Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci to bezuczuciowi, bezlitośni manipulanci, trzeba byc zimna suka by przezyc

Polecane posty

Gość gość
zreszta mam identyczne doswiadczenia, ale ucze sie na błedach...

Gość gość
Dobry temat !

Gość gość
a jak nauczyc sie byc taka suuukka ? na czym to polega ?

Gość gość
gość dziś Kiedyś nie można było tak bez konsekwencji dymać kobiet. x Zabawiają się tylko dranie i dupki a porządni mężczyźni są olewani

Gość gość
Brzydcy nic specjalngo z wyglad faceci,oni najczesciej zdradzaja,bo chca caly czas udawadniac,maja wielkie kompleksy tak naprawde,chodz czesto je skretnie ukrywaja!

Gość Taki_jeden_964
Jak chcecie budować szczęśliwe związki będąc "sukami" jak to się same określacie. :)

Gość gość
KAZDA KOBIETA POWIWNNA ten watek przeczytac by sie chronic od takich ! Facet babiarz, który wszedł w stały związek, potrafi mamić kobietę latami. Ma w domu służącą, terapeutkę, kochankę – i z tym mu wygodnie. Coraz mniej się angażuje, coraz częściej wyjeżdża i jest zajęty wyłącznie własnymi sprawami. Swojej wolności broni jak fortecy – nosi zawsze przy sobie telefon komórkowy, w komputerze wprowadza hasło, żeby partnerka nie mogła wejść do jego skrzynki mailowej. A korzystając z tych narzędzi uwodzi kolejne kobiety. Gdy zostaje zdemaskowany, reaguje agresją i zarzutami naruszenia prywatności, wpędzając swoją partnerkę w poczucie winy. Ona przyznaje mu rację, bo nie potrafi już odejść. Uzależniła się od niego, kocha go, mimo wszystko. Woli cierpieć, będąc z nim niż decydować się na przeżycie koszmarnego bólu rozstania.

Gość gość
Wygodniej jest mi zrobic dziecko babie,zebym nie wyszedl bez niczego na starosc.a pozniej zostawic kobiete sama z dziecmi i zamieszkac sobie sam robic co chce,miec inne baby,bzykac inne baby ,miec spokoj tak mi sie lepiej oplaca ,wygodniej mi ;)

Gość gość
Potwierdzam niestety. Przykładem był mój ostatni były, Jak byłam dla niego miła i kochająca, on mnie zwyczajnie zlewał, nie miał ochoty na seks, był nieprzyjemny i chamski czesto bez powodu. Odmiana o 180 stopni nastapila kiedy to mnie przestało zależeć nie że udawałam to czy grałam ,ale naprawde sie tak stało, przstalam miec ochote na spotkania z nim itd, to on po pewnym czasie wydzwanial iles razy dzienniem, mowil jak bardzo mnie kocha, biegał za mna i sie starał, przestal wychodzic do kumpli jak sie spotykalismy no i na seks to on mnie namawiał, a ja nie chciałam. Drugi przykład mój poprzedni były. Byłam dla niego miła, zerwał bez powodu. potem milczałam , wiec zabraklo mu mnie i po prau miesiacach sie zeszlismy. Poznałam kogos innego i go zdradzilam o czym sie dowiedział bo obejrzal nasze filmy na moim komputerze jak spalam. na poczatku był wściekly, ale potem.. jeszcze po czyms takim co mu zrobilam prosił mnie o powrot. Bylo jeszcze kilku takich co przypominali sobie o mnie po jakimś czasie choc to oni zerwali znajomość, chcieli sie spotkac, ale to ja juz wtedy nie mialam dla nich czasu. Więc jak najbardziej sie to sprawdza, że warto byc zimna suka, z pozoru miłą, ale tylko z pozoru

Gość gość
Zgodzę się z tym tematem. Bardzo wiele facetów wykorzystuje to jak widzą, że kobieta jest zaangażowana. Sama znałam dwóch takich, którzy mnie wykorzystywali seksualnie i finansowo. Jeden mówił "kocham" choćby były to słowa, które kierował do większości dziewczyn, z którymi szedł do łóżka... Czułam się w tych związkach jak śmieć ale w obu wypadkach byłam zakochana jak głupa.... nigdy więcej...

Gość gość
Za zimną suką z reguły się nie tęskni.

Gość gość
a jesli facet was olewa, najlepsza jest na to kontra czyli olewka, jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie jak to sie mówi. A nawet jak wszystko sie uklada dobrze i on za wami szaleje od czasu do czasu też można np nie odzywać sie ze 2 dni do nich tak bez powodu to zaczna szalec z niepokoju

Gość gość
22:14- a tu sie mylisz, takie facec***amietaja najbardziej co ich zdradziły czy olewały, niby mówią ,że były złe, ale tesknia za nimi, Tyle ,żeby tego nie mylic zze zrzedzeniem itd bo faceci tego nie lubia i ich to dopycha ,ale obojetnośc ich najbardziej boli czy ze swietnie sie bawisz bez nich, nib jestes dla niego miła, ale jednoczesnie olewasz, czasem wybierasz znaomych ,a jego zostawiasz na lodzie i na tym to polega

Gość gość
A jak facetowi się znudzi zimna suka i manipulantka to kopa w tyłek i następna.

Gość gość
Alez pczywiscie. Wszystkie jestescie takie biedne i pokrzywdzone, nic tylko usiasc i plakac. Ale nie widzicie, ze te wybory sa WASZE. Wy wybieracie takich, a nie innych mezczyzn. Przymykacie oczy na ich zachowanie i trwacie- bo milosc, bo nie jest taki, bo mu sie odmieni i cholewa wie co jeszcze. Dajecie wszystko, co macie na start i dziwicie sie, ze ktos to bierze i traktuje jak poranna kawe? To nie faceci tak robia, ogolnie robia to ludzie. Hipokryzja az sie wylewa z tych postow. Zacznijcie od siebie

Gość gość
Coś w tym jest. Jak ja sie za bardzo interesowałem to mnie olewały. Jak mi przestało zależeć to same się garną.

Gość gość
tzn moze nie tyle obojetnosc, moze zle to ujelam bo czasem trzeba jednak pokazac ,że facet ma jeszcze u Ciebie szanse inaczej sie wycofa. ale takie znikniecie czasem na 2 dni np powiedzenie mu ,ze jedziesz ze znajomymi i wylaczyc telefon go wkurzy, ale moim zdaniem sprawi ze zacznie mu bardziej zalezec. Z facetami nie mozna sie cackac, oczywiscie przy tym najlepiej byc piękną i własnie taka bez uczuc to beda latac jak nie wiem

Gość gość
Dzieci...

Gość gość
Jak facet zobaczy że nie jest szanowany to się zacznie dystansować i odejdzie. Decyzja o rozstaniu często powstaje na długo przed tym rozstaniem.

Gość gość
To dziwne bo zazwyczaj te zimne suki zrzędzą że "mężczyźni boją się silnych kobiet". Jakoś nie widzę żeby ktoś za nimi latał. No chyba że d*py dają za darmo, to wtedy tak.

Gość gość
glupie babska

Gość gość
Faceci sa jak dzieci wiec ak trzeba ich niestety traktowac... ja kiedys byłam zupełnie inna, bardzo uczuciowa i szybko okazywałam zainteresowanie i przewaznie zle na tym wychodziłam tzn facect sie tym nudzi i przestawał sie interesowac. Pamietam jeszcze dawno temu jak jednego chłopaka bardzo zauroczyłam w autobusie , ciagle na mnie patrzył, w koncu sie chciał umowic na kawe, mówił jaka jestem cudowna i piekna, widac było ,że naprawde sie mu spodobałam. Potem dzwonil dzien w dzien ja byłam oczywiście tym zachwycona i zawsze znajdowałam na to czas co było oczywistym błedem. Zaproponował czy do niego przyjade i zostane na noc na ognisko to sie zgodziłam. Potem z dnia na dzien przestal sie odzywać Juz takich bledów nie popelniam ,ale teraz widze jaka byłam głupia ,że az zal, w ogole nie znałam sie na facetach

Gość gość
może boją się silnych kobiet w sensie feministek typu Kazimiera szczuka, zupełnie nie kobiecych, a tu natomiast trzeba być słodką , miłą ,kobiecą ,ale i olewajaca, tyle ,ze oczywiscie trzeba to wyważyć , ni przesadzic w jedna ani w druga strone ,ale faceci lubia "gonic kroliczka" stara szkoła, ale sie sprawdza

Gość gość
to jak taka byc ?

Gość gość
gość dziś Tylko potwierdzasz, że kobiety lecą na dupków a to wasz problem. Dlaczego porządny mężczyzna ma być traktowany źle z powodu tego co robią dupki, na których lecicie?

Gość gość
Niektore kobiety tak bardzo chca przypodobac sie facetom :O

Gość gość
mozna to wypracowac, kiedys jak pisałam byłam bardzo uczuciowa dziewczyną , dyoytywałam nawet facetow czy im na mnie zależy, oni sie czuli wtedy hrabiami i zaczeli olewać choc na poczatku za mna latali...Oni tez nami manipuluja, dasz sobie wejsc na głowe to bedziesz pomiatana tak juz jest Rzeszta zawsze tak jest nie tylko z facetami. czy nie bardziej przykladamy sie do egzaminu z wymagajacym profesorem i czy nie bardziej sie go boimy, szanujemy to co nam każe? czy jakby policjanci przykladowo zamiast stosować kary prosili przestepców " prosze , obiecaj ,ze juz nie bedziesz wiecej kradl prawda, Ufam ci" to czy liczba przestepst by sie zmniejszyła? byliby posmiewiskiem raczej co to za frajerzy. Chodzi o wyciaganie konsekwencji za to co ktos ci daje, jak cie traktuje to taka osoba bedie nas bardziej szanowac

Gość gość
to jak taka byc ? x - nie angażować się, przynajmniej nie na początku - z dystansem odbierać wszelkie komplementy ze strony faceta (bo jak facet serwuje ci komplementy to robi to w jednym celu -> sex) - trzaa być powściągliwą w uczuciach

Gość gość
Kobiety mądre też:P Dają sobie radę w tym bezdusznym świecie:P Zawsze mam to co mi potrzeba:P Tylko gęsi się użalają:P Faceta można owinąć wokół palca, nieprawdaż!! Dzielimy się na te co to umieją i na te co są przegrane!! Każda ale każda kobieta to potrafi! Jedna umie druga nie!!

Gość gość
22:11- ja na poczatku obserwuje, trzymam na lekki dystans a potem wyznaje zasade zeby traktowac kogos tak jak on mnie, albo ja jeszcze bardziej sie dystansuje niz on