Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój własny chłopak chyba mnie zgwałcił, boję sie o tym komukolwiek powiedzieć!

Polecane posty

Gość gość

Totalnie oczarowana, nie widziałam świata poza nim. Nie wiem kiedy zerwałam kontakt z moimi wszystkim koleżankami. Liczył się tylko on. Coraz bardziej się w nim zakochiwałam. onbył bardzo czuły, całował mnie i przytulał. Czułam się tak bezpiecznie w jego ramionach. Bardzo podobały mi się te słodkie i delikatne dowody miłości. Czułam jednak, że to wszystko mu nie wystarcza, że on pragnie i czeka na coś więcej... Kiedy On zaprosił mnie do siebie, mówiąc, że ma wolną chatę, bardzo się ucieszyłam. Myślałam, że obejrzymy sobie jakiś fajny film lub posłuchamy muzyki. Bardzo się jednak pomyliłam. W sumie to na początku było całkiem przyjemnie. Siedzieliśmy u niego w pokoju, gadaliśmy, przytulaliśmy się. Nagle jednak on zaczął mnie dotykać, całować, rozbierać. Powiedziałam mu, żeby przestał, że nie jestem na to gotowa. Przestał jednak tylko na chwilę... Po kilku minutach, znów zaczął się do mnie dobierać. Stawał się coraz bardziej nachalny. W ogóle nie chciał mnie słuchać, wciąż tylko powtarzał, że na pewno mi się spodoba. Cała ta sytuacja zupełnie mnie przytłoczyła. Byłam w totalnym szoku i nie potrafiłam wydusić z siebie ani słowa. Chciałam krzyczeć, ale on tylko głupkowato się uśmiechał i mówił, że nic mi nie będzie. Nie pomagały moje błagania. Nie obchodziło go również to, że będzie to mój pierwszy raz... Już po wszystkim czułam się okropnie. Wcale nie było przyjemnie. K odwiózłOnmnie do domu, od razu poszłam do łazienki. Brałam prysznic chyba z godzinę i cały czas płakałam. Dobrze, że nie było nikogo w domu. Całą noc myślałam o tym, co się stało. Chociaż go kochałam, zupełnie nie byłam na to gotowa. Czułam się po prostu zgwałcona przez swojego własnego chłopaka.

Gość gość
pomogę ci i zgłoszę tego posta policji. po ip dojdą do ciebie a od ciebie do gwałciciela. i dostanie za swoje :)

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Dawno temu miałam podobną sytuację i jeszcze mi wmawiał w trakcie że tam gdzie jest miłość jest seks i on zbliża ludzi.

Gość gość
Bo wy kobiety bierzecie takich idiotow to potem sie dziwicie

Gość gość
:D durne baby

Gość gość
32 lata...