Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz stwierdzil ze corka jest zepsuta gorzej niz ustawa przewiduje jestem zalaman

Polecane posty

Gość gość
Masz roczne dziecko, a Twój mąż i wiele osób na forum wymaga, żeby córeczka zachowywała się jak 10 latka. Bez przesady. Nie widzę najmniejszego powodu dla którego mała powinna być odstawiona od piersi. Ona tego potrzebuje, Ty tego potrzebujesz, koniec tematu. Trzeba pamiętać o indywidualnej osobowości dziecka. Jedne jest duszą towarzystwa i nie ma problemu żeby zostać z ciocią którą poznało 5 minut temu a inne są nieśmiałe i czują się najlepiej z mamą. Roczne dziecko to maluszek i nie wymagaj od niego zbyt wiele. Pamiętaj im więcej ciepła dostanie tym szybciej będzie samodzielna i odważna. Jeszcze żadnemu dziecku nie zaszkodziło ciepło i miłość matki, natomiast jej wydzielanie może być opłakany w skutkach. Zresztą w imię czego... Mąż niech wyluzuje :)

Gość gość
Jeżeli nie pracujesz to karm dalej dlaczego chcesz podawać mu taki syf jak mleko modyfikowane. Ja pracowałam i karmiłam do 2 lat. Odstawiaj powoli nie wyjezdzaj bo to dla małej będzie wielkim szokiem Brak cyca i mamy blisko, wielki stres dla dziecka. Polecam blog matki karmiącej www.Hafija.pl

Gość gość
ja mam 3 dzieci wiec jestem doswiadczona mama, pierwsza sprawa bardzo dobrze robisz ze dlugo karmisz piersia takie dzieci sa zdrowsze fizycznie i emocjonalnie a zachowanie typu kopanie , rzucanie sie a ziemie itp jest typowe dla tego wieku i nic nie zrobisz zobaczysz ze to przejdzie, ona moze odstawiac teatr a ty poprostu spokojnie rob swoje, moje dziecko 10 mies nie lubi sie ubierac i tez rzuca sie wygina, placze a ja poprostu je ubieram w spokoju jak skoncze ona tez konczy,

Gość gość
Co za wyrodna matka ci doradza ze masz kp do 3r.z.Menda jedna.Karm do 5lat ba do 18tki... A tak serio to b db ze odstawiasz mala.Oprocz tego ze to juz za duze dz.na piers to widocznie niestety kp psuje cos miedzy wami.Maz nie jest fair ale faceci to swinie wiec empatii nie masz co sie tu doszukiwac.Gdybys karmila choc ciut butelka to i on moglby mala nakarmic. Roczne dziecko jest za male na takie stwierdzenia.Odstaw mala jak najszybciej i ucz ojca usypiac dziecko niech i on sie pomeczy. powodzenia