Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety po 30stce są wybrakowane i nikt ich nie chce

Polecane posty

Gość gość

18 latki sa o wiele lepsze :) jak brac kobiete to góra max 25 lat

Gość gość
brać to se możesz srajtaśmę gdy chcesz w kiblu dope wytrzeć

Gość gość
pierdolisz głupotyyyyyyyyyyyyyyyy, lecz się

Gość gość
w takim razie twoja matka to stare prochno :D to ile twoja mamusia ma lat? :D

Gość gość
taki co się czepia dużo młodszej,to facet z deficytami,równolatki się boi,że nie sprosta jej wymaganiom no i nie oszuka jesli chodzi o różne sfery życia,a takiej młodej sprzeda każdą ściemę,którą ona łyknie jak pelikan,pod warunkiem,że suto rzuci groszem to się nazywa realizm.

Gość gość
A ja tam moją chciałem i bardzo chce nadal :P Mam 25 lat ona 35

Gość gość
bo związki,gdzie kobieta jest starsza,najczęściej są bardzo udane choć też świadczy to o tym,że facet ma jakieś zaburzenie,ale jak ludziom tak pasuje,to każdy ma prawo żyć jak chce nie mniej te młode panny co się czepiają dużo starszych traktują ich jak trampolinę w zyciu,a potem spadaj dziadu... w sumie przykre

Gość gość
Czyżby takie tematy zakładała jakaś 20 letnia p***a?

Gość gość
Ja tam uwielbiam starsze. 30 +. Sam mam 22 i nie wyobrażam sobie związku z rowiesniczką :P

Gość gość
nie oszukujmy sie zwiazek 20 latka z 30 para latka wiadomo ze na starej piczy mlody k***s sie cwiczy a wymagania 30 pare latek sa z kosmosu :D

Gość gość
Jak facet ma 20+ to patrzy za kobietami 30+ a jak facet ma 40+ to oglada sie dopiero za 20+ :) jak to sie mowi na starej piczy mlody huj cwiczy :) bez urazy bo 30+ nie sa stare, ale od 20 latkow starsze :) ale nie wnikam. Co kto lubi :)

Gość gość
"a wymagania 30 pare latek sa z kosmosu" Widocznie nie masz zadatków na kosmonautę, skoro kosmos cię deprymuje :P

Gość gość
A na młodej ci/pie stary ch/u/j jeszcze jakoś zipie.

Gość gość
Mi facet powiedzial (Jest miedzy nami 10 lat roznicy, on po 30) ze nie szukal wsrod rowiesnic bo po pierwsze to czesc z nich zachowuje sie dziwnie, jak stare panny skreslone przez zyci, druga czesc ma znowu po bardzo krotkim czasie parcie na pierscionek i dziecko, najlepiej juz teraz zaraz odrazu. tych fajnych babeczek jest garstka, i najczesciej pozajmowane.

Gość gość
Jak facet ma 20kilka i ogląda się za dużo starszymi, np 30latkami to ma zwyczajnie jakiś syndrom braku mamy chyba, albo jest mocno niesamodzielny i boi sie wyjsc spod skrzydeł mamusi i bierze starszą i ogarnietą niz ròwieśnice z która po rowno musieliby się mierzyć z życiem. To samo z młodymi laskami ktore biorą starszych. Brak tatuśka.