn tzw dupków jest przewaga, więc nie ma za bardzo wyboru.

Od dawna piszę o tym na kafe kobiety lecą na dupków a potem płaczą i wyzywają niewinnych pozostałych mężczyzn <><><> Nie zrozumiałeś. KAŻDY facet, gdy zauważy, że kobieta jest w niego tak wpatrzona, że będzie robić wszystko na jego skinięcie palcem i bezgranicznie mu ufa, to zacznie tego nadużywać. Nie bez powodu napisałam, że trzeba mieć też dystans do bliskich. Kobieta, żeby być szanowaną w związku musi umieć mówić "nie" i nie może być bezgranicznie w faceta wpatrzona.