Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izahoo

czy dla was to normalne, że teściowa chce chodzić na moj***adania USG w ciąży?

Polecane posty

Gość izahoo

czy dla was to normalne, że teściowa chce chodzić na moj***adania USG w ciąży?

Gość gośćula
nienormalne

Gość gość
P******a kobieta

Gość gość
oczywiscie ze nie :o kazdy zasluguje na prywatnosc,intymnosc szczegolnie wobec obcych a nawet wobec wspolmalzonka

Gość izahoo
też tak uważam, do tego wtrąca się do wyboru imienia, my ją zlewamy ale ona ktokolwiek do niej przyjdzie to z nim otwiera imiennik taki w formie książeczki i wybiera imię dla naszego dziecka. Pyta jakie wybraliśmy imię i mówi,że jest ohydne.

Gość gość
To powiedz jej że jeśli chce to niech zrobi sobie dziecko a nie wtrąca się w wasze ;)

Gość izahoo
Mówimy jej to za każdym razem ale jest niereformowalną osobą i jak nie urok to s**czka, ciągle coś...niedługo będzie próbowała jeszcze nam do łóżka pewnie wleźć - dzowni codziennie, żali sie ze swoich problemów w pracy, ciagle pyta o to imie dla dziecka i całej rodzinie rozgadała że zrobimy swojemu dziecku krzywde bo chcemy mu dac na imie, uwaga uwaga : Krzyś. To dla niej złe imie.

Gość izahoo
ona nie zrobi sobie dziecka bo już jest w podeszłym wieku przecież ;) w ogóle ma za dużo wolnego czasu, żadnych znajomych, przyjaciól, żajęcia żadnego nie ma i tylko ciągle żyje naszym życiem

Gość izahoo
chcę mieć święty spokój ale nie mogę go mieć bo codziennie wydzwania z pytaniem jak jej wnuczek (który jest jeszcze w brzuchu) o mnie oczywiscie nie zapyta, raz w ciagu calej dotychczasowej ciazy tylko powiedziala żebym broń Panie Boże nie jadła loda bo jej wnuka zaziębię. w kółko tylko wnuk, wnuk, wnuk no i z tym pchaniem się na USG to przegiecie

Gość gość
to zawstydź ja przy lekarzu, popros go żeby wyprosił ją z gabinetu bo przebywa w nim wbrew twej woli ustawa o prawach pacjenta z 2008 r artykuł chyba 21

Gość izahoo
chyba tak zrobię, bo już nie wiem co mam zrobić z tą psycholką...wystaje pod gabinetem

Gość smierdziel33
to jest nienormalne...ona chyba juz calkiem z butami chce wam wejsc w zycie. moze przy porodzie tez chce byc? moze w ogole niech cala rodzine zaprosi

Gość gość
Matko kochana! To nie mówcie jej kiedy idziesz na badania, jeśli nie wiesz jak jej to wprost powiedzieć. A Krzysztof to piękne imię. Mój syn byłby Krzysiem, gdyby nie fakt że okazał się być dziewczynką. Pozdrawiam

Gość gość
to po co mówisz kiedy idziesz do lekarza?? sama jestes sobie winna, a jak dzowni to nie odbieraj, niech mąz z nią pogada. Dalaś sobie wejść na głowe a masz teraz pretensje.

Gość izahoo
Właśnie chodzi o to, że to mój mąż nie umie jej odmawiać, w każdym razie nie zawsze umie.

Gość gość
twoja teściowa ma niedo**banie mózgowe pierwszego stopnia a ty trzeciego, że pozwoliłaś na taką ingerencję w wasze życie

Gość gość
Jasne ze nie normalna sytuacja .

Gość gość
to nie mówcie jej że jedziecie. Masz męża maminsynka

Gość izahoo
Ale my jej nie mówimy że jedziemy, tylko ona sama wie o tym że co jakiś czas są badania i codziennie meczy nas by ja wizac przy najblizszej okazji a ostatnio jak sie wygadalismy to pod drzwiami stała. mąż mój ją opieprzał to sie obraziła i mówiła, że odmawiamy jej zobaczenia wnuka. teraz zamierzamy jej nie mówić kiedy jedizemy ale ona dalej podejmuje temat

Gość gość
to wapolczuje meza maminsynka. bym miala takiego to bym go bila codziennie i patrzala tylko czy puchnie...

Gość gość
wiesz gdybyś jeżdziła co tydzien na badania to wtedy mogłaby się dowiedziec, ale jak masz co miesiąc pewnie to po co gadacie. i maz i ty jesteście głupi,

Gość gość
To chore, chora baba

Gość gość
Właśnie zjadłam duużą porcję lodów bo mam takie smaki w ciąży :) Dziecko pewnie ma już zapalenie płuc :D :P Teściowa od koleżanki też ma takie jazdy. Ostatnio się obraziła że nie może jej masować brzucha :D :D

Gość gość
Fajnie, ze bedziesz miala syna. Za 20 kilka lat to ty bedziesz tesciowa. Cokolwiek sobie teraz nie myslisz, przyszla synowa znajdzie powody zeby cie obgadac. Postawa twojej tesciowej to tez twoja wina czesciowo. Nie umiesz postawic jej granic. Teraz chcesz prywatnosci przy ush a gwarantuje, ze za jakis czas bedziesz szukala darmowej niani u tesciowej.

Gość gość
Wątpię, czy tak wszystkie synowe chcą mieć nianie w teściowych, które są nienormalne raczej unikają ich jak ognia, mówię na wlasnym przykładzie. wole sobie flaki wypruć niż ją o cokolwiek prosić

Gość gość
Piekne imie w koncu nie Igor ,Oskar,maksymilina,kuba,Brajan ,Jas ,kacper ,leon nie mowie,ze te imiona jakes zle ,ale ile moze byc dzieci o tym samym imieniu. a co do tesciowej juz ograniczaj kontakty,bo jak sie dzecko urodzi to jzu w ogole bedzie chciala wejsc wam i dziekcu na glowe :O

Gość gość
to normalne ale musisz wiedziec jak ten problem rozwiazac kopnij tesciowe w c**e 333 www.youtube.com/watch?v=pKCDtTs0vWg

Gość gość
Nie to jest chore....dobrze ze niemam takiej tesciowej ja na usg wyobrazam sobie meza lub jedna z moich siostr... ale moja tesciowa nawet by nie zaproponowala tego mowi ze to nasze zycie i ze ona juz swoje przezyla a teraz gdy bedziemy potrzebywac pomocy to doradzi..

Gość gość
Jak można pchać się komuś na tak intymne badanie jak USG. może jest tak zachłanna na tego nowego potomka w rodzinie że myśli że jej miejsce jest nawet przy porodzie? ona jest samotna, w sensie ma kogoś? Czy jest singielką i na łeb jej sie rzuca z nudów?? bo mi to brzmi jak zachowanie samotnej kobiety, znam podobną ale aż takich jazd to nie miewa to może jej powiedzcie że jak będzie miała badanie przez odbyt to czy mozecie isc razem z ni ą??? ona wie co znaczy słowo PRYWATNOŚĆ albo INTYMNOŚĆ?>

Gość gość
Szkoda że nie doradza w sexie i nie wymaga filmów z Waszym udziałem.