Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewka215

Ślub ślub! :)

Polecane posty

Gość Ewka215

Dziewczyny, jak wyglądały wasze śluby pod kątem organizacji? Organizowałyście wszystko dużo wcześniej, ze spokojem czy trochę na wariackich papierach nieco przed terminem? Miałyście ludzi od wszystkiego czy może rodzina zajmowała się np robieniem zdjęć ;)? Opowiadajcie ;)

Gość gość
praktycznie wszytko na ostatnią chwilę, orkiestra miesiąc przed, fotograf , kamerzysta 3 tyg przed, jedynie sala była zarezerwowana z ponad rocznym wyprzedzeniem. Suknię zdążyły mi uszyć na ostatnią chwilę ( w salonie ślubnym zamówienia zbierano 3 miesiące przed i zdążyłam na ostatni dzień), obrączki również na ostatnią chwilę, makijaż robiłam sama, paznokcie również sama nad ranem, jadąc do fryzjera zapomniałam kwiatka do włosów a więc w tył zwrot , stres, ahh co to był za ślub:) w dodatku zapomnieliśmy o grosikach pod kościół, ale w sumie u nas ta moda już wymiera. Największy stres czułam przed pierwszym tańcem, ze stresu było mi niedobrze, słabo. Co do strony gastronomicznej to mieliśmy panią kucharkę która miała swoich ludzi od reszty. Było na wariackich papierach ale zabawa była udana i goście zadowoleni:) Miałam jeden dzień tylko

Gość ZOŚKA2217
Oj w przypadku ślubu to u mnie wariackie papiery zupełnie odpadają. Wszystko było dopięte na ostatni guzik. A fotograf to była jedna z najważniejszych rzeczy, więc fotografa załatwiłam pierwszego ;)

Gość gość
Zośka, a co to za fotografa miałaś? Ja szukam właśnie. Przepraszam, że tak wcinam wam się w rozmowę ;)

Gość ZOŚKA2217
Haha, nie ma sprawy. Domi foto – Dominika Tatoń. Piękne zdjęcia robi :)

Gość gość
Dobrze żebyś większość miała już zorganizowaną ok 1 rok albo pół roku wcześniej, każdy ma jakieś terminy. Wiem, że ciężko dorwać ekipę kamerującą wesele Bycze Filmy a są naprawdę dobrze, chyba najlepsi, każdy chciałby ich mieć na weselu ze względu na oryginalne teledyski weselne

Gość marysia8383
U nas było bardzo szybko pół roku i wszystko się udało. Chociaż najgorzej znaleźć fotografa, kamerzystę i orkiestrę na ostatnią chwilę. ostatnio jednak zaciekawiła mnie oferta fajna firmy: https://www.facebook.com/Charles.Studio.Karol.Kania . Mają filmowanie z powietrza ja takiego czegoś nie miałam.