Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gocha1995

Chłopak często spotyka się z kolegą

Polecane posty

Gość gocha1995

Witam. Mam chłopaka , który bardzo dużo pracuje, prawie na nic nie ma czasu dlatego możemy spotykać się tylko w weekend ( Czasami także Piątek ale rzadko). Niestety jest pewien problem ponieważ on też chce się spotykać Ze swoimi kolegami żeby pogadać i od czasu coś wypić. wszystko rozumiem bo wiadomo że ma prawo i chce spotykać się ze swoimi kolegami. co prawda jestem wrogiem alkoholu i nie lubie jak pije ale wiadomo na to wpływu nie mam ale boli mnie to i cięzko mi się z tym pogodzić że przez jego kolegę i te ich spotkania to my przez to spotykamy się mniej bo czasami raz w tygodni a dwa razy to już maksymalnie co nie występuje ostatnio zbyt często. co mam zrobić? jak porozmawiać z chłopakiem o tym? on w tym nie widzi chyba nic złego.

Gość gość
Może się spotykać z kolegami ale jesli jest tak jak mówisz że ma mało czasu to powinien spotykać się z nimi rzadziej za to z tobą częściej. Powiedz mu że dłużej tego nie wytrzymiesz i że ma wybierać albo ty albo koledzy. Ktoś musi być wkońcu dla niego wążniejszy. jak wybierze kolegów jego strata

Gość gość
wypowiadajcie się co o tym sądzicie bo ja także mam podobny Problem

Gość gość
Uważam że dziewczyna powinna być na pierwszym miejscu