Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się wojny, gwałtu, a wy?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie... Boję się, czy Polska dobrze robi wysłając naszych żołnierzy na Ukrainę, czy to nie rozjuszy Putina? Czy w czasie I i II wojny śwatowej udało się jakimś kobietom uniknąć gwałtu czy raczej nie? Znacie opowieści (prawdziwe) na ten temat? Czy wszystkie dzieci oddzielali od matek???

Gość gość
chociaż nie gwałtów się nie boję, jak sobie pomyślę , że będzie mnie gwałcić oddział rosyjski to mam motylki w brzuchu

Gość gość
nie bój się wojny nie będzie a jak będzie to Bozia cię ochroni musisz zaufać Bogu

Gość gość
Rap i g**** to jest przyszłość Polski, a nie jakas tam wojna. W razie Wu zawsze pozostaną nam Hip hop, giwery i bullterriery ;)

Gość gość
A kto ci kobieto powiedział że Polska wysyła żołnierzy na Ukrainę?Gdzieś ty to słyszała?Zastanów się kobieto,nie trzeba naszych żołnierzy tam wysyłać by była wojna,to jest nieuniknione,wojna i tak będzie,kwestia czasu tylko,a z batalionu Ruskich gwałcicieli część kafeterianek by była zadowolona bo oddają się ciapatym za free to już Ruski lepszy od ciapatego bo Słowianin.

Z onetu wyczytała zapewne, rano widziałem - ale szkoda mi było transferu na podludzi z ua i nie czytałem🖐️ Jeśli kogoś wysyłamy, to mam nadzieje, że na ćwiczenia zaczepno-prowokujące

Gość gość
Leca nasi jako kadra szkolca wraz z nimi Brytyjczycy i amerykanie. Zaraz zjawi się pro rusek misio1 i napisze, ze nasi są tam od początku :D

Gość ruski sołdat
Choroszo jest nasiłowat polskie diewoczki w żopu i paszczu .

Gość gość
wysyłają polskich penetratorów a u nas tyle kobiet samotnych , niedopieszczonych...

Gość gość
Boje sie :(

Gość gość
Nie martwcie sie - ruscy w pierwszej kolejności wybolcują niewyzyte kafeterianki .

Gość Błażej M
Podczas 2 wojny swiatowej, g****ilem wszystkie kobiety po kolei, nie było takiej która nie zaznała penetracji w d**e.

Gość gość
Jak przyjdą wojska Putina to poznacie co to seks z prawdziwym mężczyzna a nie z metroseksualną ciotą w rurkach :D

Gość gość
Kafetarianki juz modlą się o wojne :) tyle ruskiego bolca jeden po drugim :) na sama myśl maja mokro :D Niestety prędzej doczekają się żołnierzy wermachtu ;)

Gość gość
Nasi żołnierze byli już na Ukrainie we wrześniu i obyło się bez wojny u nas.

Gość gość
a my sie Boga boimy :classic_cool: stopka: podobno GB postanowila wyjsc z UE :D

Gość gość
nie w całej Ukrainie trwa wojna, a w niektórych miastach, w innych ludzie normalnie żyją, teraz wykupują żywność w sklepach bo mają niestabliną sytuację gospodarczo ekonomiczną, jesli Putin nie przejmie Mariupolu , wycofa wojska to możliwy jest pokój :-)

Gość gość
To tylko Putin chce wojny. przecież ruskie czolgi panoszą się na ukrainskiej ziemii, a ruscy zabijają ukrainców, walą rakietami w miasta i osiedla mieszkaniowe. dla mnie jest oczywiste, ze trzeba ukrainców doszkolić w technice wojskowej. kazdy kraj powinien się umieć bronić przed agresją innego kraju. opowiadal mi dziadek, który przezyl okupację niemiecką na pewnej wsi na mazowszu, ze z niemcami stacjonującymi nieopodal stosunki byly poprawne. nie grabili , nie palili, nie g****ili kobiet. jak nadeszła ruska armia, i wyparła niemców, nastał czas terroru i horroru, grabiezy i podłości wszelkiej. to ruska dzicz, nie mająca moralności ani czlowieczenstwa. czlowiek jako jednostka nie istnieje, tylko armia, masa, horda. na pewno przygotowalabym się odpowiednio do ich najazdu...

Gość gość
Słuchajcie, ja rozumiem robienie sobie jaj z różnych rzeczy, ale z wojny - to trochę za grubo. Tam ludzie giną, dzieci i dorośli, a wy sobie żarty urządzacie. Co do gwałtów - nie śmiałbyś się jeden z drugim, jakbyś wiedział, że gwałt może spotkać twoją matkę, siostrę, żonę, córkę.... Trochę empatii, ludzie. Bo jak przyjdzie wasz czas, to z was też się będą śmiać.....

Gość gość
Slusznie, gosciu z 20.56...pisałam tu o dziadku, o czasach II wojny swiatowej, ale ruska mentalność się nie zmieniła. Są chyba najgorszą nacją na tej planecie, bo nie szanują innego czlowieka. Stalin zagłodził na Ukrainie miliony! ludzi. Przyklad idzie z góry...Wszyscy przestrzegają nienaruszalności granic, tylko nie ruscy. Za Gruzję Lech Kaczyński zaplacił zyciem. W domu, w rodzinie, od dziecka byłam ostrzegana przed ruskami, bo ich imperializm jest w ich mentalności.

Gość gość
Polska w ogóle nie powinna się wtrącać w sprawy ukrainy i taka jest prawda. A ta cała wojna to wg mnie tylko pretekst do sprzedaży broni. Rosja nam nie zagraża. Zresztą ja już wolę Rosjan niż Ukraińców, którzy bestialsko mordowali Polakow na Wolyniu.

Gość gość
Pan Kowal dziś w TV mówił, ze wojna nam nie grozi, że Putin i tak robi co chce, nie patrzy na innych, że siedzenie cicho to przyzwolenie i oznaka, że się Polska boi Putnina.

Gość gość
Chyba jako jedna z nielicznych odpowiem na zapytanie.. na temat. Ludzie zaczęli tu dyskusje o polityce, a to nie o kwestie techniczne chodzi, nie o to czy wojna będzie czy nie i jaki jest stosunek Polski do tego, a o strach, który pojawia się ze względu na ostatnie wydarzenia (Ukraina, emigranci). Ja właśnie tego się boję - że przez masę zachowujących się jak dzikusy emigrantów żadna kobieta nie będzie mogła spokojnie wyjść z domu. Moim zdaniem to kwestia czasu kiedy kraje przyjmujące tę falę zaczną się skrażyć na to, ze gospodarka nie wyrabia i na zwiększoną falę przestępczości. Ludzie, przecież wwożą do Europy niemal tylko młodych facetów, a czego młody facet najbardziej chce? Bo najwyraźniej nie wody i jedzenia, sądząc po tym jak traktują pomoc humanitarną! Oni nie rozumieją innego języka niż swój własny, nie znają tutejszej kultuy i reprezentują postawę rozszczeniową - myślicie, ze którakolwiek się umówi z takim dzikusem? Ja jestem przerażona i całą nadzieję pokładam w tym, że protestujący Polacy i rząd nie dopuszczą do zalania Polski tak jak to się dzieje z Włochami. Ja osobiście bardzo boję się gwałtu i czucia się obco na swojej ziemi. Pewnie część z was, co tu później traficie, uzna, że niepotrzebnie tzręsę dupą, ale tak właśnie się czuję - że moje poczucie bezpieczeństwa może byc niedługo bardzo zagrożone.