Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest tu ktoś normalny?

Polecane posty

Gość gość
proponuje zajac sie swoim zwiazkiem a nie szukac flirtu.Oboje znudzeni zwiazkami,uwazacie za normalne flirtowanie a potem do wyra zonie i mezowi wchodzicie?dobra jestes aparatka z pracy z facetem pikantne eski pewnie wirtualne grzmocenie ale co tam,przeciez to nic zlego nie?:D,szok jak sie ciebie czyta

Gość gość
może i macie rację wstyd mi trochę sorry dla wszystkich :(

Gość gość
eee, nei przesadzajcie zaraz musisice to dopieprzyc a nie znacie sytuacji, nie wiecie jak jest.. kazdy ma chwile slabosci, jedni sa mono.. inni potrzebuja caly czas wrazen, nie koniecznie bzykania ale ma sie cos dziac, bynajmniej mam tak i wiem ze moje zycie jest takie ze co chwile cos musi byc, bo inaczej bede sie nudzil :)))

Gość gość
Tez mi sie nie ukada w zwiazku,ale wiesz co,nie posunelabym sie do flirciku,bo chce i zalezy mi na zwiazku.Jestescie obzydliwi na serio,jak bys sie czula/l gdyby to wasza polowka flirtowala za plecami udajac,ze to podsyca zwiazek?Moze wlasnie tak powinni zrobic wasi parterzy i walic wam boki bo przeciez to nic takiego poromansowac nie?

Gość gość
potrzebujesz wrazen,bo sie nudzisz?no sorry ale moze lepiej wez sie rozstan i nie ran.Pieprzenie wirtualne uwazacie za normalnosc,bo sie w zwiazku nie uklada?Co zrobiles by bylo lepiej?najprosciej napisac bo partnerka nie chce,bo moze jestes kiepski w zwiazku,stad nie ma ochoty na cokolwiek.Poszukac wrazen kazdy slabeusz potrafi,bo chetna sie znajdzie,jak widzisz,ale przywrocic ogien i namietnosc to juz sztuka,ktorej nie potrafisz niestety..

Gość gość
haha juz gg podal:D wystarczy troche popisac o bieliznie i sposobie uwodzenia a juz masz mokro w slipach:D

Gość gość
wez ja przelec wirtualnie bo chyba jej o to chodzi:Dco za rura:O

Gość gość
juz pelno hejterow bo sami by chcieli piszac o swojej mosznie nawinietej na sloik czy cos, sami propozycje skladali a potem oburzeni

Gość gość
no widzisz, nie dogodzisz..

Gość gość
hejterow,bo nie podziela ktos wrazen poza zwiazkiem?myslec penisem to zadna sztuka:-o

Nie do mnie nalezy oceniac,ale chyba nie umialabym jakos przejsc do porzadku dziennego,wiedzac,ze jestem oszukiwana,albo sama oszukuje.W zyciu bywa roznie,bo wiadomo namietnosc nie trwa wiecznie ale to chyba nie fair?

Gość gość
moi drodzy ale pamietajcie o tym ze nei siedzicie w tym konkrenttie zwiazku.... nie wiecie jak jest... wiec po co komentowac... najgorzej jak ktos sie wp*****la w nieswoje...

nie swoje jak juz:-)poza tym nie potrzeba wulgaryzmow,nikomu nie wchodze z butami w zycie,po prostu napisalam wlasne odczucie,tylko tyle.

Gość gość
ale ja takgolnie pisze, tym najbardziej szczekającym :)

Gość gość
no

Gość gość
jak by nie bylo jesli baba szuka wrazen poza zwiazkiem to szmacisko tyle w temacie dla mnie nie zasluguje na szacunek

Gość gość
ale moze byc tez tak nie raz z nim gadala a on woli pograc w gry do 24 niz spedzic z nia czas woli ogladac mecz i pic piwsko niz zwrocic uwage ze zalozyla ladniutke majteczki...

Gość gość
moze go po prostu nie pociagasz,wy baby potrzebujecie non stop byc w centrum uwagi.Myslisz ze doopa poswiecisz i juz bedzie ok?Zwiazek to komromisy,byc moze nie ma takich ciaglych potrzeb jak ty ze wciaz by na doopie lezal

Gość gość
kobiety po slubie mysla ze facet to wlasnosc,ze ciagle bedzie na zawolanie sprawny w wyrze i w zyciu na klasniecie bo zonka gacie ubiera wlasnie.dajcie nam zyc.wyjscie od czasu do czasu do kupli na piwo,chyba nie jest przestepstwem.Tez potrzebujemy odreagowac.wy kolezanek nie macie? za zwiazek odpowiadaja 2strony,czemu tylko facet jest winny?Moze ty jestes zrzedliwa,wredna erotomanka ktora chce by bylo po jej mysli?

Gość gość
tak to czytam i stwierdzam,ze lepiej moze nie baw sie w malzenstwo:Opiwo pije i gra moze dlatego ze ma cie dosc?wiesz stringi to nie wszystko.Chodzi o caloksztalt a skoro szukasz sobie chetnych do pobzykania wirtualnego to nazwij sie sama bo ja takie nazywam..

Gość gość
jak tam juz cie doglebnie przewiercil twoj adorator?:D kurefffffka:O